15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Detaljerte instruksjoner for bruk av veterinær Roncoleukin for å styrke immuniteten til dyr

Instruksjoner for bruk av veterinær Roncoleukin Roncoleukin er en immunmodulator for mennesker og dyr, preget av en uttalt antitumoreffekt. Instruksjoner for bruk av veterinær Roncoleukin anbefaler bruk i kompleks behandling av immunsviktstilstander, pest, lungebetennelse, behandling og forebygging av andre sykdommer hos husdyr og husdyr, samt fugler, fisk og reptiler.

Sammensetning og frigjøringsform av stoffet

preparat med en unik sammensetning Roncoleukin er et legemiddel som kommer i form av en løsning for injeksjon og infusjon, samt intranasal, oral og ekstern bruk. Gulaktig eller fargeløs væske er pakket i små glassampuller med et volum på 1 ml og 10 ml.

Instruksjonene for bruk av veterinærmedisinen Roncoleukin angir dets viktigste aktive ingrediens – human rekombinant interleukin -2, isolert fra gjærceller.

Hjelpekomponenter er natriumlaurylsulfat, ditriotreiolammoniumbikarbonat, destillert vann.

Indikasjoner for bruk av Roncoleukin

indikasjoner for bruk av stoffet roncoleukinDen viktigste aktive ingrediensen i Roncoleukin virker direkte på T-lymfocytter. Det er de som produserer aktive celler som ødelegger intakt tumorvev og patogene mikroorganismer. Det er av denne grunn at stoffet samtidig er en immunmodulator, antikarsinogen, antimykotisk og antibiotisk..

Hva brukes Roncoleukin til?:

 • behandling og forebygging av onkologiske sykdommer – kreft i mage -tarmkanalen, nyrer, bein, osteosarkom;
 • purulente og trofiske sår;
 • kompleks behandling av smittsomme sykdommer av viral opprinnelse – enteritt og pest hos hunder, kalsivirose og panleukopeni hos katter;
 • kompleks terapi av sykdommer av bakteriell art – konjunktivitt, rhinitt, mellomørebetennelse;
 • soppinfeksjoner – saprofytiske sopplesjoner, lav, trikofytose, mikrosporia;
 • forebygging av komplikasjoner etter vaksinasjon;
 • akselerasjon av sårheling etter operasjon;
 • metabolske forstyrrelser ledsaget av hudutslett og lesjoner.

Instruksjonene for bruk av veterinær Roncoleukin indikerer at dette stoffet kan brukes til å normalisere kroppstemperaturen ved hypotermi (lav temperatur), styrke immuniteten og forbedre den generelle helsen til voksne dyr..

Roncoleukin forbedrer funksjonen til indre organer – lever, nyrer, hjerte, bukspyttkjertel, forbedrer biokjemiske parametere i blodet.

Instruksjoner for bruk av veterinær Roncoleukin

Instruksjoner for bruk av veterinær RoncoleukinI henhold til standard behandlingsregime for smittsomme sykdommer, administreres Roncoleukin til dyret en gang daglig i 5 dager. Hvis stoffet brukes til å styrke immunsystemet og forebygge sykdommer, reduseres søknadsforløpet til 1-3 dager.behandling av dyr

Metoder for bruk av stoffet:

 1. Subkutan injeksjon – for injeksjon må innholdet i ampullen omrøres med 3-6 cm³ og injiseres subkutant i dyret.
 2. Intravenøs – en ampull av stoffet må kombineres med 150-400 destillert vann, overføres til en dråpe og brukes til intravenøs infusjon.
 3. Nasalt-den nødvendige mengden Roncoleukin bør kombineres med 5-6 ml vann og 2-4 dråper skal settes inn i hvert nesebor på dyret opptil 3-5 ganger om dagen. Dosen av stoffet beregnes avhengig av kroppsvekten – 100 tusen IE for dyr mindre enn 1 kg og 250 tusen IE med en vekt på 1 til 20 kg.
 4. Utad – en ampull Roncoleukin bør fortynnes med 10-20 ml vann og påføres området med purulente sår.
 5. Oral – stoffet kan brukes til instillasjon under tungen. For å gjøre dette fortynnes innholdet i ampullen i 3-10 cm³ og dryppes til dyret..

