15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ginger limonade – en drink for helsen

ingefær limonade For mange er limonade en drink fra barndommen. Over tid ble oppskriften hans forbedret, og nå tilberedes ingefærs limonade ofte. De fordelaktige egenskapene til en slik drink er en størrelsesorden høyere, siden den kombinerer to ingredienser, som hver er rik på vitaminer og aminosyrer..

Ingefær og sitron har blitt brukt mot forkjølelse siden antikken, men selv nå er de et utmerket alternativ til piller og pulver. I tillegg har denne sitronaden en positiv effekt på fordøyelsessystemet, forbedrer arbeidet, og er også nyttig for hjertesykdom. Det styrker blodårene og tynner blodet, reduserer høyt blodtrykk, eliminerer betennelse i leddene.

De essensielle oljene i sammensetningen akselererer stoffskiftet, og derfor har ingefærlemonade blitt berømt som en slankende drink. Regelmessig inntak av sitronade bidrar til å fjerne overflødig væske fra kroppen, derfor anbefales det å drikke det mens du slankes for å gå ned i vekt.

Sitronade (med eller uten ingefær) anbefales ikke for gastritt, sår eller magesyre.

Å lage ingefær limonade hjemme er veldig enkelt, og det tar ikke mye tid. For å diversifisere smaken, om ønskelig, tilsettes urter og krydder til hovedingrediensene (mynte, nellik, safran, kanel, gurkemeie).

I stedet for sukker brukes honning, noe som gjør limonaden enda mer nyttig. Dette er imidlertid grunnen til at drikken ikke er tilberedt for fremtidig bruk med konserveringsmetoden, men bare ferskt tilberedt. For det første vil dette redusere de gunstige egenskapene i stor grad, og for det andre er ingefær og sitron tilgjengelig hele året – de kan alltid kjøpes på markedet eller i butikken..

Skrell ingefær veldig forsiktig, siden roten har en ganske tett struktur, og den buede formen gjør prosessen litt upraktisk..

For tilberedning av drikken kan du bruke mineralsk glitrende vann. Dette vil få det til å se ut som et butikkprodukt. Du bør imidlertid ikke helt erstatte drikkevann med brus, det er tilrådelig å tilsette dem i et forhold på 1: 1, eller bare hell litt mineralvann i et glass like før du drikker..

Et annet interessant alternativ er tilberedning av en te-basert drink. I stedet for vann legges ingefær og sitron i brygget te, gjerne svart. På denne måten kan du få en interessant farge og spesifikk smak..

Hjemmelaget limonade med ingefær

hjemmelaget ingefær limonade Det er ikke noe komplisert med hvordan man lager ingefærlemonade. For 3 liter drikke trenger du:

 • 200 g ingefærrot;
 • 2 sitroner;
 • 2 ss. l. Sahara;
 • 4 ss. l. honning.

Som du kan se, brukes både honning og sukker i denne oppskriften. Dette gjør drikken søtere og mindre klønete. Hvis du ønsker det, kan du sette en ting.

Steg for trinn matlaging:

 1. Skjær av det mørke topplaget av huden fra ryggraden med en kniv og rist på et fint rivjern.skrell og riv ingefærrot
 2. Hell en liter vann i en stor kjele og legg den revne roten der.kok opp hakket ingefærrot
 3. Sett en vannkoker med 2 liter vann på den tilstøtende brenneren. Avkjøl kokt vann.å koke vann
 4. Mens vannet koker vasker du sitronene og bruker et rivjern for å fjerne skallet fra dem..riv sitronskall
 5. Klem juice fra den resterende sitrusmassen.press sitronsaft
 6. Tilsett ingefær sitronskall og kok opp vannet.
 7. Hell i sukker og la det oppløses under omrøring.
 8. Fjern det kokte arbeidsstykket fra varmen og sil.
 9. La drikken avkjøles til nesten romtemperatur og tilsett sitronsaft og kaldt vann. Sett honning. Lemonade er klar.hell sitronsaft i ingefærbuljongen

For at ingefær -limonaden skal få en vakker farge, tilsettes litt gurkemeie når du brygger hovedingrediensene.

Mint tonic drink

tonic drink med mynteFor å lage en forfriskende sitronade, skrell du et lite stykke ingefær (ca 4-5 cm langt) og finhakk.finhakk den skrellede ingefæren

For limonade, velg fersk, saftig ingefær. Hvis roten har stått lenge, kan den gi overdreven bitterhet til drikken..

Ha den hakkede roten i en kjele, tilsett mynte (etter smak) og hell 1 ss. vann. Kok opp, kok i 2 minutter og avkjøl til 40 grader. Press.sil ingefærbuljongen

Klem juice fra en sitron og hell den i en egen beholder, eller i en høy kanne der limonade med ingefær og sitron vil blandes. Legg til det:

 • ingefær-mynte buljong;
 • presset sitronsaft;
 • honning etter smak.

Vitamindrikk uten å koke

vitamin drink uten å kokeFor å bevare alle de fordelaktige elementene i ingrediensene, bruker mange husmødre oppskriften på ingefærs limonade laget ved å helle.

Skrell et lite ingefærrot 4 cm langt og skjær i tynne strimler.kutt ingefær i strimler

Hell kokende vann over en middels sitron og fjern skallet fra den.fjern skallet av en sitron

Press sitronsaft i en egen bolle.press sitronsaft

Ha hakket ingefær og sitronskall i en glassbeholder og hell varmt kokt vann over dem (ikke mer enn 1,5 liter). La den avkjøle, og hell deretter presset juice i infusjonen og ha et par spiseskjeer honning.tilsett honning i den anstrengte drikken

Sett sitronaden i kjøleskapet over natten for å tilføres. Du kan putte den resterende sitronmassen i glasset.

Hjemmelaget ingefær limonade vil nytes av både voksne og barn. Om sommeren vil den slukke tørsten din perfekt, og på kalde vinterkvelder vil en varm drink varme og forfriske.

https://www.youtube.com/watch?v=0GdtcEIsV0U

Previous Post
Fôrtyper for katter, råd om valg av mat
Next Post
Anghinarea de Ierusalim poate și trebuie cultivată într-o căsuță de vară