15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tomatjuice i en juicer for vinteren

juice gjennom en juicer Salt eller søt, krydret eller mild i smaken, med tilsetning av saften fra andre frukter og grønnsaker, eller ren, homogen tomatjuice er annerledes, men den har lenge blitt verdsatt som en deilig, aromatisk og veldig sunn drink. Mange husmødre bruker en så fantastisk og praktisk ting som en juicer på kjøkkenet sitt, men akk, ikke alle kokker vet hvordan de skal lage tomatsaft i den..

Det er mange forskjellige oppskrifter på et slikt vitamin, en deilig drink, men vi vil bare vurdere den enkleste, men samtidig den mest interessante.

For å tilberede tomatjuice i en juicer for vinteren trenger du bare noen få ingredienser. Men det er viktig å velge dem riktig slik at tomatdrikken viser seg å være velsmakende, og krukken med juice står i orden hele høsten..

Hvordan velge ingredienser?

tomater til juice Hovedingrediensen i preparatet vårt vil selvfølgelig være en tomat eller en tomat. Hvis grønnsaken ble dyrket i hagen din, er det ingenting å bekymre seg for, et slikt produkt vil absolutt ikke vekke mistanke. Men hvis det ikke er noen mulighet til å plukke en fersk tomat direkte fra bushen, bør du umiddelbart gå til butikken og velge det beste kvalitetsproduktet..

Før vi begynner å velge, la oss snakke om selve grønnsaken. Det er mer enn 1200 (!) Alle slags tomatsorter. De er alle forskjellige i smak, størrelse, farge, saftighet, fasthet, tetthet og mange andre faktorer. Hva slags tomat som passer din families smak – bestem selv. I tillegg til å dele fruktene til grønnsakene i seg selv, skiller ekspertene imidlertid følgende typer:

 1. Tomater av den første typen kjennetegnes ved sin uttalte smak, store størrelse og saftighet..
 2. Grønnsaker klassifisert som den andre typen er vanligvis runde. De er middels store, men glatte, vakre i utseende..
 3. Tomater av den tredje typen har en krydret aroma og utsøkt smak..
 4. Den fjerde typen av denne ingrediensen kjennetegnes ved sin lille størrelse, søtlige smak. Har du gjettet? Selvfølgelig er cherrytomater de første du tenker på..

Som du sikkert allerede har forstått, vil vi bruke store, saftige grønnsaker til tomatjuice i en juicer til vinteren. La oss begynne å velge ingrediensene til retten. Gode ​​tomater er frukt uten skade, ikke krøllete, uten riper, sprekker, chips, råte steder. I ingen tilfeller skal tomater ha brune eller andre flekker. Skallet skal være solid eller med en jevn fargeovergang. Jo lysere tomat, jo mer moden er den, noe som betyr at den inneholder flere vitaminer og andre næringsstoffer..

Tomaten skal være middels stor (ingen gjengroing og babyer!). Tilstedeværelsen av en stilk er sterkt oppmuntret, dette er viktig! Fargen er vanligvis mørkegrønn, men på ingen måte brun. Skuddet kan ikke velges tørt, dette er et sikkert tegn på et gammelt, gammelt produkt.

Fraværet av en peduncle er mistenkelig. Vanligvis fjerner selgere den gamle, tørre “halen” for å skjule produktets alder..

En fersk, moden grønnsak er fast å ta på. Imidlertid indikerer en tomat som er for hard umoden, og for myk indikerer ødeleggelse..

Ikke overse en så viktig faktor som aroma. Lukten av en god tomat skal være deilig, typisk for en tomat. Duften er spesielt sterk ved stilken. Hvis lukten er sur, har produktet begynt å råtne. Grønnsaken som ble plukket umoden har ingen aroma i det hele tatt.

paprikaFølgende ingrediens er ikke nødvendig for oppskriften på tomatjuice i en juicer, men hvis ønskelig kan paprika tilsettes. Selvfølgelig, igjen, er det bedre å ta det rett fra hagen, men hvis muligheten ikke er gitt, går vi til butikken eller til markedet.

