15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan en elegant fransk kvinne blomstrer – park rose Remy Martin

Jeg ville bryte en rosehage hos min dacha, jeg bestilte frøplanter, blant dem flere parkvarianter. Fortell meg hvor høy parkrosen Remy Martin vokser, og hva er blomstringstiden? Denne spesielle sorten har mistet emballasjen med en beskrivelse, og jeg må bestemme hvor jeg skal plante den. Det er et par underdimensjonerte varianter, de er plassert i forgrunnen. Og det er her det er bedre, slik at det ikke fungerer at det vil vokse opp og dekke barna mine?

park rose remy martin De lyse knoppene kan sees på lang avstand, og den upretensiøse naturen og motstanden gjør det mulig å dyrke sorten i forskjellige regioner. Dette er en av de beste og mest fargerike artene av fransk utvalg – parkrosen Remy Martin. Sorten er ganske ung, den er ennå ikke 30 år gammel, men har allerede klart å skaffe sine fans. Dette er ikke overraskende, fordi de høye buskene, dekket med duftende kobberknopper, ser bare nydelige ut. I tillegg blomstrer rosen lenge, og gleder seg til og med med den andre bølgen.

Park rose Remy Martin – variasjonsbeskrivelse

park floribunda remy martin Parkroser kjennetegnes ved sin upretensiøsitet og rikelig blomstring. Et stort antall av deres varianter er delt inn i flere grupper: floribunda, hyben, moskushybrider, busker, kanadiske og sprayroser. Variety Remy Martin representerer den første gruppen, floribunda, preget av frostbestandighet og lang blomstring.

Rosenbuskene er høye, opptil 1,8 m, men samtidig vil de ikke ta mye plass i blomsterbedet, fordi diameteren deres er bare 1 m. En av fordelene med sorten er fravær av torner på grener skudd dekorert med mørkegrønne blader. Bladplater lyser svakt med en halvglans.

Sorten er immun mot store sykdommer, spesielt skorpe, er upretensiøs for jorden, men blomstrer bedre i fruktbar jord. Har god vinterhardhet ved minus 23 ° С.

Når du vokser en parkrose i den sentrale stripen og mot nord, trenger busken ly for vinteren. Men samtidig gjenoppretter det godt selv med betydelig frysing av skuddene.

Blomstringskarakteristikk

rose blomst remy martinRose Remy Marty tilhører de gjenblomstrende artene. Knopper vises bare i fjerde leveår. Den mest voldelige, første blomstringen skjer i slutten av mai og varer nesten en måned. Andre gang dukker det opp spisse knopper mot slutten av sommeren. Blomstene er veldig rike og nesten ensartede i fargen: de er dype gyldne, kobberfarget, med en liten aprikosfarge inne i knoppen. Og bare på slutten, når blomsten begynner å falme, blir de ekstreme kronbladene litt rosa. De åpne rosene er kopper og opptil 8 cm i diameter, plassert enkeltvis eller i flere stykker. Terry frodige knopper har nesten hundre kronblad og gir en behagelig søtlig aroma.

Fordeler og ulemper med sorten

fordeler og ulemper med roser remy martinBlant fordelene med Remy Martin -rosen, er det verdt å markere følgende funksjoner:

  • frodig, langvarig og repeterende blomstring;
  • rik farge;
  • skorpe immunitet;
  • mangel på torner;
  • knoppers motstand mot regn og sol (ikke smuldre eller falme);
  • god vinterhardhet.

Ulempene med den franske sorten inkluderer sårbarhet for svart flekk. I kalde områder krever denne rosen spesiell oppmerksomhet og ekstra ly..

Videoanmeldelse av rosen Remy Martin

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil