15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Aichrizon – hjemmepleie for kjærlighetens tre

Jeg vil gjerne vite om aichrizon ikke er veldig lunefull, og tar vare på denne planten hjemme. Jeg kjøpte den da jeg var veldig ung av en amatørblomstjente jeg kjente. Hun har mange blomster, avler dem og selger dem allerede rotfestede stiklinger. Jeg har praktisk talt ingen planter hjemme, men det er veldig vakkert, med shaggy blader, så jeg kunne ikke motstå og tok det. Hva er det han vil?

aichrizon hjemmepleie Den kan trygt kalles en av de vakreste sukkulenter for sin uvanlige form av hjerteformede blader, dekket med delikat sølvaktig pubescens. Dette er aichrizon, hjemmepleie som er enkelt, men fortsatt har noen nyanser. Som alle representanter for sukkulenter, føles blomsten bra i leiligheten og stiller ikke spesielle krav til innholdet. Men hvis du vil se ikke bare en frodig krone, men også blomstring, må du skape komfortable forhold for aichrizona for å legge blomsterknopper. For å gjøre dette trenger han lys og en hvileperiode i kulden.

Blomsterkrav for å holde forholdene

vilkårene for å beholde aichrizon Det beryktede kjærlighetens tre, og blir så ofte klønete, og motvillig slipper ut sideskudd. For at en busk skal bli allsidig og frodig, trenger den god belysning. Men lyset bør diffunderes for ikke å brenne de delikate og saftige bladene..

Plasser aichrizon på øst- eller vestvinduet, og husk å snu potten av og til mot solen. Da blir ikke busken ensidig.

På våren og sommeren føles blomsten god i varmen. Men til høsten begynner han en hvileperiode. Planten hans bør holde på en temperatur som ikke overstiger 10 ° C varme. Under slike forhold stopper veksten nesten. Hvis du lar blomsterpotten være varm, vil den utvikle seg videre. Men med mangel på belysning vil den begynne å strekke seg og felle de nedre bladene.

Aichrizon – hjemmepleie

hvordan ta vare på aichrizonSom alle sukkulenter elsker kjærlighetstreet måtehold i alt:

  1. Vann den med litt vann når bladene mister turgoren litt. Når det gjelder vanning, er det bedre å fylle busken enn å flyte over. Overflødig fuktighet er farlig for rotsystemet, som raskt begynner å råtne. Om vinteren vanner du sjelden en blomst som står i et kjølig rom i det hele tatt..
  2. Det er ikke nødvendig å fukte luften spesielt, planten tolererer tørr luft godt. Men du kan gi ham en dusj en gang i uken for å vaske støvet av bladene..
  3. På våren må du forkorte kvistene som er strukket ut, og senere klemme toppen. Beskjæring vil bidra til å danne en frodig busk..
  4. Mat blomsten to ganger i måneden med spesielle komplekser for sukkulenter, bortsett fra hvileperioden.

Aichrizon formerer seg oftest ved stiklinger. Legg de resterende grenene etter beskjæring i vann, og når de starter opp røtter, plant dem. Eller rot dem med en gang i et lett underlag.

Alt om aichrizon omsorg

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta