15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Gjødsel Kalimag: applikasjon for tomater og løk

Vi har kjøpt en sommerhytte og planlegger å dyrke tomater og løk der for salg. Men det er en advarsel – jorda vår er vanskelig. Jeg hørte at Kalimag kan bringes inn. Fortell meg hvordan du bruker Kalimag -gjødsel for tomater og løk?

Under merkevaren Kalimag presenterer gjødselmarkedet stoffet Kalimagnesia, som også kalles dobbeltsalt eller dobbelt magnesiumsulfat. Det er et 3-komponent mineraltilskudd som brukes til å gjødsle dårlig jord for å forbedre kvaliteten og kvantiteten på avlingen. Legemidlet er spesielt effektivt for dyrking av tomater og løk, siden det er en magnesiumkilde for dem..

Sammensetning av preparatet

kalimag

Kalimag er tilgjengelig i form av fint pulver eller små granulater av rosa eller grå farge. Det er også en blandet, grårosa granulatfarge.

Hovedkomponentene i stoffet er:

 • kalium (ca. 30%);
 • magnesium (ca. 10%);
 • svovel (17%).

Når det gjelder tilstedeværelsen av klor, overstiger mengden i Kalimagnesia ikke 1%.

Fordelen med å bruke Kalimaga er den komplekse og samtidige introduksjonen av noen av de mest essensielle mikroelementene for planteutvikling. Ved gjødsling av jorda med kalium, magnesium og svovel separat, observeres deres ujevne fordeling i jorda.

Egenskaper for Kalimag

kaliummagnesium

Som et resultat av fôring med forberedelse av dyrkede planter:

 • økt motstand mot sykdommer;
 • avkastning øker;
 • smaken av det ferdige produktet forbedres;
 • forlenger fruktperioden.

Med en jordmangel på kalium påvirkes hageavlinger lettere av patogene sopp, de tåler ikke temperaturendringer godt. Mangel på magnesium påvirker rotsystemet, og som et resultat, den generelle utviklingen av planter, som er hemmet. Uten den nødvendige mengden svovel, kan planter ikke assimilere nitrogen, gradvis bli mindre og miste evnen til å komme seg. Du kan unngå disse problemene ved hjelp av ett stoff – Kalimaga.

Gjødsling av jorda

legemiddelsøknad

Bruk av Kalimag -gjødsel for tomater og løk kan doble avkastningen. Den viktigste toppdressingen utføres ved direkte påføring på jorda, hvis tid avhenger av jordens sammensetning:

 1. Tung jord. Gjødsel er spredt over området der det er planlagt å plante en tomat eller løk, under høstgraving med en hastighet på omtrent 200 g per 10 kvadratmeter. m.
 2. Sandjord. Introdusert under vårgraving, er forbruket av stoffet halvert (ikke mer enn 100 g per 10 kvm)..

Når du dyrker tomater i drivhusforhold under forberedelsen av drivhuset for planting av frøplanter per 1 kvm. m. 5 g av stoffet tilsettes.

Flytende planteernæring

På grunnlag av Kalimag tilberedes en næringsoppløsning, som brukes til å sprøyte tomater på bladene i vekstsesongen. For å gjøre dette fortynnes 20 g av stoffet i en bøtte med vann..

Den samme andelen brukes til rotdressing av tomater, mens 10 liter av den tilberedte løsningen forbrukes per 1 kvm. m. landingsområde. Totalt kreves maksimalt 3 søknader:

 • når du transplanterer frøplanter til hagen;
 • i begynnelsen av blomstringen;
 • når du setter frukt.

For rotdressing av løk vil det kreves 15 g av stoffet per bøtte vann. Gjødsel påføres midt i vekstsesongen.

Potash gjødsel for planter – video

Previous Post
Utforske orkide sykdommer og planteredningsteknikker
Next Post
Cultivarea unei roșii Picătură de miere: plantare și îngrijire adecvată