15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Valnøttpartisjonstinktur – fordeler og forberedelse

Hvordan er tinktur laget av valnøttpartisjoner? Jeg begynte å ha problemer med skjoldbruskkjertelen, men bestemte meg for først å bli behandlet med folkemedisiner. Her leste jeg om partisjoner at de inneholder mye jod, men jeg har bare ikke nok. Jeg vil lage en tinktur og prøve å ta den.

tinktur av valnøttpartisjoner Husker du hvordan hendene dine blir brune etter å ha skrelt unge nøtter? Dette skyldes det økte innholdet av jod, som ikke bare er rikt på frukt, men også i deres indre skillevegger. Derfor, i folkemedisin, er tinktur av valnøttpartisjoner mye brukt. Råvarene som vi oftest bare kaster kan tjene som et utmerket helbredende middel. Partisjonene har en rik kjemisk sammensetning, og under forberedelsen av medisinen passerer alle stoffene inn i tinkturen. Et slikt middel er uunnværlig for sykdommer i skjoldbruskkjertelen, hjertet, nervesystemet og fungerer til og med som beskyttelse mot onkologi..

Tinktur av valnøttpartisjoner – nyttige egenskaper

nyttige egenskaper av tinkturen I tillegg til jod inneholder partisjonene mange vitaminer fra gruppene A, B, C, D, E, PP, aminosyrer og tanniner. Disse komponentene har en positiv effekt på kroppen vår, beskytter og avlaster den fra ulike problemer. Oftest tilberedes en alkoholisk tinktur. Alkohol “trekker” godt ut alle sporstoffer fra skilleveggene og blir i seg selv en medisin.

Tinkturen brukes i kurs, og holder seg til et bestemt opplegg og doser. Det har en helbredende effekt, nemlig:

 • beroliger nervesystemet;
 • øker immunitet, ytelse, utholdenhet;
 • bremser aldringsprosessen og forverring av synet;
 • fremmer sårheling, vekst av nye celler, dannelse av tenner, bein, produksjon av hormoner;
 • reduserer kolesterol;
 • styrker hjertet, blodårene og tarmene;
 • fjerner giftstoffer og giftstoffer;
 • eliminerer jodmangel;
 • hjelper i behandlingen av diabetes og astma.

Hvordan lage alkohol tinktur

hvordan lage en tinktur fra partisjonerDet første trinnet er å rengjøre partisjonene ved å helle kokende vann over dem. Mal deretter råvaren litt og ha den i en 0,5 liters krukke og fyll den 1/3 full. Hell deretter alkohol og fyll glasset helt. Tinkturen skal stå på et mørkt sted i 2 uker. Filtrer den før bruk. Dette er en av de grunnleggende oppskriftene. Dosene av komponentene kan variere i en eller annen retning, avhengig av formålet og den spesifikke sykdommen..

I løpet av disse to ukene skal arbeidsstykket ristes av med jevne mellomrom..

Hvem bør ikke ta nøttelikør

tinktur kontraindikasjonerSom alle alkoholbaserte produkter er tinkturen kontraindisert for behandling av barn, gravide og ammende kvinner. En av de viktigste faktorene som påvirker muligheten for behandling med et slikt middel er også tilstedeværelsen av en allergi mot nøtter. Skilleveggene, så vel som skjellene og mutterkjernene, inneholder de samme stoffene. Selve mutteren er det sterkeste allergenet. Derfor, hvis det er en allergisk reaksjon på det, er det også umulig å ta tinktur fra partisjonene..

I tillegg er midlet kontraindisert i nærvær av slike problemer:

 • hypotensjon;
 • dermatitt, urticaria og andre hudsykdommer;
 • forverring av gastritt;
 • høy blodpropp.

Hva helbreder septum tinktur?

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea