15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vinterharde kaktus echinocereus er i stand til å overleve utendørs

Fortell oss hva den vinterharde kaktusen Echinocereus er. Jeg kjøpte en ung plante i en butikk for et salg. Jeg elsker sukkulenter og prøver med jevne mellomrom å etterfylle samlingen min med nye eksemplarer. Tenk deg min overraskelse da selgeren sa at kaktusen kan plantes på gaten. Han dvaler virkelig eller er det bare midlertidig, sommer, bolig, og om høsten må du grave?

vinterharde kaktus echinocereus En av de klassiske kaktusartene, Echinocereus, har alltid vakt oppsikt med sine store blomster på en fortykket stilk. Planten dyrkes hovedsakelig under innendørs forhold, fordi de fleste varianter er termofile. Imidlertid er det også den vinterharde kaktusen echinocereus blant dem. Hvis hans milde slektninger fryser ut i kulden og ikke lenger blir friske, fryser denne ganske enkelt og blir glassaktig. Om våren tiner den saftige massen, og kaktusen kommer til liv igjen. Takket være denne evnen kan du plante en avling i en hage på et permanent sted..

generell beskrivelse

echinocereus Blant de 70 varianter av Echinocereus er det hovedsakelig planter med en vakker sfærisk form. Kaktus med en langstrakt kropp ser ikke mindre vakker ut, som ligner søyler eller stubber. Høyden kan være veldig kompakt, ca 15 cm, det er også høyere, men ikke mer enn 60 cm.

På kroppen stikker ensartede eller spiralformede ribber tydelig eller svakt ut. Det kan bare være 5 av dem eller mer enn 2 dusin. Nesten alle varianter har lange og skarpe pigger, rette eller svakt krøllete, som beina på en edderkopp. Blomsterknopper legges i den øvre laterale delen av stammen i flere stykker. Et karakteristisk trekk ved alle echinocereuos er store blomster med pigger. Noen kan være opptil 15 cm i diameter. Den traktformede blomsten består av smale og skinnende spisse kronblad med en luftig kjerne. Fargen kan være veldig forskjellig: hvit, rosa, gul, rød og til og med grønn.

Noen varianter har også en subtil sitrusaroma. Fruktene av den samme kaktusen i form av røde tornede bær er spiselige og ligner jordbær. Av denne grunn er den saftige også kjent som jordbærpinnsvinet..

Vinterharde kaktus echinocereus – varianter for åpen mark

Som du vet trenger alle Echinocereus en kjølig vinter for å stimulere blomstring. Men noen av dem har økt motstand mot lave temperaturer. De er ikke redde for frost selv ved 25 °, fordi planter kommer seg godt etter frysing. Det er ikke frost som utgjør en stor trussel for dem, men overflødig fuktighet og for rik jord. Det er å foretrekke å plante kaktus blant steiner, etter å ha forberedt en sandaktig jord. Vanningen bør reduseres fra sensommeren. Hvis vinteren er varm og med snø, trenger ikke sukkulenter å være dekket, i midten av banen er det bedre å dekke.

Blant garden echinocereus har følgende arter bosatt seg godt i det åpne feltet:

  1. Adustus. I den sentrale stripen vil kaktusen ikke overleve i hagen, men i de sørlige områdene vintrer den godt ved 10 ° frost uten ly. Høyde ikke mer enn 20 cm. Den grønne stilken er enkel, sylindrisk, ca 4 cm i diameter, delt i 11-16 ribber. Tørnene er fløte. Blomstene er rosa, ca 6 cm lange og ca 6 cm brede.adustus
  2. Reichenbach. Vil overleve frost opp til 25 °. Stammen er rett, sylindrisk, med mange kamspines. Lilla blomster, opptil 7 cm lange.Reichenbach
  3. Sharlakhovy. Stammen er halvrett, mørk grønn i fargen, 40 cm høy og opptil 6 cm i diameter med grågule pigger. Det busker i bunnen. Ribbeina er dårlig definert. Blomster opptil 8 cm lange, fargen domineres av gule og rosa toner.skarlagen
  4. Tredelt. Tykke ribber stammer fra sfærisk til sylindrisk. Høyde 30 cm, stammediameter 7 cm. Gule torner blir svarte. Blomstene er røde, opptil 7 cm i diameter.trekantet

Video – en oversikt over echinocereus

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil