15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Det farligste allergenet er alternaria alternata sopp, hvordan bekjempe og hvor den bor

Hvor farlig er soppen alternaria alternata, hvordan å kjempe hvis den er på veggene? Så snart vi flyttet til en ny leilighet, begynte jeg å ha problemer. Nesten konstant er nesen fylt opp, den sterkeste allergien. Først trodde jeg det var sesongmessig, men jeg la merke til at symptomene forsvant helt i løpet av ferien jeg tilbrakte på dachaen. Og da han kom hjem, ble nesen igjen stappet opp. Jeg gikk til legen, besto allergitester for blomstring og produkter, de er negative. Legen sier at problemet kan være denne soppen, den vokser på badet og våte vegger. Hva skal jeg gjøre nå og hvordan bli kvitt det?

sopp alternaria alternata hvordan kjempe I den moderne verden, blant overflod av kunstige ting og kjemikalier, er det så mange “sjanser” for å få allergi. Med overfølsomhet og kroniske sykdommer kan det til og med ende på en mer beklagelig måte, med nye sykdommer. Men en av de farligste allergenene som bokstavelig talt kan forgifte en persons liv er soppen alternaria alternata, hvordan det skal håndteres er et vanskeligere spørsmål enn å forhindre forekomsten. Ikke bare det, soppen kan tjene som habitat for alt fra hjemmet ditt til mat. Så utseendet provoserer sykdommer som er vanskelig å bli kvitt. Og denne prosessen er like lang som ødeleggelsen av selve patogenet. Hvorfor er han så farlig, hvor han foretrekker å bo og hvordan han skal beskytte seg mot soppen og dens påvirkning?

Hva er en sopp og hvor “lever” den

Hvor lever Alternaria -soppen? Alternaria alternate er en av de giftige mugne mikroorganismer. Det tilhører gruppen ascomycetes, som er preget av aseksuell reproduksjon ved hjelp av sporer, så vel som mycel. Sporer bæres raskt av vinden over svært lange avstander. Og mycel vokser med høy hastighet, spesielt under varme og fuktige forhold. Noen arter dør ikke selv av lave temperaturer.

Аlternaria alternativ kan finnes nesten overalt og på alt. Soppen føles bra og fortsetter å formere seg på:

 • husets vegger, spesielt innvendige, i rom med høy luftfuktighet;
 • jord, både i det åpne feltet og i drivhus og til og med i blomsterpotter;
 • kornavlinger, både lagret i lagre og direkte på øret;
 • frukt, grønnsaker og andre matvarer;
 • tepper i huset;
 • komposthauger og siloer;
 • i drinker.

Eksternt ser myceliumhoper ut som en fløyelsaktig blomst. Fargen avhenger av hvor soppen bor, og den kan være svart, brunaktig og til og med grønn..

Sopp alternaria alternata – hvordan kjempe

Alternaria sopp på veggenSvampens sporer frigjør giftstoffer, provoserer allergier og luftveissykdommer. De behandles i et kompleks, tar passende medisiner sammen med antiallergisk.kjempe mot mugg og mugg

Imidlertid vil selv slik behandling være meningsløs hvis patogenet ikke elimineres. Og ikke gi ham sjansen til å dukke opp igjen. For dette:

 1. Ventiler området ofte.
 2. Ikke tørk ting i rommet, spesielt hvis det ikke er et vindu som kan åpnes.
 3. Gjør regelmessig rengjøring.
 4. Gi en hette i huset, lageret og andre lokaler.
 5. Forhindre at vann samler seg, reparerer brudd og lekkasjer i tide.
 6. Besøk kjøkkenet ditt regelmessig og kast mugne matvarer uten nåde. Ikke spis dem på noen måte.

Behandle vegger påvirket av sopp med spesielle antiseptika. Og ikke la muggent tapet ligge på dem..

Hvordan bli kvitt mugg på vegger

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil