15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fordelene og skadene med artisjokkekstrakt – et helbredende naturlig middel

Fortell oss om fordelene og skadene ved artisjokkekstrakter. Den ble brakt til meg av en venn fra utlandet som kjente mine evige “lever” -problemer. Jeg har mange plager, det er også kroniske, så jeg tar medisiner nesten konstant. På grunn av dette begynte hun nylig å donere leveren sin. Legen anbefalte å prøve artisjokk som et naturlig middel for ikke å foreskrive piller igjen.

fordelene og skadene ved artisjokkekstrakter Den kulinariske verdien av artisjokken har vært kjent lenge – dens vakre knopper har allerede fått anerkjennelse blant våre gourmeter. Imidlertid er kulturen ikke begrenset til dette og har funnet sin anvendelse selv i medisin i form av et ekstrakt. Når du vet hva som er fordelene og skadene med artisjokkekstrakt, kan du forbedre helsen din betydelig. Dette produktet inneholder maksimal konsentrasjon av næringsstoffer. Det hjelper ikke bare med å rense kroppen og forbedre dens funksjon, men hjelper også til å behandle visse sykdommer. Hva er så spesielt med artisjokkekstrakt, hva det er og hvordan det blir tatt?

Fordelene og skadene ved artisjokkekstrakter

artisjokkekstrakt Artisjokken er et skikkelig lager av næringsstoffer. Den inneholder mange vitaminer og mineraler, spesielt er den rik på B -vitaminer, kalsium, jern, fosfor. Det er kostfiber, folsyre og andre, ikke mindre verdifulle, stoffer i hetten. Takket være dem har artisjokkekstraktet medisinske egenskaper, nemlig:

 • renser kroppen for giftstoffer;
 • renser blodet ved å senke glukose og “dårlig” kolesterol;
 • gjenoppretter og renser leveren;
 • normaliserer metabolisme og forbedrer fordøyelseskanalens funksjon;
 • fremmer utskillelse av galle;
 • fungerer som vanndrivende;
 • beroliger nervesystemet;
 • øker effektiviteten;
 • forbedrer hudens tilstand ved å rense dem.

Kjøkkenhetten kan selges i forskjellige former. De mest praktiske tabletter og kapsler tas oralt i henhold til instruksjonene. Det kommer også i form av et flytende ekstrakt og en tykk harpiksholdig masse (harpiks).

artisjokkharpiksTil tross for den terapeutiske effekten, anbefales det i noen tilfeller ikke å ta medisinen. Først og fremst gjelder dette barn og allergikere. Du kan heller ikke bruke hetten i nærvær av kolelithiasis, nyresvikt (kronisk), blokkering av gallegangene..

Hvordan ta et naturlig preparat

hvordan ta hettenEt ekstrakt i form av en harpiks kan brukes til medisinske formål på en av måtene du velger, ved å oppløse det:

 1. I vann. En helbredende drink bør gjøres om gangen, under omrøring ¼ ts harpiks i et glass varmt vann. Du får en slags te som smaker godt. Den skal drikkes 3 ganger om dagen før måltider, og resten av harpiksen skal oppbevares i kjøleskapet..
 2. I alkohol eller vodka. Løs opp en pakke harpiks som veier 100 g i en liter alkohol og søt med litt honning (1 ss). Ta på samme måte som te, men ikke mer enn 1 ss. l. med en gang.

Artisjokkekstrakt: hvordan det ser ut og når det er tatt – video

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea