15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Funksjoner og nyanser ved bruk av kosttilskudd Vetom 1.1 for dyr

veto 1.1 for dyr Vetom 1.1 for dyr er et immunoprobiotisk preparat som har blitt brukt med hell i veterinærpraksis i mer enn 20 år. Det brukes til å behandle og forhindre sykdommer i fordøyelseskanalen hos kjæledyr og fugler, forbedre mikroflora og kroppsmotstand mot virus og patogene mikroorganismer. Bruksanvisning Vetom 1.1 for dyr anbefaler også bruk av dette legemidlet for forebygging av virusinfeksjoner og rask gjenoppretting av kroppen etter sykdommer og kirurgiske inngrep.

Sammensetning og utgivelsesform av Vetom 1.1

utgivelsesskjema Medisin for dyr Vetom 1.1 produseres i form av et sprøtt hvitaktig pulver med en behagelig, søtlig smak. Legemidlet er beregnet for blanding med vann og tilberedning av en suspensjon..

sammensetningen av stoffetDen viktigste aktive ingrediensen i pulveret er Bacillus subtilis høypinner. De presenteres i form av en tørr bakteriemasse av spordannende levende bakterier som aktiverer syntesen av interferon. Det er dette proteinsubstansen som gir pulverets immunmodulerende og terapeutiske effekt på dyrets kropp..

1 g av stoffet inneholder minst en million aktive bakterier som normaliserer alle prosesser i kroppen.

I tillegg til bakteriemassen inneholder preparatet hjelpekomponenter – maisekstrakt, potetstivelse og sukrose.

Vetom 1.1 for dyr – terapeutisk effekt

veto 1.1 for dyrDet probiotiske middelet for dyr Vetom 1.1 inneholder biologisk aktive komponenter som normaliserer den gunstige tarmmikrofloraen, stimulerer veksten av fordelaktige bifidobakterier og laktobaciller.

Samtidig reduserer midlet antall patogener, stimulerer produksjonen av matenzymer som forbedrer og akselererer fordøyelsen av maten som forbrukes. Legemidlet øker produksjonen av interferon, forbedrer fordøyelsen og styrker immunsystemet.

Veterinærmedisin Vetom 1.1 brukes til landbruksdyr (griser, kyr, sauer, hester, kaniner) og husdyr (hunder, katter, marsvin, chinchillaer), så vel som fugler (kyllinger, ender, gjess, papegøyer).

Hovedindikasjonene for bruk av Vetom 1.1

biologisk produktFør du gir Vetom til kalver, smågriser, kaniner eller andre dyr, må du gjøre deg kjent med hovedindikasjonene for bruk av veterinærmedisinen..

Indikasjoner for opptak:

 • dysenteri;
 • salmonellose;
 • kolibacillose;
 • smittsomme sykdommer i mage og tarm;
 • brudd på metabolske prosesser;
 • opprørt avføring;
 • allergiske manifestasjoner;
 • sykdommer av viral art;
 • forverring av kroppens immunforsvar;
 • tilstedeværelsen av godartede eller ondartede svulster;
 • hormonelle forstyrrelser;
 • forsinkelse i vekst og vektøkning hos unge dyr.

I tillegg får Vetom 1.1 gi til dyr hvis kvaliteten på fôret blir dårligere eller det vanlige kostholdet blir byttet ut.

Bruksanvisning Vetom 1.1 for husdyr og husdyr

vetom 1.1 kapslerMåten å bruke veterinærmedisinen på varierer avhengig av formålet. For å øke husdyr og fugles motstand mot infeksjoner og virus, samt forbedre produktiviteten til husdyr, brukes Vetom 1.1 gjennom livet som et biologisk tilsetningsstoff til fôr.veto 1.1 for dyr

Metoder for bruk av det probiotiske preparatet:

 1. Individuelt inntak – standarddosen av pulveret er 0,05 g per kg dyre- eller fuglvekt. Suspensjonen gis med blandet fôr eller vann i 18-20 dager.
 2. Gruppeinntak – probiotisk suspensjon blandes med fôr, vann, forblandinger og vitamin- og mineraltilskudd i en andel på 150 g per 100 kg.
 3. For å gjenopprette sunn mikroflora i fordøyelseskanalen etter å ha tatt antibakterielle medisiner, brukes probiotika i en dose på 0,05 g per kg kroppsvekt. Suspensjonen skal gis til dyret med intervaller på 9-10 timer..

Vetom 1.1 kan administreres ikke bare oralt, men også rektalt. Først må du rense tarmene til dyret med et klyster. Legemidlet oppløses i oppvarmet vann i en standard andel og brukes til rensende klyster. Prosedyren bør utføres en gang hver 24. time i 18-20 dager..

For kaniner

kaninbehandlingInstruksjon Vetom for kaniner anbefaler bruk av veterinærmedisin i vanlig dose. Suspensjonen tilberedes med en hastighet på 0,05 g per kg, midlet gis til dyret morgen og kveld..

Ved alvorlig sykdom, stressende situasjoner eller epidemier økes dosen til 0,08 g per kg kropp. Suspensjonen gis kaninen hver 3. dag, behandlingsforløpet er 9 dager.

For hunder og katter

veto for hunderVetom 1.1 kan brukes for alvorlige former for spiseforstyrrelser hos hunder. For sykdommer i fordøyelsessystemet, virale og smittsomme sykdommer, anbefaler Vetom 1.1 -instruksjonen for hunder å bruke stoffet i en standarddose på 50 mg per kg kroppsvekt av hunden.

Hvis veterinærpreparatet brukes til profylaktiske formål, gis det til dyret to ganger daglig i 7-10 dager. Ved behandling av alvorlige sykdommer gis hunden probiotika 4 ganger om dagen til han blir frisk..

hjelpe kattenInstruksjon Vetom 1.1 for katter er lik – suspensjonen tilberedes med en hastighet på 50 mg pulver per kg vekt, medisinen bør gis til dyret morgen og kveld.

For griser

Vetom 1.1 kan gis til griser. For voksne dyr er legemidlet foreskrevet for behandling og forebygging av mange smittsomme og virussykdommer, for smågriser – for rask vekst og god vektøkning.

Dosen er standard – pulver i mengden 50 mg per 1 kg kroppsvekt. Varigheten av behandlingsforløpet er opptil 6-9 dager med et intervall på 8 uker.

For kyllinger

kyllingbehandlingI bruksanvisningen Vetom 1.1 for kyllinger er det indikert at stoffet er best oppløst og gitt dem med fôr. De drikker kanskje ikke hele det nødvendige volumet av suspensjonen, noe som vil redusere behandlingens effektivitet betydelig..

Vetom brukes til kyllinger i en standard dose, medisinen gis til kyllinger i 4-7 dager.

Kontraindikasjoner og bruksegenskaper

Vetom 1.1 har flere kontraindikasjoner og begrensninger som må tas i betraktning før du bruker stoffet.:

 • samtidig bruk av andre probiotika;
 • overfølsomhet i kroppen overfor de aktive ingrediensene som utgjør stoffet;
 • samtidig bruk av antibiotika.

Hvis det er behov for å ta antibakterielle legemidler samtidig, må du bruke forskjellige administrasjonsmetoder – rektal, oral, intramuskulær.

Probiotisk pulver bør ikke oppløses i vann, hvis temperatur overstiger 90 ° C. Kokende vann ødelegger fordelaktige bakterier i preparatet, som et resultat av at det mister alle nyttige egenskaper.

Vetom 1.1 er et effektivt probiotisk og immunmodulerende legemiddel som brukes i veterinærpraksis. Det kjemper mot fordøyelsesforstyrrelser, smittsomme og virussykdommer, styrker immunsystemet, forbedrer vekst og vektøkning. Legemidlet er ikke vanedannende, derfor kan det brukes gjennom fuglers og dyrs liv.

Probiotic Vetom 1.1 for dyr og mennesker – video

Previous Post
101 pientä tatuointisuunnitelmaa tytöille
Next Post
Antracnoza cu căpșuni este o boală de carantină periculoasă