15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan kolumnea Krakatoa blomstrer og hvor vanskelig det er å dyrke den

Må Krakatoa columbia dannes og hvilken farge har den? Jeg kjøpte en ung busk, den har aldri blomstret på to år, men den har vokst anstendig. Jeg klippet den ikke, jeg ønsket å få en tett plante så snart som mulig, bare om våren klemte jeg den ene grenen, som var for strukket. Hvordan skiller denne sorten seg fra andre typer columnea, og har den spesielle krav til omsorg?

columnea kracatoa Denne blomsten ser bare imponerende utover, men den er faktisk skjør og delikat. Kolumneya Krakatoa, en av de mest populære kultursortene, kjennetegnes også ved sin dirrende karakter. Hun trenger spesielle vekstforhold, fordi columbus kommer fra de afrikanske tropene, hvor det er varmt og fuktig. Samtidig reagerer den sensitivt og negativt på endringer i mikroklimaet og det komfortable bomiljøet. Men hvis blomsten liker alt, vil den hvert år overraske deg med lyse blomster som skiller seg ut i kontrast mot bakgrunnen til monokromatisk grønt løvverk..

Columney Krakatoa – variasjonsbeskrivelse

blomstrende kolumnei krakatoa I likhet med mange andre varianter tilhører denne sorten de store plantene fra Gesneriaceae -familien. I ung alder er skuddene til columnea oppreist, men over tid faller de fortsatt ned og henger vakkert fra potten. Imidlertid har sorten Krakatoa en funksjon som skiller den fra andre – grenene stiger litt over jorden..

Kjøttfulle skudd er bare tilsynelatende pålitelige – de brytes lett. Rotsystemet til columnea er også delikat og tåler ikke transplantasjon godt..

Et annet karakteristisk trekk ved sorten er dens vakre blomster, hvis lengde er den samme som bladplatene, eller lengre. Krakatoa har ovale blader, langstrakte, uten pubescens. Blomster, derimot, er ikke forskjellige i struktur fra knoppene til andre søyle. Dette er lange rør som utvides på enden og enden i en rekke små kronblad. Fargen på sorten er lys, fengende. Røde blomster, som flammetunger, stiger stolt over løvet.

Hvordan vokse en columnea hjemme

hvordan vokse en columneaBåde Krakatoa og andre kulturtyper kjennetegnes ved behovet for varme og luftfuktighet. De tåler selv sommervarme opp til 30 ° C, men bare hvis luften er fuktig. Men når det gjelder belysning, må du finne en mellomting. Det skal være godt, men spredt, siden de direkte strålene brenner løvet..

Hvis du gir henne et behagelig mikroklima, vil det ikke være spesielt vanskelig å ta vare på Krakatoa columnea. Blomst nødvendig:

  • spray daglig;
  • vann ofte;
  • fôr med mineralkomplekser to ganger i måneden;
  • etter blomstringens slutt, ordne en sovende periode under kjølige forhold i ca 2 måneder;
  • også etter at busken har falmet, må den dannes – for dette blir lange grener klemt eller forkortet.

Kolonnen bør bare transplanteres etter behov, når den ikke lenger passer i potten. Den nye beholderen skal bare være et par centimeter bredere og ikke veldig dyp, slik at fuktigheten ikke stagnerer. Jorden for columnea trenger spesiell, fordi den i naturen vokser på trær, som epifytter. Derfor plantes blomsten enten i et underlag for epifytter, eller bark, perlit tilsettes til jorden..

Dyrking av kolumnei Krakatoa

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil