15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

De beste oppskriftene på salting av brasme hjemme

hvordan å sylte brasme Sikkert, hver fisker vet hvordan man salter brasme. Enhver av dem vil si at denne prosessen er enkel, det tar ikke mye tid og krefter, det innebærer ikke produkter som er vanskelig å finne eller spesialutstyr. Men resultatet er rett og slett fantastisk og for enhver smak, uten unntak. Vel, hvis du ikke vet hvordan du salter brasme hjemme, vil vi tilby deg noen enkle oppskrifter. Les hvordan du salter en sild!

Salting for tørking

forbereder brasme for salting Før matlaging bør fisken tilberedes nøye. For å gjøre dette, skyll brasmen under rennende vann og tarm den ved å kutte magen og forsiktig fjerne de indre organene, gjellene.

Du kan også salte fisken intakt. Imidlertid saltes brasket mye raskere, og sannsynligheten for at den vil forverres er svært liten. Salting av brasme hjemme uten sløying er bare relevant hvis kaviar er tilgjengelig. Det er med henne smaken av fisk blir rik og uforglemmelig..

du trenger ikke mage brasmenSå få en dyp gryte, bolle, tallerken eller trekasse. Hell salt i bunnen. Laget skal være ca 1 cm tykt. Legg den tidligere sløyte og tørkede brasken på toppen, magen opp. Ordne fisken på rad og dryss sjenerøst med salt igjen på toppen. Deretter neste rad og salt igjen. Og så videre til fisken går tom. Det øverste laget skal være sjenerøst dekket med salt..dryss fisk med salt

Legg lokket på toppen og legg undertrykkelsen på det. Sett beholderen med fisk på en kjølig tid i 7-10 dager.

Hvis ryggen er stiv, indikerer dette at fisken er godt saltet..

På slutten av den angitte tiden skal skrottene skylles grundig fra salt og ligge i en bolle med vann i 2 timer for å fjerne overflødig salt. Nå kan brasmen henges til tørk i et tørt, ventilert område. Tilberedningstid – 7-10 dager.vask brasken og tørk

Hvis du er interessert i spørsmålet om hvordan du salt stor brasme hjemme, er tilberedningsprosessen praktisk talt ikke annerledes enn den forrige. Fisken skal sløyes, vaskes, tørkes og gnides sjenerøst med salt. Ta nå en bolle, legg salt på bunnen og legg fisken.

For salting av brasme må du bare ta levende fisk.

salting stor brasmeSørg for å dekke det helt med salt. Trykk ned og la stå på et kjølig sted i 6 dager. Bløtlegg deretter brasmen i rennende vann i 2-3 timer. Gjenta deretter prosedyren. Det tar 7-10 dager å tørke stor brasme.

Slik salter du brasme ved hjelp av den våte metoden?

fersk brasme til beisingDenne metoden er preget av det faktum at fisken ikke må tørkes på sluttfasen av tilberedningen (derfor er denne saltingsmetoden også relevant om vinteren). Dette betyr at den kan konsumeres etter at saltingsprosessen er avsluttet..

Velg liten fisk før tilberedning. Tarm, skyll godt. Ta en dyp beholder hvor du vil legge fisken i lag. Hver av dem er sjenerøst drysset med salt. For å forbedre smaken kan du tilsette litt rød pepper, laurbærblad og koriander..

dryss den rensede fisken med saltDekk fiskebeholderen med et lokk, legg undertrykkelse på toppen. Oppbevar brasmen et kjølig sted i en uke. Etter det, skyll kadaverne grundig under rennende vann (til vannet i bollen blir gjennomsiktig).tørk fisken

Saltingsprosessen er ikke over ennå. Fisken må tørkes og henges på et tørt sted i flere timer. Det er det, brasme er klar til å spise.

Salting for herding

Hvis du ikke vet hvordan du skal sylte brasme til tørking, her er en enkel oppskrift for deg. For matlaging må du forberede:

  • salt;
  • fersk ufrosset brasme.

Hvis fisken nettopp har blitt fanget, må den dynkes i en bolle med vann i flere timer for å fjerne slim fra overflaten..

rengjør og vask brasmeTarm nå fisken og skyll grundig under rennende vann. Tørk kadaverne og gni dem med salt (gjerne grovt).

Hvis brasmen veier mer enn 1 kg, må du først kutte hodet av den og stikke hull i magen med en kniv før du salter den.

Ta nå en dyp beholder, dekk bunnen med salt (lag – 1 cm). Legg deretter magen på toppen av skrotten. Dryss med salt igjen.

dryss fisken med salt og legg pressDekk deretter beholderen med brasmen med gasbind og legg den på et kjølig sted for salting i 12 timer. Etter det, snu den, dekk den med et lokk på toppen og legg undertrykkelsen. Hold fisken på et kjølig sted i minst 3 dager. Sørg for å snu den hver 12. time (ellers blir det dårlig).

Etter den angitte tiden, skyll fisken grundig, tørk og heng den. Sørg for å legge igjen en avstand mellom skrottene. Hvis fisken er saltet om sommeren, dekk den med gasbind. Brasem bør tørkes i minst 3 uker. Hvis fisken er stor – 4 uker. Når brasken er klar, får den en behagelig ravfarge..

Salting brasme for røyking

deilig røkt brasmeMange spør hvordan man salter brasme for røyking? Det er flere måter å lage fisk på. Vi vil vurdere det mest populære og enkle.skrell og vask fisken før salting

Tarm fisken, skyll den.

Hvis brasmen er stor, fjern hodet og skjær på sidene. Gni nå hvert kadaver med grovt salt, inkludert innsiden.dryss fisk med grovt salt

Den bearbeidede fisken brettes i en dyp beholder (haler og hoder bør veksle).

dryss det øverste laget av fiskDekk toppen med et lokk og legg undertrykkelsen. Saltetid 12-16 timer – avhengig av fiskens størrelse.

Her er en annen måte å salte røkt brasme på. Det vil kreve:

  • vann;
  • salt;
  • Laurbærblad;
  • rød pepper.

Slitt fisk skal fylles med saltlake. For å gjøre dette, hell vann i en kjele og fortynn salt i den (80 gram per 1 liter vann). Tilsett litt pepper, 2 laurbærblader. Hell brasmen med saltlake, dekk til og la stå i saltlake i 7-12 timer – avhengig av størrelsen på skrottene.

Etter det, suge fisken i rennende vann (30 minutter), tørk den og røyk den for helse..

Hvordan syltet brasme kaviar hjemme?

saltet brasme kaviarSå tilbered følgende matvarer:

  1. Kaviar av en stor brasme.
  2. Solsikkeolje – 4 ss l.
  3. Salt.
  4. Pepper.

Slakter fisken ved å skjære magen og forsiktig, uten å skade galleblæren, fjerne eggene. Frigjør den fra filmen ved å legge den i vann og elte den godt med en skje eller gaffel. Gjenta prosedyren flere ganger. Etter det, legg kaviar i en bolle, tilsett salt.

Ta en mikser og begynn å vispe på lav hastighet. Fortsett denne prosessen til det dannes et hvitt skum. Tilsett nå smøret og visp igjen..

Steriliser glassene, legg ut kaviar, hell over oljen slik at den dekker kaviar (5 mm). Oppbevares kjølig i 7 dager.

Vi håper at spørsmålet om hvordan man saltbrasmer ikke lenger vil dukke opp for deg. god appetitt!

Les også artikkelen: hvordan man salter smult på riktig måte?

Previous Post
Hvilken automatisk mater skal du velge for akvariefisk
Next Post
Soiuri de ridiche într-o cabană de vară