15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Finn ut om fioler kan sprayes med Epin

Fortell meg, er det mulig å spraye fioler med Epin? I år var oppvarmingen ikke slått på lenge, så ikke bare oss, men også mine grønne kjæledyr frøs. Fioler led mest: det gjør vondt å se på buskene direkte, bladene har krympet, og mange har til og med visnet. Jeg har brukt Epin lenge, men mer og mer for poding, men jeg har ennå ikke brukt det på fioler. De sier at bladene deres ikke kan fuktes i det hele tatt. Vil stoffet hjelpe fioler med å komme seg raskere, og er det tillatt å spraye i det hele tatt?

kan fioler sprayes med epin Noen dyrkere anser Epin for å være et vekststimulerende middel, siden stiklinger vanligvis blir dynket i det før det rotes. Faktisk er det mer nøyaktig å si at stoffet regulerer vekst. Men ikke ved å akselerere det, men ved å øke plantens evne til å komme seg. Dette fantastiske hormonelle middelet anbefales for bruk på planter som har opplevd stressende situasjoner. For eksempel er det ganske enkelt uerstattelig når man dyrker fioler, lunefulle skjønnheter som ofte er varme eller kalde. Imidlertid er mange fiolette dyrkere forvirret av det faktum at stoffet bare brukes på bladet. Følgelig oppstår spørsmålet, er det mulig å spraye fioler med Epin? Tross alt er det en oppfatning at dusjprosedyrer er kontraindisert for disse fargene. La oss finne ut om dette er sant, og i hvilke tilfeller trenger fioler Epin.

Er det mulig å spraye fioler med Epin?

epin Så la oss starte med om det er mulig å fukte en fiolett i det hele tatt. Det er en oppfatning at siden planten har raggete blader, er dette absolutt umulig å gjøre. Det er en viss sannhet i dette – den fleecy overflaten tørker virkelig lenge. Fioler er imidlertid veldig glad i dusjprosedyrer, men på betingelse av at de utføres riktig og pent. Fioler kan sprøytes, men man må passe på at det ikke kommer vann inn i midten av utløpet. Ellers kan den råtne. En annen nyanse: busker med våte blader bør ikke bli fanget i trekk eller sollys. Et vått fiolett vil forsvinne fra et vindkast, og brannskader vil dukke opp fra solstrålene.

Når det gjelder Epin, absorberes stoffet bare av planten ved direkte kontakt med luftdelen. Det absorberes ikke av røttene, så det er rett og slett ikke noe poeng i å vanne blomstene.

Dermed kan fioler sprayes med Epin, da dette er den eneste måten å bruke vekstregulatoren på..

Når og hvordan du skal behandle fioler med Epin?

fiolerFor å øke fiolernes motstand mot sykdommer og endrede forvaringsbetingelser gjennom året, anbefales det å spraye dem med en regulator i tre sykluser:

  1. Om våren – for tilpasning etter vinter i tørre luftforhold i huset.
  2. Om sommeren – for å hjelpe varmen mot varme og trekk ved ventilasjon.
  3. Høst – for å forberede seg til vintersesongen.

Det er nok å spraye buskene annenhver uke. Dette er hvor lang tid det tar før Epin går helt i oppløsning i en plante..

Arbeidsløsningen tilberedes enkelt: for 1 liter vann må du legge til 8 dråper Epin. I tillegg litt eddik eller sitronsyre, fordi vann med en alkalisk reaksjon ikke er egnet for preparatet..

Hvordan bruke Epin – video

Previous Post
Høsttid i hagen: gjødsling av druer og rips
Next Post
Ce să plantezi într-un pat de flori lângă casă?