15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvor mange dager vil Skorospelka søt pepper behage høsten?

Hvor lang er vekstsesongen for en sort som Skorospelka søt pepper? Jeg hadde ikke tenkt å kjøpe denne varianten, jeg visste ikke engang om den. Han kom helt tilfeldig til meg som en bonus for engroskjøp av frø i en ny butikk. Jeg sådde den sammen med resten av kjøpene mine for frøplanter, jeg skal snart plante den i et drivhus. Og hvis jeg vet alt om favorittvariantene mine, så er det ikke kjent hva jeg kan forvente av Skorospelka. På pakken var det bare et bilde av en liten busk og navnet på sorten.

tidlig modning søt pepper Det gode med tidlig paprika er at de vokser veldig raskt og modnes derfor tidligere. Dette gjør det mulig å dyrke avlingen selv i de nordlige områdene, der den korte sommeren får deg til å tenke på hva du skal plante. Søt pepper Skorospelka er en av favorittvarianter av gartnere. Til tross for sin lille størrelse, vil den glede deg over et høyt utbytte. Og fruktene har et universelt formål og er egnet både for ferskt forbruk og for konservering..

Skorospelka paprika kan noen ganger også bli funnet under navnet Cutie.

Søt pepper Skorospelka – variasjonsbeskrivelse

tidlig modning av pepper Den tidlige modningssorten har en kort vekstsesong. Fra sådd til høsting av den første høsten går det ikke mer enn 110 dager, noe som ikke kan annet enn å glede seg. Planten vokser kompakt, bare 60 cm høy, men en viltvoksende, tett busk. Bladens form og farge er vanlig, karakteristisk for kulturen..

Frukt av tidlig modning er heller ikke veldig stor, veier opp til 70 g. De vokser oppover, noen ganger horisontalt, har en spiss kjegleform. Paprikaen er veldig velsmakende, tykkvegget (5 mm), modnes sammen. Og den tette massen lar deg tåle transport godt. Så denne sorten kan dyrkes både for personlig bruk og for å selge tidlige grønnsaker. Videre er utbyttet av pepper godt, mer enn 7 kg per 1 kvm. m.

Sorten er motstandsdyktig mot vanlige peppersykdommer.

Hvor kan du vokse

vokser tidlig moden paprikaSiden Skorospelka -pepper ikke er høy, gir det ingen mening å plante den i drivhus for ikke å okkupere et nyttig område. Sorten er beregnet på å vokse i åpen mark eller filmskjerm, som er plassert for å beskytte unge planter tidlig på våren mot frost.

Frø til frøplanter i varme sørlige regioner kan sås i det siste tiåret i februar. Frøplanter plantes på sengene i det første tiåret i mai. I kjøligere klima forsinkes såing til mars. Det er bedre å plante frø umiddelbart i separate kopper for mindre å forstyrre rotsystemet under transplantasjon..

Tidlig pepperpleie er normal, som resten av variantene:

  • frøplanter plantes i en avstand på 25 cm fra hverandre, opptil 50 cm er igjen i gangene;
  • vannet med avgjort vann oppvarmet i solen, etter å ha plantet i bakken oftere, så sjeldnere, etter hvert som jorden tørker ut;
  • før blomstring blir de matet med organisk materiale (mulleinoppløsning);
  • utfør også minst to dressinger med et mineralkompleks som inneholder fosfor og kalium.

Å dyrke Skorospelka er enkelt og ikke vanskelig, og på grunn av sin kompakte størrelse trenger buskene ikke et riller. Selv med en overflod av eggstokker, holder de perfekt små frukter..

Tidlig modne varianter av paprika

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil