15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hva bestemmer utbyttet og hvordan kaprifolien pollineres

Fortell meg hvordan kaprifolien blir pollinert? Jeg plantet den blå spindelen for omtrent tre år siden, og jeg venter fortsatt på at den skal glede meg med høsten. Men så langt er det umulig å samle mer enn et glass bær. Mannen sier at dette er fordi busken vokser av seg selv, uten et par. Trenger kaprifolien en pollinator, hvordan plukkes den opp og hvordan foregår denne prosessen – bier pollinerer eller trenger kunstig hjelp? Jeg vokser dekorativ kaprifol, jeg håpet at det skulle bli et spiselig par, så jeg kjøpte det ikke. Disse to artene kan ikke tjene som pollinatorer for hverandre.?

hvordan kaprifolien blir pollinert Noen gartnere, som plantet en busk spiselig kaprifol av en høykapasitet, blir overrasket over at det ikke er spor av den deklarerte høsten. Ingenting overraskende, fordi denne avlingen er selvfruktbar, og før du planter den, må du vite hvordan kaprifolien er pollinert. Til tross for den vakre blomstringen og det faktum at det er blomster på planten av begge kjønn, er de selvfruktbare. Dette betyr at denne prosessen ikke kan skje alene. Og for at velsmakende frukter skal sette seg i stedet for knoppene, er det viktig å plante flere varianter. Dessuten bør dette ikke være et tilfeldig valg – blomstringsperioden må falle sammen.

Hvor kaprifol er pollinert

kryssbestøvning av kaprifol av insekter Blomstringene består av to knopper, og de blomstrer bare en dag. Derfor er det viktig å velge de riktige variantene, fordi de skal blomstre samtidig..

Honeysuckle kryssbestøves ved å overføre pollen fra stammer av en variant til pistillene til en annen. I naturen skjer dette på en av tre måter: enten vinden, eller insekter, eller fugler bærer pollen. For kaprifol er det andre alternativet karakteristisk – pollinering av insekter, hovedsakelig bier. Den søte duften av blomstene tiltrekker dem, dessuten fungerer planten som en honningplante, hvorfra bier samler nektar. Derfor er hovedrollen tildelt gartnere. Det er de som må velge de riktige variantene, og også plante dem riktig..

Hvordan plante kaprifol for å øke pollineringseffektiviteten

hvordan å plante kaprifolFrøplanter plasseres først på ett sted. Det er bedre å plante dem på rad, og etterlate en avstand på ikke mer enn 1 m.Hvis det ikke er nok ledig plass på stedet, kan du spørre naboene dine om kaprifolien vokser og hva slags. Og velg de allerede egnede variantene, med tanke på blomstringstiden. Dessuten er det slett ikke nødvendig at de vil ha samme modningstid. Tvert imot er de mest vellykkede kombinasjonene av pollinatorer nettopp gruppene der det er tidlige, midtre og sene varianter..

Det anbefales å plante minst tre varianter av kaprifol på en gang. De vil fungere som pollinatorer for hverandre. Og jo mindre avstanden mellom buskene, jo flere blomster vil biene kunne pollinere..

Det må huskes på at dekorativ kaprifol ikke er egnet for rollen som en pollinator. Begge plantene må være spiselige. Ellers vil blomstene kunne pollinere, men alle sortens egenskaper blir krenket. Smaken vil forverres, bærene vil smake bittert og hakket.

Pollinator -kompatibilitet

Honeysuckle pollinator cultivar kompatibilitetHvis barnehagen ikke kan gi deg informasjon om valg av pollinator, kan du bruke et ferdig utvalg. En god høst vil være hvis du planter sammen varianter som vil pollinere hverandre, for eksempel i slike tandemer:

  • Bluebird, Morena, Blue Spindle, Cinderella og Chosen One;
  • Blue Spindle, Blue Bird og Kamchadalka;
  • Kamchadalka, Blue Spindle, Parambelskaya, Cinderella and Nymph;
  • Tomichka, Kamchadalka og den blå spindelen;
  • Askepott, Tomichka, Kamchadalka og Roxanne;
  • Morena, Viola, Blue Spindle og Amphora;
  • Berel, Tomichka, Kamchadalka og Blue Spindle;
  • Nymfe, Pushkin, Omega, Amphora og den utvalgte.

Hvordan velge en pollinator for kaprifol

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil