15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hva er hun, den mystiske dimorphoteka Laughing – hva er spesielt med variasjonen

Hvor høy vil Laughing Dimorphoteka vokse, og hvordan skiller den seg fra andre varianter? Jeg sådde frø til frøplanter, nesten alle har vokst opp og blitt til frodige busker, men det er fortsatt for kaldt til at vi kan transplantere. Og var det mulig å så dem umiddelbart i bakken, og hvordan virker denne blomsten generelt, er den flerårig?

dimorphoteka fnis Denne blomsten er først og fremst elsket for sin store og veldig lange blomstring. Hele sommeren og til sen høst, til de gode frostene slår, blomstrer flere og flere knopper over de frodige bladrike rosettene. Dimorfoteka Khokhotushka er en av de vanligste kultursorter, med en rik farge på blomsterstand. Det ser nydelig ut på et blomsterbed, og plantet i en stripe langs fasaden av huset vil skape en lys blomstersti. Samtidig kan selv en nybegynner, langt fra blomsterbruk, vokse denne blomsten. Anlegget har en veldig upretensiøs karakter og høy tørkebestandighet. Selv savnet vanning vil ikke påvirke verken blomstring eller plantens generelle velvære..

Dimorphoteka Laughing – karakteristiske trekk ved sorten

karakteristiske trekk ved fnisedimorfoten Ler – en av variantene av en hybrid plantesort, hvis foreldre var regn og hakkede dimorfoter. Fra den første arvet Latteren direkte skudd, og fra den andre – dens “vekst”. I motsetning til de fleste varianter med kompakte lave former, vokser denne opp til 60 cm i høyden. Den nedre delen av grenene og rotrosetten er dekorert med mørkegrønne blader med hakkede kanter – en annen gave fra den overordnede, hakkede dimorfoten.

Formen på blomstene i Laughing Girl er den samme som hos alle andre arter. Dette er kamille, men det er farget oransje og har en mørk, brun, kjerne.

Hvordan vokse Ler i hagen

hvordan vokse dimorphotekaSom alle andre dimorfoter er denne sorten fotofil. Busken vil blomstre bare med tilstrekkelig belysning, så du må plante den i et område der det ikke er skygge. Bare lett skygge er tillatt, spesielt når det vokser i områder med varme somre, slik at planten ikke brenner ut i middagssolen.

Blomsten kan vokse i hvilken som helst jord, men foretrekker lette leirer. Du kan ikke plante en busk i lavlandet – stillestående fuktighet vil ødelegge planten.

Omsorg for Dimorphoteka Laughing er veldig enkelt:

  • vanning en gang i uken, bare etter at jorden under busken har tørket;
  • fôring en gang i måneden med kaliumfosforgjødsel (på dårlig jord – to ganger i måneden);
  • beskjæring av bleknet blomsterstand.

Dimorfot formeres av frø. Gitt den termofile “afrikanske” karakteren, må planten plantes årlig. Det dvaler ikke utendørs i klimaet vårt. Frø kan sås for frøplanter i mars eller umiddelbart på et blomsterbed i begynnelsen av mai, når varmen kommer..

Voksende dimorphoteka fra såing av frø til blomstring

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil