15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Karbonvarmer for hjemmet

karbonvarmer Karbonvarmer – en enhet som består av karbonfiber, som er innelukket i et vakuumkvartsrør og varmer rommet ved hjelp av infrarød stråling.

Dette er en ganske ny type varmeovner, som ble oppfunnet ved begynnelsen av de to årtusener og raskt ble populær blant kjøpere på grunn av ytelsen og det opprinnelige utseendet..

Enheten og prinsippet for drift av infrarøde karbonvarmere

En karbonvarmer er en type infrarød varmeenhet som bruker et hydrokarbonfilament i stedet for wolfram som varmeelement..

Et slikt varmeelement har høy varmeledningsevne og har følgelig en høyere varmeoverføring. I denne forbindelse varmer en 1 kW karbonvarmer et rom med samme område og til samme temperatur som for eksempel en oljekjøler med en effekt på 2-2,5 kW.

Karbonfilamentet er innelukket i et rør hvor luft er fullstendig evakuert. En elektrisk strøm passerer gjennom den og den varmes opp. Som et resultat av dette sendes infrarøde stråler ut, som faller på gjenstander og varmer dem opp. Da begynner disse objektene, hvis oppvarmingsdybde når 2-2,5 cm, å avgi varme til rommet og fordeler det jevnt over hele området.

Kulltråden endrer ikke lengden ved oppvarming og brytes ikke når den blir raskt avkjølt. Denne egenskapen til karbonvarmere innebærer lang levetid..

Den infrarøde karbonvarmeren varmes opp til en maksimal temperatur på 90 grader og eliminerer forbrenning av oksygen, noe som skiller den fra andre typer apparater.

Varmeelementet er dekket med et trådnett, noe som eliminerer muligheten for å bli brent. De fleste karbonvarmere har temperatursensorer, ved hjelp av hvilken temperaturen er angitt, og deretter, etter at de har nådd de innstilte verdiene, slås enheten av. I tillegg er de utstyrt med brannsikre enheter som slår av varmeren når den vippes og overopphetes..

Typer karbonvarmere

På utstyrsmarkedet er karbonvarmere representert av flere typer:

 1. karbonvarmer på veggen Veggmonterte karbonovner. De er veggmonterte og er ganske vanlige. Disse varmeapparatene varmer ikke rommet like effektivt som takvarmere, på grunn av varmebevegelsesretningen, men de er veldig praktiske, siden de praktisk talt ikke tar plass. Fra det store utvalget vi tilbyr, kan du kjøpe modeller med et originalt design, som bare vil tilføre interiøret ditt attraktivitet. Det anbefales å ikke plassere tregjenstander i nærheten av det infrarøde batteriet for å unngå overdreven overoppheting. En slik veggmontert karbonvarmer er trygg for barn, temperaturen på det ytre panelet overstiger ikke 90 grader og vil ikke ødelegge belegget på veggen det er festet til, siden enhetens bakside har en temperatur på ingen mer enn 45 grader.
 2. Tak karbonvarmerTakvarmer. Det er den beste karbonvarmeren for å gi varme til et rom. Infrarød stråling, som beveger seg fra taket til gulvet, varmer det, så vel som andre gjenstander, og deretter stiger varmen fra disse objektene. På nivået til en persons hode vil temperaturen være 1-2 grader lavere enn i beina, som er det mest optimale alternativet for kroppen vår. Installasjon av takvarmere er ikke vanskelig, og hvis du bestemmer deg for å feste det direkte til takflaten, kan dette gjøres ved hjelp av vanlige skruer og plugger. Når det gjelder utseendet, passer de vanligvis veldig godt inn i interiøret..
 3. VietoGulvvarmere. Den største fordelen med en gulvvarmer i forhold til andre typer er mobilitet. Med lav vekt, kan den bæres til forskjellige steder i rommet og til og med brukes på gaten, hvor det er mulig å varme mennesker som var innenfor handlingsradiusen. Gulvkarbonovner har alltid et veldig interessant utseende og kan gi interiøret ditt variasjon, og om kvelden gjenskape effekten av en peis. Hvis du analyserer Veito-karbonvarmeren, vil du legge merke til at under dette merket hovedsakelig produseres gulvstående enheter med middels kraft, som har en lav vekt på 3-4 kg og kjennetegnes av en moderne design..
 4. varmeapparat zenetRotary modeller. Svingbare enheter er en type gulvstående enheter, bare med en svingbar base og i noen modeller når svingvinkelen 180 grader. Men hovedsakelig produsenter produsenter varmeovner med en rotasjonsvinkel på 90-120 grader, siden slike modeller er billigere og mer populære. For eksempel er en slik enhet Zenet -karbonvarmeren. Vanligvis produseres varmeapparatene til dette selskapet med en rotasjon på 90 grader, og med en oppvarmingsradius på 4-5 m blir de veldig populære blant forbrukerne..

I tillegg til de oppførte hovedtypene, kan det også noteres karbonvarmere, som har flere varmeelementer og har betydelig effekt og et større område for oppvarming av rommet; varmeovner i form av en kaskade; varmeovner som er installert diskret, under finishbelegget, men denne typen er vanskelig for selvinstallasjon, så det er bedre å tiltrekke seg fagfolk til slikt arbeid.

Fordeler og ulemper med karbonovner

blankFordeler med karbonvarmere:

 • Bruken av enheter med infrarød stråling til oppvarming har en positiv effekt på menneskekroppens funksjon, øker blodsirkulasjonen, påvirker mage -tarmkanalen positivt, og som er veldig viktig, spiller rollen som en erstatning for solen om vinteren, takk til gunstig stråling.
 • Betydelige energibesparelser. Takket være karbonfiber øker varmespredningen, noe som fører til raskere oppvarming av lokalene med mindre strømforbruk.
 • Høy miljøvennlighet er karakteristisk for alle infrarøde varmeovner. Slike enheter brenner ikke oksygen og tørker ikke luften. I tillegg kommer det ingen skadelige stoffer og lukt under drift..
 • Utendørs oppvarming, typisk for karbonvarmer.
 • Fin og moderne design for alle slags slike enheter.
 • Høy beskyttelse mot fuktighet.

Mange kjøpere, før den endelige beslutningen om å kjøpe en infrarød varmeapparat, spør seg selv: er det noen skade fra karbonovner? Så svaret vil være entydig.

En karbonvarmer kan ikke skade, fordi infrarød stråling ikke bare er helt trygg for mennesker, men også fordeler, og karbon, tett presset inn i røret, fordamper ikke i vakuum. Men en slik varmeapparat har fortsatt noen ulemper..

Ulemper med karbonovner:

 • Et ganske skjørt design. Hvis du leser noen fora om en karbonvarmer og anmeldelser, kan du noen ganger se klager på strukturens skjørhet. Frykt er forårsaket av et karbonrør som kan sprekke hvis det faller.
 • Pris. Det er ikke uoverkommelig, men høyere enn for noen andre typer varmeovner..
 • Ekstern lyd. Det er ingen støy som sådan, men når det avkjøles, og det ikke varer lenge, kan du høre en knitrende lyd, slik at folk som synes det er ubehagelig, kan se etter et annet alternativ.

Videoanmeldelse av Veito CH1800 XE karbonvarmer

Previous Post
Nyttige egenskaper og kontraindikasjoner for bruk av gresskarfrøolje
Next Post
De ce pătrunjelul devine galben în grădină?