15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tre av de deiligste oppskriftene på matlaging av kantareller

kantareller kan samles Med høstens ankomst drar mange, bevæpnet med kurver, til skogen for sopp. Hvite sopp, sopp, kantareller er den mest favoritt. Så la oss snakke om hvordan du lager kantareller. De er høyt ansett for sin smak. De er syltet, de brukes til å tilberede deilige supper, salater, steker, sauser.

Foreløpig tilberedning av sopp

oppsamlet sopp må vaskes Kantareller, som andre sopp, skal skrelles umiddelbart etter innsamling eller kjøp. Hvis soppjakten ble utført i regnet, bør “høsten” først tørkes ved å legge den på et bord dekket med en klut og vente til den tørker helt..

Under vekst absorberer sopp mye vann, som deretter avgis under varmebehandling. Derfor er det bedre å rengjøre dem tørre. Det første trinnet er å kutte røttene, og deretter skrape forsiktig av bakken, hvis noen. Hvis kantene på kantarellhetten er brutt, bør de trimmes forsiktig. Ved hjelp av en tørr serviett brettet i et hjørne eller en børste, passere over platene og mellom dem, fjerne støv og smuss.

Hvis du ikke har tid eller rengjøring, kan soppen legges i en papirpose og sendes til kjøleskapet i 1-2 dager, ikke mer – de forverres raskt.

Det er kategorisk umulig å bruke cellofanposer, ettersom soppene “kveles” og blir muggne.

Hvordan lage kantareller: oppmerksomhet på bedrag

før tilberedning sorteres kantarellene og vaskesVær oppmerksom på bunnen av hetten når du behandler kantareller. I ekte er platene tette, jevne og blir til et ben. Falske kantareller har ingen aroma, platene går ikke inn i beinet og dessuten forgrener de seg. I prinsippet begynte forskere nå å tilskrive “snag” til falsk giftige sopp og får spise, selv om de tidligere ble omtalt som giftige.

Kantarelloppskrifter

De fleste foretrekker å spise sopp i sesongen fremfor å høste om vinteren. naturgaver blir lagt til supper, paier, salater, stekt eller stuet. Vi tilbyr et utvalg av de mest delikate oppskriftene.

Kantarelsalat med kyllingfilet

kantarell salatSalaten har en behagelig smak, aroma, er lett å tilberede og er perfekt for en familiemiddag..

For å lage kantareller til to porsjoner trenger du 0,2-0,3 kg av selve soppen. For denne mengden bør du ta 0,1 g kyllingfilet (eller annet kokt kjøtt), en gulrot og en løk. Som krydder bruker du 2-3 hvitløksfedd og 5-6 piler, salt-pepper etter smak og friske urter, ferdighakket. 1 ss. l. vil være tilstrekkelig.

Tilberedning av salat:

  1. Det er viktig å skylle soppen grundig for å fjerne støv og smuss, og skjære i små biter. Hvis det kommer små prøver, brukes de helt. Tilberedte sopp sendes til en stekepanne og stekes over middels varme til overflødig fuktighet fordamper. Ikke glem å salte.vask sopp og hakk grønnsaker
  2. I mellomtiden vaskes resten av grønnsakene, kuttes: gulrøtter i skiver, løk – i halve ringer, hvitløkspiler i flere deler, skiver – i tynne skiver. Litt solsikkeolje helles i soppen, kuttede grønnsaker tilsettes og stekes til de er myke.stek kantareller med grønnsaker
  3. Hakket kokt kjøtt legges til de ferdige grønnsakene, blandes og stekes i 1-2 minutter. Fordel på en tallerken, pepper, salt om nødvendig, dryss med hakkede urter og server.

Videooppskrift for frysing av kantareller for vinteren

Hvordan lage deilige kantareller på fransk

kantarell sopp i rømmeRetten har en delikat kremaktig smak. I tillegg er den lav i kalorier, lett og rask å lage mat. En slik forrett kan trygt serveres til gjestene ved bordet..

Hvis du allerede har en rett klar, kan du gi den et friskt preg: dryss med revet ost og send dem til ovnen i noen minutter til osten smelter og soppen som titter ut blir sprø..

For 4-6 porsjoner trenger du 0,5 kg kantareller. Resten av ingrediensene for denne mengden bør tas: 50 g ost og rømme, 1 ss. l. et fortykningsmiddel, som er mel og krydder.

Begynner å lage mat:

  1. Sopp blir nøye tilberedt og kokt i ferdigkokt vann i et kvarter. Deretter kastes de i et dørslag og får renne av vannet. Deretter overføres de til en forvarmet stekepanne med vegetabilsk olje og stekes.hakk kantarellene og la det småkoke i rømme
  2. Hell i mel og hell etter rømme etter steking i flere minutter. Innholdet i pannen stekes til den er tykkere. Ikke glem krydderne. For eksempel passer provençalske urter godt sammen med en rett..legg til greener på slutten av tilberedningen
  3. Tilsett greener, overfør til tallerkener og server.

Ved servering, pynt med revet ost.

Kyllingsuppe med kantareller

kyllingsuppe med soppMen hvordan lage suppe fra kantareller? Vi tilbyr en variant av kyllingbunn med filetbiter. Deilig og original mat. Det er nærende og rikt. Noe mellom det første og andre kurset. Og viktigst av alt, du kan variere tykkelsen på suppa selv..

For å forberede en delikatesse er 0,2 g kantareller nok. Suppen er designet for 3-4 porsjoner. Tilleggsprodukter krever 2 kyllingbryst og 0,2 kg av alle nudler. Krydder og hakkede urter brukes til å understreke smaken.

Vermicelli kan erstattes med spaghetti eller annen pasta.

Matlagingssuppe:

  1. Kantareller er ferdig tilberedt, overført til en kjele og kokt til de er halvkokte. Kyllingfilet kokes også i to, men i en annen kjele. Kokte sopp kuttes i små biter og sendes til en forvarmet panne for å steke i litt olje.stek kantarellene og tilsett kyllingfilet
  2. Kyllingfilet kuttes i små biter, males med krydder og salt og sendes til sopp for å steke til de er gyldenbrune.
  3. Kok vermicellien og ha den i en stekepanne. Stek lett for å brune pastaen og dekk til med vann. Hvor mye bør avgjøres til din smak. Elsker mer tykk – hell litt vann, slam – mer. Ikke glem å tilsette noen krydder. Retten er ferdig når den koker to ganger.

Stek kantareller – video

Nå vet du hvordan du lager kantareller. Ved å ta i bruk de foreslåtte oppskriftene, kan du ikke bare lage deilige retter, men også gi deg selv muligheten til å eksperimentere. Det er i eksperimenter at nye kombinasjoner av smaker blir født..

Videooppskrift for høsting av kantareller for vinteren

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo