15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hva er den mest praktiske ordningen for å plante pepper i åpen bakke

Hva bør være ordningen for å plante pepper i åpen bakke, slik at det er praktisk å ta vare på plantene? Og jeg vil vanne og gjødsle, så å si, manuelt, fra en vannkanne, det er ingen måte å gjøre drypp vanning. Hva er den beste avstanden mellom hullene? Jeg leste at pepper vokser bedre hvis det er overfylt, det er sant?

opplegg for å plante pepper i åpen bakke For å dyrke stor paprika, spesielt bulgarsk, er det viktig ikke bare å passe godt på dem. Den første oppgaven er å skaffe sterke frøplanter, samt å dykke dem til et fast sted i tide og riktig. Og hvis tidspunktet for planting avhenger av det regionale klimaet, er ordningen for planting av pepper i åpen mark ofte den samme for alle gartnere. Først og fremst tas buskenes utviklingsfrihet som et referansepunkt, slik at de ikke forstyrrer hverandre og mottar jevn belysning. Og selvfølgelig, ikke glem å forlate gratis tilgang til sengene, fordi paprika må vannes og samles opp, uten at plantene blir skadet. Hva er den beste måten å plante frøplanter, og i hvilken tidsramme?

Når kan jeg plante pepperplanter i sengene

tidspunktet for planting av pepperplanter i bakken Pepper er en termofil kultur, så du kan ikke skynde deg med en transplantasjon. Tilbakevendende frost kan ødelegge umodne frøplanter. Men selv etter at den slår rot, trenger kulturen varme for aktiv vekst. Kald vår bidrar ikke til dette på noen måte, pluss at det øker risikoen for soppsykdommer..

Planting av frøplanter i åpen mark kan startes ikke tidligere enn stabile positive verdier er etablert. Samtidig bør selve jorden varme opp til minst 12 ° C varme, fordi røttene også trenger varme.

I regioner med et varmt klima plantes paprika i sengene fra det første tiåret i mai. På nordlige breddegrader endres disse datoene en måned senere. På plantetidspunktet bør plantene være 60 dager gamle og ha minst 9 blader. Gjengrodde frøplanter slår rot verre og vokser saktere.

Pepperplantingsordning i åpen mark

pepperplantingsordningPaprika plantes i et bånd- eller sjakkbrettmønster. Det mest praktiske er en- eller to-linjers teipplanting, der planter plantes i en eller to rader med liten avstand mellom dem og med bredere radavstand..

Avstanden mellom paprikaen inne i bedet (bånd) avhenger først og fremst av størrelsen på selve plantene:

  • høye varianter trenger minst 50 cm;
  • mellomstore paprika kan plantes i en avstand på 30 cm fra hverandre;
  • undersized paprika vil være nok og 20 cm.

Radavstanden bør være minst 60, eller enda bedre 70 cm. Ved en to-linjers beplantning er avstanden mellom linjene omtrent den samme som mellom paprikaene på rad.

Denne plantingsordningen med to linjer gjør at plantene får god luftsirkulasjon og belysning. Dette betyr at det vil forhindre forekomst av sykdommer som følge av fortykkede plantinger. En nærmere landing er ikke verdt å gjøre. Takket være den store radavstanden er paprika lett å ta vare på og høste. Alle busker har fri tilgang, uten risiko for å skade naboplanter.

Landbruksteknologi for dyrking av pepper i det åpne feltet

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil