15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Skiskyting er et pålitelig ugressmiddel mot tobladige og asteraceøse ugress på frokostblandinger

Vil en behandling av vinterhvete med et slikt ugressmiddel som skiskyting være nok? Sprøyting ble utført for å rense avlingene for malurt og villsennep. To uker gikk, ugresset ble gult, men det forsvant ikke i det hele tatt. Du må fortsatt vente eller behandle på nytt?

skiskytingsmedisin En rik kornhøst avhenger ikke bare av fruktbar jord, vær og gjødsling, men også av fravær av ugress på avlinger. Skiskyting er en pålitelig assistent for agronomer i kampen mot uønsket vegetasjon på åker sådd med hvete og bygg. Den takler ikke bare ticotyledonous korn ugress, men også Compositae -arter med et utviklet og dypt rotsystem. Den komplekse sammensetningen av tre virkestoffer gjør at den kan brukes mot hundrevis av ugressarter. På samme tid akkumuleres ikke ugressmidlet i jorda, er ufarlig for avlingen og forårsaker ikke motstand..

Legemidlet skiskyting – sammensetning og virkning

hvordan fungere herbicid i skiskyting Dette herbicidet tilhører kunstige systemiske legemidler og inkluderer tre midler: Stalker, Elan og Dukat. Han har også tre aktive virkestoffer:

  • triasulfuron, som ødelegger tokantede frø av ugress;
  • tribenuron-metyl, hvis virkning er rettet mot bredbladede arter;
  • 2,4-diklorfenoksyeddiksyre, som hemmer utviklingen av bokhvete ugress, kamille og tistel.

På grunn av en så kompleks sammensetning har ugressmidlet et bredt spekter av handlinger og en rik liste over ugress som er følsomme for det. Skiskyting brukes til behandling etter hvede av hvete og bygg (vår- og vinteravlinger) for å kontrollere ugress som:

  • åkernesennep, smørblomst, glem-meg-ikke, fiolett, tistel, hestetil, bindweed, purketistel;
  • spre quinoa;
  • sagebrush;
  • voldtekt;
  • svart nattskjerm;
  • spurge;
  • Chistets og andre.

Den første effekten er synlig innen et par timer. Syren bremser fotosyntesen og bladene begynner å bli gule og deformere. Deretter er de to andre komponentene i preparatet “koblet”, som blokkerer celledeling og stopper utviklingen av ugress. Planter med økt følsomhet for herbicidet dør innen en uke, resten – etter 3 uker.

Instruksjoner for bruk av ugressmiddel

behandling av frokostblandinger med ugressmidlerSkiskyting kan brukes allerede ved en temperatur på + 8 ° C. Den beste tiden er når ugresset har dukket opp i massevis og er i blad- eller rosettfasen. For purketistel er det tillatt å stamme, planter med lange røtter, samt bindweed, om en strø bør ikke være høyere enn 15 cm. Forbrukshastigheten for stoffet er 200-300 l / ha.

Når det gjelder utviklingsfasen av kultur, spiller det ingen rolle. Behandlingen kan utføres både i begynnelsen av fresingen og før røret begynner..

Biathlon herbicid kan brukes med insektmidler, soppdrepende midler og andre typer herbicider, bortsett fra dikotyledoniske. Siden stoffet ikke akkumuleres i jorda, har det ingen restriksjoner på vekstrotasjon..

Herbicider

Previous Post
Ingefær under graviditet og amming
Next Post
Tehnologii populare de altoire pentru pomi fructiferi