15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvor du kan dyrke Kakadu -peppervarianten for å få mange store og lange frukter

Denne sesongen har jeg mange nye produkter, inkludert den uvanlige Kakadu -pepper. Det er sant at for meg er bare navnet uvanlig, men hva det blir, vet jeg ikke ennå. Nylig plantet jeg plantene mine i et drivhus, det vil blomstre snart. Fortell meg hvilke frukter Kakadu pepper -sorten har, og om den må dannes?

kakadue pepper sort Blant drivhushybrider har sorten Kakadu pepper blitt stadig mer populær. Dette er en ganske ny hybrid, avlet av innenlandske oppdrettere. Hovedtrekket er den originale og generelt ikke typiske for en søt kultur, fruktens form. De veldig lange belgene er mer som den typen varm pepper, men tykkere. Og de buede spissene på fruktene gir dem en likhet med nebbet til en papegøye, som sorten har fått sitt navn for.

Kakadu pepper variasjon – generelle egenskaper

hybrid kakadue busk Hybriden er hovedsakelig beregnet på dyrking i drivhusforhold, selv om mange gartnere også planter den i åpen mark. Det er sant at det bare er bedre å gjøre dette i varme områder, men selv der lider og reduseres produktiviteten til en termofil variant. Dessuten har den ikke høy immunitet mot sykdommer, samt motstand mot kaldt vær..

Pepperbusker er høye, sprer seg, har en skålformet krone og får raskt en høyde på 1,5 m. Selvfølgelig trenger slike planter et strømpebånd, spesielt hvis de plantes utendørs, hvor vinden lett kan bryte kjemper, spesielt tunge grener med frukt … I tillegg er pepper underlagt formgivning og regulering av avlingsbelastningen. Dette vil bidra til å holde frukten stor..

Voks kakadua til maksimalt to stilker, fjern alle stebarn under den første gaffelen. Det anbefales å ikke la mer enn 15 blomsterstander stå på en plante. Hvis eggstokken er større, vokser paprikaen liten..

Produktivitet og smak

kakadue pepper fruktHybriden er midt i sesongen, den første høsten modnes på 120-130 dager. Fra hver busk kan du få minst 3 kg original paprika opp til 30 cm lang med buede spisser som ser ned. Gjennomsnittlig vekt på hver er minst 200 g, men det var mulig å dyrke frukt som veide opptil 0,5 kg. Veggene deres er ikke veldig tykke, opptil 7 mm, fruktkjøttet er velduftende. På stadium av teknisk modenhet er paprikaene grønne, så blir de dype røde. Pepper Kakadu har et universelt formål, den kan brukes både fersk og til bearbeiding og vinterpreparater..

Fordeler og ulemper med sorten

Fordeler og ulemper med kakadue pepperGartnere som dyrker Kakadu -pepper i drivhus har lenge lagt merke til fordelene i forhold til andre hybrider:

  • frukt har en uvanlig og stor form og utmerket smak;
  • paprika modnes raskt nok, men har samtidig forlenget frukting;
  • utbyttet er høyt, spesielt med riktig dannelse av buskene;
  • paprika plukket på stadium av teknisk modenhet (mens de fortsatt er grønne) tåler transport godt og lagres i lang tid.

Det er tre ulemper med denne drivhushybriden. For det første er det utsatt for sykdommer og skadedyr (bladlus, flått). For det andre trenger den ekstra omsorg i delen av strømpebåndet og formingen, da busken vokser veldig høy. Og for det tredje, hvis du venter til paprikaene blir røde, bør du umiddelbart bruke dem etter å ha samlet dem. Slike frukter kan ikke lagres og forverres raskt..

Anmeldelse av Sweet Pepper Cockatoo

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil