15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tre påviste måter å lage havtornolje på

havtornolje Eter av oransje farge med rød fargetone blir vellykket brukt til kosmetiske prosedyrer, husarbeid og som et middel. Folket bruker flere teknologier for å lage havtornolje hjemme, inkludert alle hovedkomponentene i denne busken. Disse inkluderer:

 • Fersk juice;
 • kake fra bær;
 • bein.

frukt og frø av havtorn De behandles både individuelt og i et kompleks. Resultatet er en aromatisk og helbredende potion. Følgende er de testede metodene.

DIY havtornolje

lagring av havtornolje i glass og keramiske fatPå fabrikker presses den oljeaktige blandingen ut av bare frøene selv. I konsistens viser det seg å være mer tyktflytende og uvanlig gjennomsiktig. Fremgangsmåten for å skaffe en slik eter er svært komplisert. Til dette brukes spesielle ovner og pressutstyr. Det er vanskelig å gjennomføre et slikt eksperiment hjemme. Derfor er det bedre å bruke rimeligere metoder..

Hjemmelaget olje lagres best i glass eller keramiske beholdere. I dette tilfellet må lokket tette flasken tett slik at eteren ikke forringes..

Fra bær

slike bær brukes ikke til fremstilling av havtornoljeTilberedning av havtornolje hjemme begynner med valg av modne, litt overmodne frukter. Du må prøve å unngå mugg og råte flekker på dem, fordi slike feil ødelegger kvaliteten på sendingen. Etter det er det viktig å vaske den valgte avlingen grundig. En sil og en god strøm av tappevann er fantastiske alternativer. For å tørke fruktene godt, kan de legges ut på en vaffel eller et papirhåndkle. Noen husmødre bruker avis eller bakeplate. Alt er klart for matlaging. Det er to metoder for å skaffe olje.

Oppskrift nummer 1: med friske bær

Steketrinn:

 1. Modne bær blir drept i juicemaskinen. Ellers kan du elte (male) dem med en kjevle eller potetpresse. Dette må gjøres i en tre- eller glassbeholder..metoder for sliping av havtornbær
 2. Klem ut saften og separer fruktkjøttet. Gaze brettet i flere lag brukes ofte.klem havtornjuice
 3. Den resulterende kaken (3-4 kopper) hell 0,5 liter olje. I originalen brukes uraffinert solsikke- eller olivenolje. Du kan erstatte dem med soya eller mais.solsikke og olivenolje for kaketinktur
 4. Infusjonsprosessen. Det varer omtrent 5-8 dager, dette er hvor lenge bærene trenger for å mette væsken med vitaminer og mikronæringsstoffer.
 5. Anstrengelse. Før først blandingen gjennom en sil, og deretter osteklut.vi deler juice og kake
 6. Gjentagelse av prosedyren. Juice presses ut av den gjenværende kaken igjen. Denne oppgaven håndteres best av en juicer, som lager havtornolje hjemme som fra en fabrikk..
 7. Rester av sekundær behandling må fylles med sedimentert eter.

Du kan også bruke en kjøttkvern eller blender til å male frukten av planten. For best effekt er det verdt å føre massen gjennom enheten flere ganger..

Oppskrift nummer 2: med stekt frukt

Steketrinn:

 1. Tørkede bær må settes i ovnen. Temperaturen bør ikke overstige 70 ° C, fordi de kan brenne. Det er viktig å følge denne prosessen. Når kornene endrer farge og stivner, kan de fjernes..stekebrett for tørking av havtornbær
 2. Tørr og hard frukt må knuses til en pulvermasse. Kanskje du ikke kan klare deg uten en kaffekvern eller blender..
 3. Det resulterende melet helles med vegetabilsk olje slik at det dekker det knuste underlaget med en margin på 3 cm.hell hakket havtorn med olje
 4. Dekk til og stå på et mørkt, tørt sted i en uke. Gjerne ved romtemperatur.
 5. På slutten av perioden må du sile blandingen gjennom en klut eller sil. La det stå et par dager til. Når bunnen av krukken blir grumsete og fargen på sammensetningen blir gjennomsiktig, skal det ferdige produktet helles i en annen tallerken..anstrengt og spiselig havtornolje

For å få et konsentrert helbredende middel, anbefales det siste punktet å utføres minst 5 ganger. I en slik terapeutisk og profylaktisk eliksir er en fjerdedel av blandingen næringsstoffer. Blant annet er det viktig å gjøre deg kjent med en annen oppskrift på havtornolje hjemme. Det er forskjellig i sammensetning og matlagingsteknologi.

Når du steker bærene, må du røre dem hvert 30-40 minutt, slik at de ikke brenner ut. Bruk av en tre- eller gummispatel hjelper til med å tørke jevnt.

Frø, juice og kake

frosne havtornbærEn slik tinktur blir laget oftere for romprosedyrer, selv om mange vellykket tar den inn for medisinske formål. For fremstilling av eter brukes frosne matvarer, noe som gjør det mulig å lage mat selv om vinteren. Men først må du gjøre forberedelser til høsten: samle modne bær, sorter dem, vask dem grundig, tørk dem og frys dem i poser eller matbrett..

Teknologien for å skaffe olje fra gulltorn blir demonstrert av følgende algoritme:

 1. Avriming. Det anbefales først å sette den frosne brettet i kjøleskapet. Etter 4 timer kan du trekke den ut og la den tine i normale omgivelser..tine bærene
 2. Vi skyller. Denne prosedyren er nødvendig for å fjerne overflødig vann og rester fra skadede biter..vask bærene
 3. Snurre rundt. Nå må du presse ut saften så mye som mulig, samle og skille kaken.press saften
 4. Makulering. Tørk vridningsproduktet på papir. Velg deretter frøene forsiktig og slip dem i en kaffekvern. Bland deretter de bankede bærene og melet hentet fra frøene. For ikke å ødelegge det endelige resultatet, er det viktig å observere alle finesser i hvordan havtornolje lages hjemme..mal bærene og hakk frøene
 5. La det småkoke i vannbad i 3 timer. For å gjøre dette trenger du en svigersønn 2 potter: store og små. Legg et lokk på bunnen av det store fatet som stativ og fyll bunnen med vann. Legg en mindre beholder (2 liter) på toppen, fylt med hakket kake, bærjuice og vegetabilsk olje. Blandingen er ferdigblandet i god tro..småkoke i et dampbad
 6. Vi forsvarer. La det stå i opptil 72 timer i et bortgjemt hjørne.
 7. Vi samler det oljeaktige laget som dannes på sirupens overflate. Du kan fjerne den med en skje eller en pipette..fet infusjon
 8. Hell komposisjonen i en mindre beholder med en smalere topp. La stå i 3 dager og fjern deretter den dannede filmen igjen..

Munnhulen kan behandles med olje under periodontal sykdom, pulpitt, stomatitt eller etter fjerning. Det er også effektivt for behandling av forkjølelse. Svelget og bihulene behandles med det.

havtornolje mot forkjølelseDet siste punktet i denne prosessen bør gjentas til det ikke lenger dannes oljeflekker på overflaten. Fargen på blandingen viser seg å være lysere enn med andre metoder for å skaffe olje. Dette er fordi frøene ikke har pigmentering, så du bør ikke bli skremt til slutt. Så, disse tre enkle oppskriftene viser deg hvordan du lager havtornolje hjemme enkelt og med førsteklasses kvalitet..

Havtorn oljekake – video

Previous Post
Fôrtyper for katter, råd om valg av mat
Next Post
Anghinarea de Ierusalim poate și trebuie cultivată într-o căsuță de vară