15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan lage en snøklokke – Føl deg som en veiviser på nyttårsaften

Fortell meg hvordan du lager en snøkule? Skolen vår har allerede startet forberedelsene til nyttårsferien, og sønnen min bestemte seg for å lage akkurat et slikt leketøy. Hun tilbød ham å ta det som er hjemme, så hun sier at det ville være uærlig, fordi han ikke gjorde det. I prinsippet har barnet rett, og jeg vil ikke undervise i bedrag. Derfor vil vi gjøre det selv hvis du forteller meg hvordan.

hvordan lage en snøkule Siden barndommen har vi alle elsket å se den runde dansen av snøfnugg, som sjarmerende hvirvler ikke bare utenfor vinduet, men også i en suvenirsnøklokke. Selvfølgelig ser leker som er kjøpt i en butikk alltid vakre ut, men de som er laget med egne hender gir en spesiell varme fra sjelens dyp. Derfor, la oss sortere reservene hans med barnet og tenke sammen hvordan vi lager en snøkule. Generelt er det ingenting spesielt komplisert i et slikt håndverk, og til og med en skolegutt kan gjøre det. Og for å få alle nødvendige ting trenger du ikke gå til butikken. Sikkert har du små figurer av snømenn, julenissen, et juletre eller bare noe annet leketøy. Størrelsen avhenger av størrelsen på boksen. Jo større krukken, jo større vil leken passe inn i den. Så hun vil fungere som hovedpersonen i vår snøkule, og å lage fallende snø er et spørsmål om et par minutter.

Generelle anbefalinger og noen av nyansene ved å lage håndverk

snøkule med snømann Så, for å lage en snøkule, i tillegg til et leketøy, trenger vi:

  1. Beholder med skruelokk. Ta bare glasskrukker etter å ha rengjort dem grundig for klistremerker og vasket dem. Plastbeholdere er ikke like gjennomsiktige. Det er bedre at glasset er jevnt, uten sterkt konvekse mønstre og kanter, slik at tegningen ikke brytes.
  2. Vann. Nødvendigvis rengjort, uten urenheter. Boksen må fylles med væske for at snøen skal virvle.
  3. Glyserol. Et annet nødvendig element – uten det vil snøfnuggene raskt sette seg. Vær oppmerksom på at det ideelle forholdet mellom glyserin og vann for å holde snøen rullende jevnt er 1: 5. Jo mer glyserin du tilfører, desto langsommere snurrer snøflakene..
  4. Snø. Du kan ta kunstsnø, men generelt er det også enkelt å lage hjemme. Skjær glitter, tynn plast eller folie veldig fint.
  5. Clay Moment. Med den vil du samle og feste deler.

I stedet for glyserin kan du fortynne vannet med vanlig solsikkeolje (raffinert), søt sirup eller flytende parafin.

Hvordan lage en snøkule

snøkloden trinn for trinnNår du har bestemt deg for hva som skal stå i midten av komposisjonen, kan du starte håndverket. Lim den valgte leken på innsiden av lokket: et juletre, en snømann eller hva du enn har funnet.

Fyll en krukke med vann, tilsett glyserin, snø og glitter. Nå gjenstår bare å sette sammen ballen, men før du skrur på lokket, beleg den med lim. Da vil den lukke hermetisk, noe som eliminerer risikoen for lekkasje. Det er hele hemmeligheten bak snøkloden med egne hender. Hvis du ønsker det, kan du dekorere toppen av lokket for å maskere det. Da vil håndverket ditt ikke skilles fra butikken.

Snøkloden med en engel gjør det selv – video

Previous Post
Høsttid i hagen: gjødsling av druer og rips
Next Post
Ce să plantezi într-un pat de flori lângă casă?