Roncoleukin kan også brukes interstitielt. For dette blir stoffet i en konsentrasjon på 150-250 tusen IE, fortynnet med destillert vann, introdusert gjennom et kateter i blæren i et volum på 10-50 cm³.

Bruk til katter

instruksjoner for bruk av veterinær Roncoleukin for katterRoncoleukins instruksjon for katter anbefaler introduksjon av en immunmodulator en gang daglig i 4-5 dager.

Doseringen av stoffet avhenger av den spesifikke sykdommen:

 • kroniske former for sykdom – et kurs på 5 injeksjoner med en dosering på 10 tusen enheter per 1 kg kroppsvekt av en katt;
 • den samme dosen brukes til behandling av tarminfeksjoner og purulente sår;
 • polycystisk nyresykdom – en dosering på 20 tusen enheter per 1 kg kroppsvekt med et intervall på 48 timer, behandlingsforløpet er 6-7 dager;
 • onkologiske sykdommer – injeksjoner med en dosering på 15 tusen enheter for hver kg vekt i 5 dager;
 • styrke immunsystemet-5-15 tusen enheter for hver kg kroppsvekt opptil 2-3 ganger, med et intervall på 24 timer.

Intravenøse infusjoner utføres bare på en veterinærklinikk, Roncoleukin kan administreres intramuskulært til en katt hjemme.

Bruk til hunder

injeksjon for hundOftest er standarddosen av Roncoleukin for hunder en injeksjon per dag i 5 dager.

Den nøyaktige dosen av medisinen avhenger av dyrets kroppsvekt og den spesifikke sykdommen.:

 • forebygging av postoperative komplikasjoner – injeksjoner med en dosering på 5 tusen enheter per kg kroppsvekt før eller etter operasjonen;
 • øke immuniteten til voksne hunder – to injeksjoner med en dose på 10 000 IE per kg vekt, som administreres til hunden annenhver dag;
 • reduksjon av stress under transport – 5 tusen enheter / kg 2 dager før den kommende stressende hendelsen.

Den eksakte doseringen av Roncoleukin bør bare beregnes av en veterinær, selvmedisinering med dette stoffet er ikke tillatt.

Roncoleukins analoger

Ved individuell intoleranse for stoffet i et dyr, kan analoger av Roncoleukin for dyr brukes.

De mest populære analogene med immunmodulerende effekter inkluderer:

 • Anfluron;Anfluron medisin
 • Bioleukin;bioleukin medisin
 • Imunofan;Imunofan stoff
 • Anandin;anandin stoff
 • Kinoron.kinoron medisin

Mastim-OL, Gamavit, Maxidin, Kamedon-Neovir kan også være en effektiv erstatning for Roncoleukin..

Bivirkninger og kontraindikasjoner av Roncoleukin

mulige bivirkningerEn av fordelene med Roncoleukin er fraværet av toksiske effekter på lever- og nyreceller. Dette stoffet tolereres vanligvis godt av kroppen, bivirkninger av Roncoleukin er ekstremt sjeldne..

Mulige negative reaksjoner:

 • rødhet, hevelse, ømhet, kløe og svie på injeksjonsstedet;
 • frysninger;
 • hjerterytmeforstyrrelse;
 • allergiske reaksjoner;
 • økt kroppstemperatur.

Legemidlet bør ikke brukes hvis et dyr har en individuell intoleranse overfor de aktive komponentene som utgjør sammensetningen..

Roncoleukin brukes med ekstrem forsiktighet ved ondartede sykdommer i blod og lymfe. Legemidlet bør ikke gis til avlsdyr i varmt vær, før og etter fysisk anstrengelse, så vel som ved alvorlige lesjoner av hjerteventilapparatet hos hester.

Roncoleukin er et effektivt veterinærmedisin beregnet på landbruks-, husdyr- og eksotiske dyr, fugler, fisk og reptiler. Det er et universelt legemiddel som styrker immunsystemet, forbedrer funksjonen til indre organer, akselererer utvinningen etter operasjonen og hjelper i kompleks behandling av kreft..

Videoforelesning “Instruksjoner for bruk av veterinær Roncoleukin”

Previous Post
101 pientä tatuointisuunnitelmaa tytöille
Next Post
Antracnoza cu căpșuni este o boală de carantină periculoasă