15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvorfor er Avran medisinsk nyttig – en vakker, men giftig plante fra elvebredden

Hvilke medisinske egenskaper har Avran medisinsk og hjelper det virkelig med hjertesykdom? Jeg har arytmi, medisiner hjelper ikke så mye, de gir meg bare midlertidig stabilisering. Mens du tar dem, er alt mer eller mindre normalt, men du må ta en pause, og på dette tidspunktet hopper rytmen igjen. Jeg vil prøve folkemedisiner, jeg har hørt mye om Avran.

avran medisinsk De fleste medisinske urter brukes bare i tradisjonell medisin og har ikke mottatt offisiell anerkjennelse. Avran officinalis er et unntak og er til og med inkludert i State Register of Medicines of Russia som et homøopatisk legemiddel kalt Graziola. Dette er et annet navn for Avran, som er inkludert i urtesamlingen til N.M. Zdrenko. Det ble offisielt foreskrevet for behandling av magesår, gastritt og blærepapillomatose..

Disse er imidlertid langt fra alle de fordelaktige egenskapene til denne fantastiske planten. Den kjemiske sammensetningen er så rik at den utstyrte graciola ikke bare med helbredende kraft, men også med giftige stoffer. På den ene siden er det de som gjør planten medisinsk. Men på den annen side, hvis det brukes feil, kan det forårsake kolossal skade på kroppen..

Avran officinalis – botaniske egenskaper

avran eller graziola En urteaktig flerårig fra familien til norichnikovaceae har en oppreist stamme opp til 50 cm høy. Fra bunnen er den malt i rødfiolett farge, og den øvre delen ender med fire ansikter. Lanceolate blader dekorert med tre langsgående vener “sitter” langs hele stilken motsatt hverandre. Det krypende rhizomet vokser horisontalt og er dekket med skjellende blader. På slutten av våren blomstrer Avran vakkert og oppløser små gulaktige, noen ganger røde blomster med fem kronblader smeltet ved foten. På midten av sommeren, i deres sted, modnes polyspermøse kapsler med brune trekantede små frø..

Avran har mange populære navn, blant annet følgende er oftest funnet: feber, graziola, blod, sump-tusen.

Fuktelskende avran vokser hovedsakelig langs elvebredder og flomeng, og velger et åpent, skyggeløst område. Luftdelen av gresset høstes under blomstring ved å kutte av stilkene. Men samtidig er minst 20% av busken igjen slik at den kan komme seg igjen. Røttene graves opp i september-oktober.

På grunn av den rike kjemiske sammensetningen har naturen gitt planten medisinske egenskaper. Samtidig inneholder avran et veldig farlig stoff cucurbacitic glycoside, som gjør planten ikke bare medisinsk, men også veldig giftig..

Hvorfor er graziola nyttig og hvor brukes den?

nyttige egenskaper til Avran

Som allerede nevnt, er planten mye brukt i både folkemedisin og offisiell medisin. Den inneholder hjerteglykosider, som har gitt den egenskapen til å ha en gunstig innvirkning på hjertets arbeid. De toner hjertemuskelen, stabiliserer rytmen og pulsen.

I tillegg er apoteket Avran foreskrevet som et homøopatisk middel for kompleks behandling:

  • hodepine;
  • leddsykdommer;
  • skader og sykdommer i huden;
  • ondartede svulster;
  • gastrointestinale lidelser;
  • leverfunksjon;
  • gynekologiske problemer.

Medisinsk, men veldig giftig, avran

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil