15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hva er spesielt med tigerliljen Night Flyer og når den blomstrer

Når og hvordan blomstrer Night Flyer tigerlilje? Jeg kjøpte og plantet løk i fjor vår, tok flere varianter i butikken samtidig. Alle blomstret om sommeren, bortsett fra en, jeg kan ikke forstå hvorfor. Mest sannsynlig er det ikke nok lys, siden en pære var i skyggen av et epletre, noe som betyr at dette er akkurat denne sorten. Her om dagen gravde jeg den opp og transplanterte den under vinduene, men jeg kan ikke lenger huske hvordan den skulle være. Selv om store blomster vil?

tiger lily night flyer Hvis rosen er dronningen i hagen, så er den vakre liljen i det minste underkongen. De nydelige blomstene er mye større enn roser, og de varer lenger. En av de vakreste og mest populære blant blomsterhandlere er Night Flyer tigerlilje. Som alle tigersorter har den en upretensiøs karakter. Og viktigst av alt, høy motstand mot lave temperaturer, takket være at den dvaler perfekt selv uten ly. Men den største fordelen med blomsten er den rike fargen på knoppene, fordi det ikke er så mange slike mørke liljer..

Tiger Lily Night Flyer – variasjonsbeskrivelse

hybrid tiger lily night flyer Sorten representerer en hybridlinje av tigerliljer. Planten, opptil 1,2 m høy, har en pubescent brun stilk, som lanceolate små blader opp til 12 cm lange vokser på. Liljen blomstrer i det tredje leveåret midt på sommeren, nærmere det andre tiåret i juli, og vil glede seg over store blomster. Diameteren er minst 16 cm, mens formen er karakteristisk for alle tigerarter – turban. Knoppene er samlet i blomsterstander, som kan bestå av bare et par blomster eller representere en hel stor bukett med 15 liljer. Blomstene vippes grasiøst til siden og ser ned, kronbladets spisser er buede. Liljer er farget rødbrun. På kronbladene er det en mørkere sjelden flekk – et karakteristisk trekk ved alle tigerliljer.

Et annet trekk ved arten er dannelsen av knopper i akslene på de øvre bladene. Videre vises de lenge før blomstring, allerede i det første leveåret. Ved hjelp av slike pærer multipliserer liljen som en av de raskeste måtene.

De finesser av voksende tigerliljer

hvordan dyrke en tiger lilje natt flyerFor at liljer skal blomstre praktfullt og glede seg over store blomster, må du følge reglene for planting og omsorg:

  1. Planter bare i et godt opplyst område eller i delvis skygge. Liljen vil ikke blomstre i dyp skygge.
  2. Forbered lett, fruktbar og lett sur jord hvis nødvendig. Det må også være en dreneringspute i hullene..
  3. Påfør kalium-fosfor gjødsel til knoppene er flekkete. Når liljen blomstrer, bør du ikke gjødsle den, da dette vil forkorte blomstringstiden. På slutten, i midten av august, kan kaliumgjødsel påføres for å gjenopprette løkene og forberede dem til vinteren..
  4. Vann regelmessig før og under blomstring, da trenger plantene ikke fuktighet.
  5. Hvert 5. år, plant en busk som blir for tykk i løpet av denne tiden. På grunn av dette slutter liljer å blomstre..

Lily Knight Flyer dvaler, som alle tigerarter, uten ly, siden den har høy frostbestandighet. Luftdelen av den dør av, og om våren trenger du bare å skru av stilkene.

Den mest uvanlige liljen er tigeren

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil