15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hva er galt med den spraglede skjønnheten – hvorfor aucubaen ikke vokser og hva jeg skal gjøre med den

Jeg forstår ikke hvorfor aucubaen ikke vokser. Jeg kjøpte den i fjor på et salg for en pasient, men den gikk ut, men det tok ganske lang tid å tinke. I løpet av sommeren har aucuba vokst fire nye blader, og det er det, det stoppet. Og den vokser ikke, og forsvinner ikke, noe jeg ikke har gjort. Jeg vanner i tide, gjødsler to ganger i måneden med et universelt kompleks, men det er ikke noe resultat. Det var hun som falt i dvalemodus, eller noe?

hvorfor vokser ikke aucuba Den gylne flekken på det lyse smaragdløvet ser nydelig ut, og det er ikke overraskende at den vakre aucubaen vokser oftere og oftere. Det er sant at for oss er den eneste måten å få denne planten på å holde den innendørs. Derfor er det dobbelt støtende hvis en japansk aristokrat begynner å være lunefull, og et av de vanligste spørsmålene er hvorfor Aucuba ikke vokser. På den ene siden foretrekker hun måtehold i alt, men likevel er det umulig å forlate blomsten helt uten tilsyn. Det er allerede begrenset av inneklimaet og en liten mengde pottejord. Så den normale utviklingen av busken er fortsatt avhengig av oss, blomsteroppdretterne. Hva kan være årsaken til vekststopp eller nedgang??

Hvorfor Aucuba ikke vokser

aucuba Vi vil snakke om sykdommer og skadedyr som kan infisere en japansk skjønnhet en annen gang. Det sier seg selv at en syk busk bruker all sin styrke og næringsstoffer for å overleve, og det er slett ikke opp til veksten av skudd eller blader.

Men hva kan få en sunn plante til å fryse og helt motvillig og sakte slippe nye blader? Ofte er dette faktorer:

  • for lys / svak belysning;
  • mangel på ernæring;
  • trang gryte;
  • varme;
  • varm overvintring.

Hva kan gjøres for å få Aucuba til å “våkne” og vokse

hvordan få aucuba til å vokseDu må løse problemer basert på hva som forårsaket dem. Aucuba regnes som en ideell plante for skyggefulle områder og vil vokse best i delvis skygge. Du kan ikke sette den i solen – den er for lys og varm der, og fra dette kan blomsten til og med kaste løvet sitt. Men om vinteren oppstår et annet problem – i et mørkt hjørne vil busken heller ikke utvikle seg. Det må enten omorganiseres eller suppleres.

Anlegget trenger også måtehold i forhold til temperaturen i huset. Hun vokser aktivt skudd og blader i kulden. Han elsker også frisk luft. Om sommeren kan du ta potten ut i hagen, eller finne et rom der temperaturen ikke er høyere enn 20 ° C varme. Om vinteren er det ikke nødvendig med mer enn 14 ° C varme i det hele tatt.

Aucuba bør hvile om vinteren og tilbringe denne perioden kjølig. Ellers får hun ikke styrke til å utvikle seg..

Ernæring er ikke mindre viktig – i fravær av befruktning vil busken vokse sakte og ikke blomstre. Fra sen vår til tidlig høst, en gang i uken, gi kjæledyret ditt kompleks gjødsel. Preparater for dekorative løvfrukter er passende. De kan veksles med organisk materiale hvis veksten har stoppet helt opp..

Og det siste: selv om aucuba ikke liker hyppige transplantasjoner, i en trang potte, har røttene rett og slett ingen steder å vokse. Transplanter det i en større beholder hvert 2-3 år..

Finesser ved å dyrke aucuba

Previous Post
Remedii eficiente împotriva șoarecilor din țară
Next Post
Boabe dulci – cireș Turgenevka