15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Når Rebecca druer modnes og hva den frøfrie hybriden er kjent for

Hvilken art, tidlig eller sent, er Rebecca -druene og hvor store blir bærene? Det har vokst for meg bare for andre året, mannen min tok med stiklinger fra et sted i fjor vår. Alt ble godt vant, vi overvintret også. Jeg var redd og gjemte dem, for jeg vet absolutt ingenting om denne sorten. Hva er vinterhardheten, kan dyrkes i de sentrale områdene?

drue rebecca Dens tette klynger med mørke bær ser veldig imponerende ut og som om de ikke var ekte, og under den grove huden er det en deilig saftig masse. Rebecca druer vil glede seg ikke bare med en vakker utsikt og gode smakskarakteristika. Den kjennetegnes ved sin frodige vekstkraft, og vintreet har tid til å modnes mot slutten av sesongen..

Rebecca druer – beskrivelse og egenskaper

kishmish rebecca Sorten skylder sitt utseende til den ukrainske oppdretteren Grechko MA Rebecca er en av de komplekse interspesifikke hybrider av frøfrie varianter (rosiner). En av foreldrene hennes var den velkjente Codreanca-druen, som ble krysset med Hybrid VI-4.

Sorten tilhører tabellartene, har en gjennomsnittlig modningstid – høsten høstes nærmere det andre tiåret i september. Vinstokkene er veldig kraftige, med mellomstore, avrundede, treflikede blader. Undersiden av bladplaten er dekket med tett pubescens. Vintreet i Rebecca druer modnes nesten helt til vinteren, og stiklingene roter godt, noe som er viktig for forplantningen av sorten.

Kishmish Rebecca er motstandsdyktig mot soppsykdommer hos druer. Men vinterhardheten er på et gjennomsnittlig nivå, og for regioner med kalde vintre er den helt lav. Buskene må i tillegg beskyttes mot frysing.

Smakskvaliteter

druebær rebecca

Druene dyrkes både i private hager og til industrielle formål. Og selv om Rebeccas avling er gjennomsnittlig, er gruppene transportable på grunn av den veldig tette huden på bærene. Formen på buntene er et kryss mellom en sylinder og en kjegle. Men siden bærene er tett pakket, blir den korrekte formen ofte forvrengt. Vekten av buntene er ikke veldig stor, i gjennomsnitt ca 700 g. Imidlertid regnes dens ovale druer som veier opptil 7 g hver som en av de største blant andre varianter av rosiner. Bærene er dekket med en tykk blå hud og ser nesten svarte ut. Både skinnet og kjøttet er veldig sprø. Sukkerinnholdet i hybriden er ikke mindre enn 14%, men med god forsiktighet kan du få alle 20%. Syrligheten kommer dårlig til uttrykk, men druens smak er godt kjent.

Fordeler og ulemper med sorten

Fordeler med Rebecca druerDe viktigste fordelene med Rebecca druer anses å være fravær av frø i bærene. I tillegg:

  • vakkert utseende og rik farge på bunter;
  • uttalt isbar smak og knasende søt fruktkjøtt;
  • sykdomsresistens.

Likevel er hybriden dårligere enn mer resistente varianter på grunn av gjennomsnittlig frostbestandighet. Og det mister utbytte for arter med en høyere indikator.

Videogjennomgang av druehøsten Rebecca rosiner

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil