15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hva vil overraske agurker Smaragd øredobber – egenskaper og egenskaper ved å dyrke varianter

Fortell oss hva smaragd øredobber agurker er, fruktens egenskaper og smak er spesielt interessant. Jeg ba selgeren i butikken om å gi meg et utvalg for søm, som ikke trenger pollinering, jeg ble tilbudt denne. Agurker er virkelig bundet av seg selv og blir små?

agurk smaragd øredobber karakteristisk Vi gleder oss alle til de første agurkene som endelig skal prøve naturlige vitaminer. Og derfor er det synd når golde blomster flaver i sengene i stedet for en rikelig eggstokk. Men du vil aldri ha en slik situasjon hvis du planter agurker med smaragd -øredobber, hvis karakteristikk består av noen fordeler. De trenger ikke pollinering for fruktsett, og greener vokser i en slik mengde at et par busker er nok for hele familien. I tillegg er små søte agurker deilige både i salater og i hermetikk.

Agurker Smaragd øredobber – egenskaper

parthenocarpic hybrid av agurker smaragdkatt Denne hybridsorten er en av de beste representantene for parthenocarpic bundle tidlig modne agurker. Det tar bare 42 dager fra spiring av frø til høsting av den første høsten. Buskene er ubestemte, med ubegrenset vekst, de vokser lange vipper. Blomstene til hybrid er bare hunn, og mer enn ti frukter dannes i hver node. Det viser seg en slags gjeng eller bukett, som slike varianter faktisk kalles haug (bukett). Takket være denne mengden eggstokk har sorten et ekstremt høyt utbytte. Fra 1 kvm m. du kan høste opptil 14 kg avling.

Zelentsy blir liten, ikke mer enn 10 cm lang, med hver frukt som veier ca 130 g. Det er interessant at hvis du samler dem et par dager etter dannelse, vil sorten erstatte agurker. Agurker er søte, uten bitterhet, men med en humpete hud dekket med små torner. De kan spises ferske og høstes om vinteren. Fruktene har også lang holdbarhet, opptil tre uker, og oppfører seg godt under transport..

Sorten er motstandsdyktig mot sykdommer hos agurker, og tåler også temperatursvingninger godt.

Siden sorten er hybrid, gir det ingen mening å samle dine egne frø for såing for neste sesong. Planter som vokser fra dem vil ikke beholde sortens egenskaper..

Funksjoner i voksende varianter

funksjoner i voksende agurker smaragd øredobberSmaragd øredobber kan plantes både i hagesenger og i drivhus. For tidlige grønnsaker plantes frø best på frøplanter. Den frøfrie metoden er også egnet, men sådatene forskyves deretter og styres av værforholdene slik at jord og luft blir varmet opp. Du kan også dekke avlinger med folie for første gang, etterligne et drivhus..

Frø trenger ikke ytterligere behandling før såing. Produsenter av hybridmateriale gjør alt selv før de pakker det for salg..

Omsorg for en bukett parthenocarpic hybrid er generelt det samme som for vanlige agurker. Men det er noen punkter å vurdere for å virkelig få haug med søte greener:

  1. Agurker dyrkes best på et espalier. Tråden for støtten trekkes i en høyde på minst 2 m.Når stammen når denne høyden, vikles den forsiktig rundt ledningen og henges ned.
  2. For at fruktene ikke skal smuldre og alt modnes, må busken festes. Alle blomster og skudd opptil 4 blader fjernes. Etter at den første blomsterbuketten er bundet, blir sideskuddene klemt og etterlater et par blader på dem. Den sentrale stammen, når den danner en eggstokk etter strømpebåndet, blir også klemt (øverst).
  3. I drivhuset vil utbyttet være høyere enn i det åpne feltet.
  4. Regelmessig vanning er en forutsetning, i tillegg til gjødsling med mineralkomplekser.

Videoanmeldelse av agurker Emerald øredobber

Previous Post
Om nettstedet
Next Post
Îngrășăminte cu magneziu pentru roșii, castraveți și cartofi