15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvilken kjele er bedre å kjøpe for en sommerbolig?

blank Selv om vi ikke bruker så mye tid på dachaen, vil vi at komforten der ikke skal være verre enn i en byleilighet. Selv om vi bare bor der om sommeren og oppvarming ikke er nødvendig, bør varmt vann være nødvendig. Tross alt må du vaske oppvasken, og enda mer etter varme sommerdager, kan du ikke klare deg uten dusj eller badekar. Den enkleste måten å skaffe et landsted med varmt vann er ved å installere en elektrisk varmtvannsbereder. Men så oppstår spørsmålet – hvilken kjele er bedre å kjøpe for en sommerbolig. Vi vil prøve å hjelpe med løsningen..

Hvilken er bedre å velge: akkumulerende eller flytende?

lagerkjele for 80 literDet finnes to typer lagring og øyeblikkelige kjeler. Den andre typen er mer kompakt, men tar en betydelig strøm under drift. Derfor, hvis dachaen ikke er utstyrt med de samme kraftige ledningene som et byhus, er det naturligvis verdt å stoppe ved en lagringsenhet når du stiller spørsmålet hvilken kjele du må kjøpe..

Lagringskjelen har også flere fordeler:

  • Det er en vannakkumulator, som holder den i sin kapasitet. Hvis vanntilførselen til hytta har utilstrekkelig ytelse (på grunn av en liten belastning av brønnen, rørseksjonen eller pumpekapasiteten), takler den lett vannforbruket.
  • Ved strømbrudd (som ikke er uvanlig i landlige områder), kan det levere forvarmet varmt vann selv om det ikke er spenning.
  • Hvis strømregningen er mindre om natten (og i dag blir overgangen til slike tariffer utført), så er det en mulighet til å programmere den slik at varmeelementene fungerer i løpet av kilowattimens kostnadsreduksjon, og forbereder vann til morgendusjen.
  • Hvis du plasserer en slik varmtvannsbereder høyere, kan det også være et element som skaper et trykk i systemet, selv når den sentrale vannforsyningen eller pumpen er slått av..

De økte dimensjonene til en elektrisk elektrisk varmtvannsbereder er ikke så viktige for en sommerbolig, der det ikke er problemer med ledig plass. Derfor er svaret på spørsmålet om hvilken som er bedre å velge en kjele nesten entydig akkumulativ.

Kjeler, hvilket selskap som er bedre, hvordan finne det beste alternativet for pris og kvalitet?

blankDette er et annet ganske vanskelig spørsmål. I dag produserer mer enn hundre produsenter kjeler. Hvis det for noen år siden var mulig å gi råd om ikke å kjøpe produkter fra lite kjente selskaper fra Kina, men å fokusere på merker som er velkjente, i dag er dette allerede en ekstremt feil tilnærming..

Kvaliteten på produktene fra “Celestial Empire” er på et veldig anstendig nivå, og til og med slike bekymringer som “Bosch” eller “Vissman” overfører monteringen dit. Men når du kjøper en enhet av et kjent merke, kan du ikke betale for mye for kvalitet, men for dens berømmelse..

Samtidig kan en kjele med et ukjent navn være mye bedre kvalitet og mer funksjonell og samtidig mye billigere. Derfor, når du skal avgjøre spørsmålet om kjeler, hvilket selskap som er bedre, er det viktig å studere dokumentasjonen for enheten.

Hvis kjelprodusenten er seriøs, må følgende betingelser være oppfylt:

  • En komplett pakke med dokumenter vil bli vedlagt kjelen, inkludert en detaljert bruksanvisning, samt driftstillatelse (sertifikat) i vårt land og bekreftelse på overholdelse av gjeldende standarder.
  • Adressene og annen kontaktinformasjon må gjenspeiles, både om produsenten og om dens representanter og servicesentre..
  • En varmtvannsbereder av høy kvalitet har også lang garantiperiode. Tiden selskapet tar ansvar for enhetens brukbarhet kan også tjene som et indirekte kriterium for å bestemme hvilken kjele som er bedre..

blankDu kan også spørre vennene dine om kvaliteten på denne eller den kjelen, og om deres inntrykk av driften..

Et annet alternativ er å søke på internett etter den beste kjelen, ifølge kundeanmeldelser. Men resultatet må behandles med forsiktighet. Ofte gir søkeroboter på de første sidene ikke de mest pålitelige nettstedene, men produktet av aktivitetene til folk som har optimalisert siden for å tjene penger på reklame. Bedre å sjekke nettstedstrafikk og prøve å legge igjen din egen anmeldelse. Hvis det er publisert, så skrev alle andre virkelige mennesker..

Naturligvis må du ta hensyn til de tekniske egenskapene – hvorfor kjøpe den kraftigste kjelen, selv om den er den beste, hvis det ikke er mer enn to eller tre personer på dachaen. Vi må ikke glemme enhetens effektivitet – sørg for å sammenligne hvor mye varmeapparatet bruker energi på å varme et visst volum vann til 50 grader (vi har en slik standardtemperatur for varmtvannsforsyning).

Hvilken kjele er bedre å velge for en sommerbolig

Video: hvilken kjeletank er bedre – rustfritt stål eller emalje?

Previous Post
Remedii eficiente împotriva șoarecilor din țară
Next Post
Boabe dulci – cireș Turgenevka