15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan få tidlige grønnsaker og multi-voksende tomater i et polykarbonat drivhus

Fortell oss om dyrking av tomater i et polykarbonatdrivhus. Mannen er ferdig med det, bare taket er igjen. Tidlig på våren vil vi prøve å plante grønnsaker til salgs, hovedsakelig tomater. Hvilke varianter vil du anbefale og trenger du å gjødsle jorda i drivhuset med noe før du planter? Vi har allerede levert jorda (humus blandet med lauvjord), denne uken skal vi lage høybed og fylle dem.

dyrking av tomater i et polykarbonat -drivhus Drivhustomater er de aller første som kommer på salg om våren, og hvis et slikt rom også blir oppvarmet, så er de på hyllene hele året. Hvis ønskelig og mulig, kan tidlige grønnsaker hentes fra sengene. Og den mest optimale løsningen ville være å dyrke tomater i et polykarbonatdrivhus. I motsetning til film er polykarbonat mer holdbart, noe som betyr at et slikt drivhus vil vare mer enn ett år, forutsatt at det er riktig konstruert og drevet. I tillegg overfører transparente ark godt sollys og overopphetes ikke, men beholder samtidig ultrafiolett lys. Og bikakematerialet beholder perfekt varmen innendørs, så plantene er ikke redde for frost. Så hva bør du vurdere hvis du bestemmer deg for å plante tomater i et slikt drivhus??

Voksende tomater i et polykarbonatdrivhus – jordforberedelse

jordforberedelse i drivhuset Tidlig på våren, takle sengene. Hvis det allerede er gamle i drivhuset, fjern det øverste jordlaget fra dem og søl det med en løsning av kobbersulfat. Tilsett deretter frisk jord med humus og grave opp. Du kan også legge til kaliumsalt og treaske for graving. Dette må gjøres minst to uker før planting av frøplanter. Og en uke etter graving, behandle sengene med Fitosporin for å forhindre phytophthora.

Hvis du har hatt et drivhus i mer enn et år, ikke glem å vaske det godt inne om høsten med desinfeksjonsmidler. Dette vil bidra til å bli kvitt sopp den vinteren godt i urensede rom. Om nødvendig, dekk metallrammen med et nytt lag med maling, noe som vil bidra til å forlenge levetiden til selve drivhuset.

drivhusbed for tomaterI et nytt og ennå ikke brukt drivhus kan du også takle sengene om høsten. Det er mest praktisk å dyrke tomater i to-raders senger, mens det er ønskelig at de er høye, omtrent 40 cm fra jordnivået. Dette vil bidra til å holde de termofile tomatene fra å fryse. Lag senger 1,5 m brede og lengde i henhold til størrelsen på drivhuset. For å gjøre det lettere å ta vare på dem, la det være en avstand mellom radene på minst 90 cm.

Hvilke tomater er best plantet i et drivhus og hvordan

hvilke tomater å plante i drivhusetMed tanke på at det ikke vil være pollinerende insekter i drivhuset, bør du foretrekke selvbestøvde tomatsorter. Det er bedre å velge blant dem som er mest motstandsdyktig mot sykdommer, så vel som mot høy luftfuktighet. Men omtrent størrelsen på selve plantene er ikke dette i det hele tatt viktig. Du kan plante lavvoksende tomater, men det er mye mer lønnsomt å dyrke høye varianter i en eller to stengler. De tar mindre plass, de vokser i høyden og gir en rik høst.

Oftest plantes tomater i drivhus:

 • Rosa Mikado;
 • Kongenes konge;
 • Junior;
 • El Dorado;
 • Honey Frelser;
 • Virtuoso;
 • Kardinal.

Funksjoner ved omsorg for drivhus -tomater

hvordan ta vare på tomater i et drivhusIkke haste med å transplantere tomatplanter tidlig i drivhuset. Hvis det varmes opp av deg, kan dette gjøres i andre halvdel av april. Ellers transplanteres ikke tidligere enn begynnelsen av mai, når jorda inne varmes opp til 15 ° C varm.

Når du vokser, følg visse retningslinjer, nemlig:

 • ventiler ofte drivhuset og fjern kondens;
 • hold temperaturen minst 20 ° С, og i blomstringsperioden 23-25 ​​° С varm;
 • sørg for å fjerne trinnsønner;
 • mate og vanne sengene.

Hvis det er varmt i drivhuset, må du lufte oftere. Du kan heve temperaturen ved å dekke sengene med et tykt lag mulch. Eller strekk en film over dem på en ekstra ramme.

Tomater i et polykarbonatdrivhus – finesser ved å unngå en utøver

Previous Post
Når du velger en ku til en bakgård, er det viktig å vite hvor mye melk hun gir per dag.
Next Post
Medvetox – instrucțiuni de utilizare împotriva ursului și furnicilor