15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan kombinere en balkong med kjøkken eller rom uten å bryte loven

kombinere balkongen med kjøkkenet Du kan utvide leiligheten litt hvis du kombinerer balkongen med kjøkkenet eller rommet. Dette gjelder spesielt for små leiligheter, hvor hver meter ledig plass er viktig..

Det er nødvendig å utarbeide dokumenter

trenger godkjenning for reparasjon Å kombinere en loggia (balkong) med et rom kan gjøres på to måter:

 1. Fjerning av en vindusåpning med dør, mens veggen med vinduskarmen ikke rives og terskelen ikke fjernes. Du trenger ikke tillatelse til dette. Etter at arbeidet er fullført, må du planlegge leiligheten i BTI, angi hvilke endringer som er gjort.
 2. Når du demonterer en vinduskarme, fjerner hele veggen der vinduet og døren var plassert, kreves tillatelse.

Det er forbudt å feste en balkong til et rom eller kjøkken. Men det er ingen egen klausul i mer enn ett juridisk dokument. Dette skyldes imidlertid at bygningens varmesystem ikke er designet for å varme opp flere områder..

Økningen i belastningen på varmesystemet vil være større, noe som fører til en nedgang i temperaturen i lokalene. Etter det kan naboene utvikle sopp og mugg..

Balkongen med rommet skal skilles med en glidende ramme eller franske dører. Vær også oppmerksom på at radiatorer ikke er tillatt å ta ut på balkongen eller loggiaen. Derfor må du tenke over varmesystemet i tilleggssonen og flytte radiatoren, som ble plassert på vinduskarmen, til et nytt sted..

Vi må lage noen dokumenter:

 1. Det er nødvendig å ta et teknisk pass for leiligheten på BTI.
 2. Samtykke fra beboerne i leiligheten.
 3. Naboer hvis balkong ligger på en enkelt plate med strukturen din, må også være enig skriftlig.
 4. For å lage et ombyggingsprosjekt, kontakt en designorganisasjon med et registreringsbevis eller en organisasjon som utviklet et typisk prosjekt for hjemmet ditt.
 5. Ta deretter prosjektet, dokumenter om eierskap, skriv en søknad om ombygging og gå til Boliginspektoratet for å få tillatelse til ombygging.

Etter at reparasjonen er fullført, må du invitere boliginspektøren, han vil utstede ombyggingsloven. Gi det til BTI for å få et nytt teknisk pass.

Hvis det er nødvendig å rive terskelen og de gjenværende veggene, må dette angis i prosjektet, når du sender dokumenter, som er nødvendig for å motta anbefalinger for å styrke åpningen.

I monolitiske hus kan vinduskarmen og terskelen demonteres. Siden de ikke er bærende, er det til og med mulig å fjerne deler av den bærende veggen..

I et panelhus kan du ikke fjerne terskelen.

Koble en balkong til et rom

sammen med balkongen til rommetVi går til reparasjonsarbeid, og vi vil analysere i detalj hvordan du kombinerer en balkong med et kjøkken eller et rom. Vi starter med å styrke og isolere strukturen:

