15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Isabella druetinktur med vodka – to oppskrifter på en velduftende gourmetdrink

Hvordan er Isabella druetinktur laget med vodka? Nylig besøkte vi fjerne slektninger, og der ble vi behandlet med denne drinken. Både jeg og mannen min liker ikke drue vin, men vi likte tinkturen. Vi bestemte oss for hjemkomsten og å lage en til oss selv, spesielt siden vi har akkurat en slik variasjon og allerede har modnet. Hva er forholdet mellom bær og vodka og hvor mye det trenger å bli tilført?

Isabella drue tinktur på vodka En utrolig aromatisk, vakker og velsmakende infusjon av Isabella -druer med vodka oppnås. Rubinaktig i fargen, med en rik karakteristisk aroma av modne bær, er den enda bedre enn selve vinen. Denne drikken er perfekt for en feiring. Og i henhold til smakskarakteristikken kan den enkelt erstatte drue vin. Bær tilført vodka vil gi den både aroma og lys smak, og fargelegge den i en edel mørk farge. Det er veldig enkelt å lage en tinktur, fordi den krever et minimum av ingredienser. I tillegg tilbereder den mange ganger raskere enn vin, og etter et par uker kan tinkturen konsumeres.

Isabella druetinktur på vodka – trinnvis forberedelse

hvordan lage druetinktur Hovedhemmeligheten bak en kvalitetsdrink er det nøye utvalget av bær. Selvfølgelig bør de være modne og allerede ha nok sukkerinnhold. Demonter gjengene, separer og sorter bærene. Velg bare hele og vask dem godt. Ikke glem å tørke dem slik at det ikke kommer vann inn i arbeidsstykket og ødelegger smaken..

Den videre prosessen er veldig enkel og består av følgende:

  1. Fyll en 3L beholder med bær helt til toppen.
  2. Dryss 3 ss rett på toppen. l. Sahara.
  3. Hell i 1,5 liter god vodka.

Nå gjenstår det bare å tette glasset tett og sette det på et mørkt sted. Motstå arbeidsstykket i minst 2, eller enda bedre – 3 uker. Sil deretter og tapp. På et kjølig sted kan tinkturen lagres lenge..

Ikke glem å riste flasken med jevne mellomrom mens du tilfører drikken.

Isabella drue juice tinktur oppskrift

drue juice tinkturHvis du ikke har tid til å vente selv i et par uker, kan du lage en rask tinktur, heller ikke vodka på bærene, men på saften fra dem:

  • sorter, separer og vask 2 kg druer;
  • klem juice fra dem (praktisk gjennom en juicer, men du kan også bruke hendene);
  • varm saften, men ikke la den koke;
  • tilsett 5 ss. l. sukker og rør for å oppløse fullstendig;
  • hell 1 liter vodka i en glassbeholder;
  • tilsett avkjølt juice.

Rist tinkturen godt, dekk til og sett i kjøleskap umiddelbart. Det kan ikke lagres på lenge..

Isabella druetinktur på alkohol

Previous Post
Proprietăți și utilizări ale uleiului esențial de lămâie
Next Post
Vi studerer egenskapene til Zhukovskaya -kirsebærsorten i henhold til beskrivelsen og bildet