15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan kanadiske hus er bygget, funksjoner i konstruksjonsteknologi

kanadiske hus Kanadiske hus har blitt en ny trend i byggemarkedet i landet vårt. Både boligbygg og administrative anlegg bygges ved hjelp av denne teknologien. For våre klimatiske forhold er slik konstruksjon økonomisk mer lønnsom enn konstruksjon av tradisjonelle materialer. Slike hus er tilgjengelige for befolkningen og har eiendommer som er behagelige for mennesker å bo og arbeide. Hus som bruker kanadisk teknologi er bygget om noen uker og overholder moderne byggestandarder. Funksjonene til slike bygninger er produksjon av strukturelle elementer på fabrikken og rask montering på stedet..

Hvilken teknologi brukes for å bygge kanadiske hus

byggeprosess Hovedkomponenten i konstruksjonsteknologi i dette tilfellet er SIP -panelet. Det er en ferdig blokk for vegger og tak. Den produseres på et industrielt foretak og leveres samlet til byggeplassen. Dette er en limt struktur laget av OSB -ark, mellom hvilke en skummet polymer plasseres, for eksempel skum.

Kanadiske hus og deres konstruksjonFor å bygge en struktur trenger du trebjelker. De vil fungere som forbindelseselementer og hoppere. Byggingen starter fra hjørnet av bygningen, deretter legges vertikale stiver, overligger og et avstivningsbelte. Plassen er fylt med spesielt skum.

Prefabrikkerte hus som bruker kanadisk teknologi er satt sammen som en konstruktør av ferdige elementer.

Metoder for bygging av kanadiske hus

måter å bygge kanadiske hus påDet andre alternativet for bygging av slike hus er direkte montering av alle byggeelementer på stedet. En ramme, bærende elementer med vindu og døråpninger, skillevegger er montert på fundamentet. For å bestemme grensene for bruk av fyllstoffet, er takets base installert..

Deretter skjer alt i henhold til følgende skjema:

 • den ene siden av bygningen er belagt med OSB -plater, fra innsiden er de belagt med lim;
 • isolasjon (polystyren eller ekspandert polystyren) legges på limbunnen;
 • overflaten behandles med lim og sys med en sponplate.

Dette alternativet for å bygge hus ved hjelp av kanadisk teknologi har en fordel: Byggherren kan bruke hvilken som helst størrelse kappe i arbeidet sitt. Dette lar deg lage unike strukturer. Veggene må imidlertid stå i 2-3 dager for at limet skal tørke helt, så vil påliteligheten for festing være tilstrekkelig.

Enhver type konstruksjon av kanadiske hus har nøyaktigheten av installasjonen i henhold til prosjektet til millimeter. For å sikre bygningens holdbarhet utfører designerne nøyaktige beregninger og produserer teknisk dokumentasjon..panelmonteringsnøyaktighet

Hvis du skal bygge et hus selv, må du følge arkitektens anbefalinger strengt. I dette tilfellet vil bygningen være av høy kvalitet..

Fundament og taktekking i kanadisk byggeteknologi

stripefundament for husetSiden deler av den fremtidige strukturen er laget av lette materialer, er vekten av hele strukturen liten. Det følger av dette at den kanadiske teknologien for bygging av rammehus gjør at de kan reises på et lett fundament. Hvis jorden under bygningen er solid, kan du lage en stripe eller flislagt base.. haugfundament for et husFor flytting av jord er haugalternativet mer egnet. Kvaliteten skal imidlertid ikke være halt, fordi huset vil stå på fundamentet i flere tiår. Det er viktig å inkludere det i prosjektet og følge alle anbefalingene fra designeren. Det er mulig å bygge hus ved hjelp av denne teknologien både under forholdene på sletter, steinete åser og på den seismisk aktive kysten av havet..

montering av takplaterTaket på bygningen veier mye, så det er viktig å forstå hvor sterke og motstandsdyktige veggene vil være. SIP -panelet er sterkt nok til å tåle opptil 5 tonn horisontalt trykk. Ved montering av en struktur øker vertikale og horisontale bjelker styrken med omtrent 20%. Det er nødvendig å beregne den maksimalt tillatte belastningen som panelet vil tåle, basert på dette, velg takmaterialet.prosessen med å installere gribbpaneler

Fordelene ved å bygge hus ved bruk av kanadisk teknologi

varmt hus

Kanadiske hus har en rekke fordeler i forhold til konvensjonelle bygninger:

 • bygninger er rimelige;
 • ha bedre energieffektivitet;
 • det er ikke nødvendig å bygge et solid fundament;
 • ingen krymping oppstår, derfor kan du etter ferdigstillelse begynne å fullføre umiddelbart;
 • rask installasjonsprosess;
 • du kan bygge selv om vinteren – dette vil ikke påvirke kvaliteten;
 • høye lyd- og varmeisolasjoner;
 • tolereres godt under tøffe vinterforhold.

Ulemper med å bruke kanadisk teknologi i konstruksjonen

økt brannfare

Ulempene inkluderer følgende:

 1. Ventilasjon må gjøres bedre enn i et vanlig hjem.
 2. Antennelighet av materialer, som løses ved spesielle impregneringer.
 3. Gnagere. Imidlertid er de utsatt for strukturer laget av alle typer materialer..

Oftere er ulempene med kanadiske hus oppfunnet og på grunn av konservatismen til våre landsmenn, men mer enn 80% av befolkningen i Canada og USA bor i slike bygninger.

For å redusere risikoen for brann, er treelementer beskyttet med brannhemmende maling og sikkerhetsforskrifter..

Det er også nødvendig å overholde brannsikkerhetskravene når du arrangerer komfyr, peis. Det er viktig å oppfylle alle kravene til arrangement av elektriske nettverk hjemme.

kanadiske hus med egne henderNår du bestemmer deg for å bygge et hus ved hjelp av kanadisk teknologi, må fordeler og ulemper studeres nøye, og måter å minimere negative faktorer må bli funnet på. Selv om denne metoden er enkel, krever den forberedelse og beregninger, det vil si at det er nødvendig å gå gjennom designfasen. Ved hjelp av en datamaskin projiseres et tredimensjonalt bilde og nøyaktige beregninger utføres. Moderne metoder gjør det mulig å utvikle flytdiagrammer og sikre høy nøyaktighet i samsvar med konstruksjonsregler og forskrifter.

bruk av kvalitetspanelerFor at kvaliteten på huset skal være høy, bør man nøye nærme seg spørsmålet om å tiltrekke seg leverandører av SIP -paneler og trerammer. Det er også nødvendig å kontakte profesjonelle byggherrer og kjøpe materialer og enheter av høy kvalitet til bygningen..

Kanadisk hus fra gribbpaneler med egne hender – video

Previous Post
Melon syltetøy oppskrifter med appelsin, epler, vannmelon
Next Post
Creșterea caprelor acasă pentru începători