 1. Vi fjerner de gamle glassene, etterbehandlingsmaterialene, men berører ikke vindusblokken.
 2. Vi gjør gulvet jevnt, fyller ut uregelmessighetene som ble dannet under demontering med betongmørtel.
 3. Vi legger veggen med den nødvendige høyden. Det anbefales å bruke luftbetong. Det er lettere enn murstein.
 4. Deretter kappe vi balkongen utenfra med sidespor, profilert ark eller brett.
 5. Vi setter inn to-kammer eller tre-kammer doble vinduer. Enkeltkammerstrukturer eller vindusprofiler vil miste mye varme.
 6. Vi fjerner vindusblokken, hvis ombyggingen sørger for fjerning av vinduskarmen, demonterer vi den også. Dette er den vanskeligste prosessen. For å gjøre dette trenger du en hammerbor og en kvern. Radiatoren må flyttes til en annen vegg, fordi det er strengt forbudt å ta den ut på balkongen. Når du overfører, ikke glem å slå av vannet, kutt strukturen og installer den på et annet sted. Du må mest sannsynlig legge til flere batterier ettersom arealet i rommet vil øke..
 7. Hvis mutteren er av tre, kan den fjernes uten problemer. Betong må ikke berøres. Vi forlater det, og i fremtiden slår vi det i form av en pallplass. Dette er en flott løsning for alternativer når en tilkoblet balkong med et rom i form av et soverom eller stue. Det er mulig å organisere et sittegruppe med toalettbord og lenestoler.integrasjon med stua
 8. Vi tar alle tiltak for å styrke strukturen.
 9. La oss gå videre til ledningene. Vi tenker over hvordan belysningen vil bli plassert, installer alle nødvendige lamper. Det anbefales ikke å ha stikkontakter på balkongen. Vi bruker skjøteledninger, vi gjemmer ledningen i en boks eller et rør.
 10. Vi begynner å engasjere oss i isolasjon, vegger, gulv. Vi isolerer også taket for å unngå store varmetap i fremtiden. Det er lurt å tenke nøye gjennom hvilket materiale som skal brukes. Det er å foretrekke at dette er moderne varmeovner som lar varmen passere minimalt. Mineralullmatter eller ekspandert polystyren kan brukes.
 11. Det metalliserte belegget vil i tillegg isolere balkongen. Vi fikser metallstenger eller tre. Det avhenger av typen balkongbekledning.
 12. Vi legger gulvvarme hvis tilgjengelig.
 13. Vi dekker med etterbehandlingsmateriale, maler eller limer over med tapet. design i samme stilEtterbehandling og materialet som brukes avhenger av hvilken type rom loggiaen er kombinert med, så vel som designløsningen.

Hvordan kombinere en loggia med et kjøkken

kombinere loggia med kjøkkenVanligvis har kjøkkenet ikke nok ledige målere, og dette alternativet lar deg organisere en spiseplass eller ekstra plass til utstyr.

For demontering vil det være nok å fjerne vinduet og døren, veggen kan stå alene, og vinduskarmen kan brukes i formen:

 • bardisk;
 • bord;
 • blomsterstativ;
 • benkeplater som komfyren skal plasseres på.

bardisk på vinduskarmenEn god bardisk kommer ut fra vinduskarmen, og det som er praktisk, du trenger ikke å bære radiatoren.

bordDu kan flytte arbeidsområdet til den tidligere balkongen, men det er verdt å vurdere at:

 1. Dette området bør ikke lastes med tunge møbler og apparater. Før du kommer til en slik avgjørelse, må du bestemme deg for den tillatte belastningen..
 2. Ikke glem at det er forbudt å plassere stikkontakter på balkongen. De burde stå på kjøkkenet.

Hvordan lede strøm til balkongen, kombinert med kjøkkenet, er det tilrådelig å konsultere spesialister.

Hvordan kombinere en balkong med et kjøkkenfoto

kombinere kjøkken og balkongPå balkongen kan du arrangere en spisestue, en bardisk, et sted å drikke te,

Bardisken kan bygges ved hjelp av forstørrede vinduskarmer, hyller eller skap er plassert under dem. Det gjenstår å kjøpe høye barkrakker og komfortabelt tilbringe tid med venner over et glass øl eller en kopp kaffe.

Å kombinere en balkong med et kjøkken kan ikke bare forstørre rommet, denne ekstra plassen brukes ofte som et fullverdig kjøkken. De plasserer et kjøkkenutstyr i det, og alt nødvendig utstyr med en vask, komfyr og til og med en sammenleggbar bardisk. Og fra den forlatte delen av rommet vil de organisere en spisestue.

Dette alternativet er egnet for leiligheter i første etasje, hvor rør og ledninger kan installeres for gjennomføring av prosjektet. Derfor er det bedre å lage arbeidsområdet på samme side som utstyret var før..

Alternativer for kombinasjon av balkong og kjøkken

plass til kjøleskapetAlt elektrisk utstyr kan tas ut til balkongen, for dette er det verdt å ta vare på tilgjengelige stikkontakter.

Du kan ikke ta ut en gassovn, en vask på balkongen.

Vanligvis for kjøleskapet, på grunn av de store dimensjonene, må du lete etter et passende sted. Å kombinere kjøkken med balkong løser dette problemet..

hvilesoneDu kan sette en liten sofa, sette noen puter, det viser seg en god sittegruppe.

middagsoneDu kan også organisere en spisestue med et stort bord, henge en TV.

utvidet plassDu kan henge flere hyller, sette et skap. Et godt alternativ er å sette et sammenleggbart bord.

Hvis vinduskarmen ikke kan fjernes, kan den brukes på forskjellige måter, til og med sette inn et akvarium.

Innredning av kjøkken

interiør på kjøkkenetEtter at kombinasjonen av loggia og kjøkken er fullført, kan du begynne å dekorere rommet. For at kjøkkenet ikke skal vise seg å være smakløst og latterlig, er det viktig å følge reglene:

 1. For utformingen av begge kjøkkenområdene brukes et lignende etterbehandlingsmateriale i samme område eller lignende i tone..
 2. Den resulterende terskelen eller podiet kan brukes som en måte å sonere et rom på. På denne måten fremheves sofaen eller spisestuen vakkert..
 3. Balkongutgangen ser vakker ut i form av buer, med søyler.
 4. Avhengig av interiøret kan du henge gardiner, gardiner med lambrequins på vinduene. Eller et mer praktisk alternativ, romerske persienner, samt rullegardiner og panel.
 5. Hvis balkongen ikke er stor, bør du ikke rote opp plassen med store gjenstander. Åpne hyller, et sammenleggbart bord og bærbare lyse stoler ville være passende.
 6. Et godt alternativ er et transformatorbord som enkelt kan utvides fra et bord til et skap med hyller og en seng.
 7. Belysning kan også integrere interiøret på balkongen og kjøkkenet. For å gjøre dette, er spotlights plassert i taket, og sconces kan henges på veggene..ekstra belysning

Fordeler og ulemper

loggia med barnehageDet er positive og negative sider ved å bli med loggiaen (balkongen) til rommet.

Fordeler:

 1. En god løsning å kombinere loggia med kjøkkenet, det blir kjøligere i et slikt rom.
 2. Øker arealet til små leiligheter.
 3. Legger til designalternativer. Stuen kan suppleres med et sittehjørne eller et bibliotek. På barnerommet kan du utstyre et omkledningsrom eller lekerom.
 4. På soverommet kan du også ordne de ekstra målerne som et arbeidsområde, for eksempel sette et skrivebord.
 5. Øker belysningen i leiligheten, spesielt hvis den kombinerte loggiaen vender mot solsiden.

økning i boarealMinuser:

 1. I et rom med tilkoblet loggia er det alltid 3-4 grader mindre enn i et rom, så du bør ikke utvide soverommet på denne måten, spesielt hvis barna har dårlig immunitet eller eierne er følsomme for kulde.
 2. Det vil være mye mer støy i rommet, hvis du er irritert av fremmede lyder, bør du ikke feste loggia til soverommet, studere.

Når du ikke bør legge ved en loggia

Det er alternativer når dette absolutt ikke er nødvendig:

 1. Hvis strukturen har form av en lang og smal åpning, hvis bredde vil være mindre enn 75 cm etter mantel, vil den tilkoblede balkongen med rommet se vanskelig ut. Resultatet er en varm, smal korridor. Det vil ikke være mulig å sette et datamaskinbord i det, plassere en tørketrommel. Hun trenger 60 cm, 10-15 cm vil forbli, det vil være upraktisk å henge sengetøy
 2. Ikke fest små hjørnebalonger. I et slikt rom vil et bord og en garderobe ikke passe. Dette vil være unødvendige kostnader, varmetap og unødvendig støy..
 3. Hvis designet er svingete, mangesidig.
 4. Ikke koble til balkonger med frontruter. Den går i en enkelt kontur helt fra bunnen til toppen av huset. Den enhetlige strukturen er nesten alltid laget av kaldt aluminium. Det vil ikke være mulig å kutte et stykke ut av det og gjøre det varmt. Det er umulig å erstatte de doble vinduene med en varmere versjon. En slik balkong kan ikke isoleres, fordi det er en avstand på 10 cm mellom platen og glassenheten..
 5. En kompleks prosess, og for å utføre reparasjoner på egen hånd trenger du arbeidserfaring og dyktighet.

Mange byggefirmaer tilbyr sine tjenester, utvikler et prosjekt og utfører alt reparasjonsarbeid. Og de vil også hjelpe med utarbeidelsen av alle nødvendige dokumenter.

Er det mulig å kombinere en balkong med kjøkken, svaret er entydig, ja. Dette er en veldig god avgjørelse, det gjenstår bare å bestemme på hvilken måte. Kjøkkenet blir mye mer funksjonelt og mer praktisk.

Kombinere en loggia med et rom – video

Previous Post
Nyttige egenskaper av koriander og bruk i tradisjonell medisin
Next Post
Beskjæring ifølge Kurdyumov – muligheten til å styre hagen uten mye innsats