15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Det som er spesielt viktig med banantreet – fordelene med frukten av pazimina

Hva er fordelene med pawpaw frukter? En gammel venn brakte meg et par frø for et par år siden, sa at hvis jeg spiser disse fruktene, vil hjertet mitt aldri skade. Jeg vet ikke om dette er sant eller ikke, men jeg plantet frøene og nå har jeg høstet den første avlingen. Beskjeden, selvfølgelig, bare tre frukter, men veldig velsmakende. Jeg likte det, og det ble interessant hvordan de “fungerer”. Har azimin virkelig fordelaktige egenskaper, ikke bare god smak??

fordelene med potetfrukter Det kalles banantreet, selv om verken bladene eller fruktene ligner denne avlingen. Du kan møte aziminaen i klimaet vårt i det åpne feltet, hovedsakelig i varme områder. Og selv om treet ser ganske vakkert ut, dyrkes det for fruktets skyld, fordi fordelene med potetfrukter på ingen måte er dårligere enn dets høye smakskarakteristika. Hva er det mystiske banantreet, hvordan ser fruktene ut og hvilken smak og egenskaper har de? Alt dette vil ikke skade å vite om du også har en drøm og muligheten til å plante denne varmekjære kulturen.

Azimina er en frukt eller grønnsak

azimin Det botaniske navnet på kulturen er azimina med tre fliker. Det er et løvtrær fra familien Annon og er innfødt i Amerika. Siden treet har en ganske termofil karakter, vokser det i Russland hovedsakelig i den sørlige delen. I hager kan azimin finnes i Krasnodar -territoriet, Sotsji og Rostov -regionen. Når det gjelder regioner med et kjøligere klima, for eksempel Moskva -regionen, må treet dekkes for vinteren.

Under naturlige forhold vokser azimin opp til 15 m i høyden, men som en hagekultur er den begrenset til vekst på ikke mer enn 5-10 m. Treet har en vakker pyramidekrone og store læraktige ovale blad, malt i en mørk grønn farge. Lengden på hvert blad når 30 cm, de vokser i to rader og faller av om vinteren..

Vakker og blomstrende i pawpaw – store brunrøde blomster varer opptil tre uker. Og selv om aromaen deres ikke er veldig hyggelig, binder store frukter på slutten av blomstringen også – sylindriske bær opptil 16 cm lange og 7 cm brede. Først er de grønne, og når de modnes, blir de gule. En delikat gul masse og omtrent et dusin store frø er skjult under den tynne huden..

Fordelene med fruktene av pawgins – hvilken effekt har de på kroppen

pawpaw fruktPaziminbær er høyt verdsatt i matlaging på grunn av deres delikate, kremete smak. På samme tid inneholder de mange nyttige stoffer og først og fremst vitaminer i gruppe A og C. Det er mange i frukt og sporstoffer – kalium, jern, sink, magnesium, fosfor.

Fruktene høstes i september, men de kan ikke lagres på lenge, maksimalt 3 uker i kjøleskapet. Du kan forlenge holdbarheten hvis du forstyrrer dem på halvmodenhetsstadiet. Slike bær bør også oppbevares i kjøleskapet og tas ut litt for modning..

På grunn av sin rike sammensetning vil azimin ikke bare tilfredsstille smaksløkene, men også ha en gunstig effekt på kroppen. Å spise fersk frukt:

  • styrker immunsystemet;
  • fjerne giftstoffer og giftstoffer, forbedre arbeidet i fordøyelseskanalen;
  • hjelpe til med å bli kvitt parasitter (ormer);
  • forhindre sykdommer i hjerte og blodårer, forhindre utvikling av åreforkalkning, hjerteinfarkt, hjerneslag;
  • lavere blodsukkernivå;
  • fremme sårheling;
  • vil øke effektiviteten;
  • beskytter mot utvikling av kreft, og vil hjelpe i behandlingen hvis det allerede finnes.

Og det mest bemerkelsesverdige er at Azimina ikke har kontraindikasjoner. Alle kan bruke det, forutsatt at det ikke er allergi. Av de samme grunnene er det bedre å ikke spise store bær for gravide og små barn..

Hvordan pawpaw frukter ser ut

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil