15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan velge rulleskodder for en sommerbolig: hvilke faktorer bør vurderes

rulleskodder stengt Nylig har spørsmålet blitt aktuelt: “Hvordan velge rulleskodder til en sommerbolig eller et landsted?” Denne enheten beskytter mot nysgjerrige øyne, fra innbruddstyver, mot sollys eller elementære steiner og flasker.

Hva er rullelukker?

Hvis huset blir ubebodd en stund, er det bedre å beskytte det mot alle slags skader og inntrengning. Rulleskodder til sommerhytter er et godt alternativ, men hva er det? Det er en mekanisk enhet som utfører beskyttelsesfunksjonene til vinduer og dører. Rulleskodder kan enkelt fjernes i en eske eller et spesielt hulrom, de er i stand til å vri stoffet til en rulle. Enheten kan drives av en elektrisk motor eller en mekanisk stasjon.

Rulleskodder har en rekke fordeler:

 • veldig kompakt;
 • estetisk i utseende;
 • lett å vedlikeholde og ta vare på;
 • ikke ødelegge fasaden til bygningen;
 • gi lydisolasjon.

Denne enheten kan installeres på (i) alle åpninger, de er praktiske og allsidige i bruk.

Hva er rulleskodder laget av og som er bedre?

Rulleskodder er laget av to materialer:

 • laget av aluminium – bra fordi de er lette og veldig kompakte;
 • laget av metall – galvanisert plate brukes, noe som gjør at enheten kan være sterk beskyttelse, men også dyrere i pris.

Begge alternativene ser bra ut i hjemmet, men de skiller seg litt ut i kvalitet, pris og pålitelighet. Derfor, før du velger en rulleluk for en sommerbolig, må du finne ut hvilket materiale enheten er laget av..

Hva du skal spørre om

Det er mange faktorer å vurdere for ikke å gjøre feilen ved å kjøpe et produkt. Det er ikke bare materiale og pris.

Tips om hvordan du velger de riktige rulleskodder for en sommerbolig:

 1. Først bør det tas stor oppmerksomhet på de tekniske egenskapene. For brukerens bekvemmelighet og lengre levetid på enheten er det bedre å utstyre den med et elektrisk system. Den betjenes med en fjernkontroll eller en knapp. Alle vinduer kan kobles til et enkelt system og åpnes eller lukkes samtidig.
 2. For det andre er produsenten av rulleskodder også et viktig spørsmål – en egen modell har sine egne egenskaper..
 3. For det tredje er det tilrådelig å be om kvalitetssertifikater for produktet..
 4. For det fjerde, når du velger, ta hensyn til interiøret i en sommerhytte eller et hus, slik at det som et resultat ikke bare er pålitelig beskyttelse, men også et harmonisk utseende.

Komponenter og installasjon av rulleskodder til sommerhytter

Rulleskjema Rulleskodder består av tre deler:

 • boks (inne i den er det en aksel og sidestyr);
 • beskyttende curling klut;
 • sideledere.

Rulleskodder etter installasjonstype er:

 • innebygd;
 • fraktbrev.

Elektronisk rullelukkerkontrollDen første typen er mer pålitelig og praktisk. Rulleskodder er installert i et vindu eller en døråpning. De kan ikke bøyes eller rives av, de kan bare nås når de er hevet. Ellers må du bare demontere veggen..

Rulleskodder har en ulempe – guider er synlige, som kan slås ut eller brytes (om enn med stor innsats).

Det er best å planlegge installasjonen av denne enheten på byggestadiet. Kassens dimensjoner avhenger av høyden på vinduet eller døråpningen. Hvis det er i huset, er det planlagt å installere rulleskodder for en sommerbolig med elektrisk stasjon, så er det på forhånd verdt å legge de riktige kablene med tilkoblingene til vinduene. Men hvis valget ble gjort til fordel for mekanisk kontroll (manuell), så er det bedre å gi et sted for utløpet inne i bygningen, slik at finishen ikke forringes..

Ytterligere fordeler med rulleskodder

hus med rulleskodderRulleskodder for sommerhytter og landsted ser bra ut på vinduer eller døråpninger. Det er viktig at enheten har et bredt spekter av farger. For eksempel er rulleskodder tilgjengelig i hvit eller brun, grå eller beige. På forespørsel fra kunden kan grunnfargene utvides, listen over nyanser når opptil 150 farger.

Denne enheten sparer varme ved å lagre den. Fordelen med rulleskodder for sommerhytter er deres justering. Mekanismen kan være helt åpen eller litt åpen til ønsket avstand.

Til hvilket formål setter folk rulleskodder til sommerhytter?

Hus beskyttet av rulleskodderHovedformålet med rulleskodder på huset, som en stund forblir uten eiere, er å beskytte lokalene mot tyver og ranere. Enheten er laget av slitesterkt materiale, det er ganske vanskelig å sprekke, hele prosessen er høy og lang.

Et stort antall mennesker har allerede brukt rulleskodder til sommerhusene sine. Forbrukeranmeldelser er stort sett positive. De åpenbare fordelene med enheten er notert:

 • vakker og uhindret utsikt fra vinduet (å se gjennom stolpene er ikke et veldig hyggelig syn);
 • brukervennlighet og flere kontrollmetoder (manuell eller automatisk);
 • robust beskyttelse mot innbruddstyver.

Hvordan velge rulleskodder – video

Previous Post
Nyttige egenskaper og kontraindikasjoner for bruk av gresskarfrøolje
Next Post
De ce pătrunjelul devine galben în grădină?