Høykvalitets, moden, velsmakende paprika har følgende data. Fruktene er store nok, selv om dette avhenger av variantene. Elastisk, glatt, fast. Flis, sprekker, riper og bulker fører til rask skade på produktet. I tillegg kan forskjellige mikrober og smuss samle seg på de skadede hudområdene. Fargen på pepper av høy kvalitet er monokromatisk. Huden er blank, glatt.

Fargen på paprika betyr noe. Rød grønnsak inneholder flere kalorier, sukker, vitamin A og C. Gul pepper har det høyeste innholdet av kalium og fosfor. Grønt indikerer det laveste kalorietallet, men paprika av denne fargen inneholder mye vitamin K..

Stilken skal være lett, fast, saftig.

Tilberedning av tomatjuice i en juicer

velsmakende vitaminjuiceMange husmødre som lenge har vært kjent med juicemaskinen vet på egenhånd at denne tingen er veldig praktisk å bruke på kjøkkenet. Og selv om tilberedning av tomatjuice i en juicer for vinteren er en nyskapning, vil vi prøve å gjøre denne prosessen så nyttig og minneverdig som mulig..

Tenk på tre av de enkleste, men så forskjellige oppskriftene..

Klassisk ingot oppskrift

For å lage en drink med en fantastisk smak i henhold til den første oppskriften, trenger vi følgende ingredienser:

 • tomater – 4 kg;
 • granulert sukker – 1 ss;
 • salt – en halv spiseskje;
 • bulgarsk pepper – 0,7-1 kg.

Den siste ingrediensen kan elimineres hvis ønskelig..

Det første trinnet i å lage tomatsaft i en juicer hjemme er å hogge tomatene. Dette kan gjøres på flere måter: ved hjelp av et grovt rivjern, i en blender, kuttet i middels terninger. Med paprika, hvis du bestemmer deg for å legge den til tomatjuiceoppskriften din i en juicer, må du gjøre det samme.hakkede tomater

Ha tomatene i risten for råvarer, eller rett og slett den øvre beholderen. Hell vann i bunnen (nedre beholder) i den samlede juiceren, lukk lokket tett og sett på høy varme.

lage juiceEtter fem minutter med tilberedning, tilsett pepperbitene, tilsett salt og sukker. Lukk lokket tett igjen og la stå på høy varme i 35-40 minutter. Under tilberedningsprosessen, rør noen ganger de tinte ingrediensene i den øvre kjelen..

resten i juicebollenNår det bare er bein, en liten mengde fruktkjøtt og skinn i risten for råvarer, fjerner du det ferdige kulinariske mesterverket fra ilden og hell drikken fra juicerens andre lag i forhåndsteriliserte glass. For at fruktkjøttet skal være tilstede i den ferdige juicen, må du male restene fra den øvre pannen gjennom en sil direkte inn i tilberedningsbeholderen. Rull opp, snu opp ned og la stå på et varmt sted. Saften i henhold til den første oppskriften er klar!forberedelse til vinteren

Tomatjuiceoppskrift for krydrede elskere

tomatjuice med hvitløkFor å lage juice i henhold til den andre oppskriften, trenger vi:

 • tomater – 2 kg;
 • hvitløk – 5 hoder;
 • rød chilipepper – 4 stykker;
 • granulert sukker – 4 ss;
 • eddik – 6 ss;
 • laurbærblad – 1-2 stykker;

vasket tomaterVask tomatene grundig og del dem i to eller i kvartaler (avhengig av størrelsen på grønnsakene), skrell hvitløken og skjær dem grovt. Mal varm chilipepper i de minste biter. Ha alle ingrediensene i sukkerens øvre bolle, sukker. Hell eddik over alt, bland godt. Kast lavrushka på toppen. Vi setter på høy varme i 10-15 minutter, lukker lokket tett.

Etter at denne tiden har gått, åpner du lokket på juiceren, blander ingrediensene tint med damp, lukker risten igjen og lar den koke i ytterligere 40 minutter. Etter utløpet av tiden fjerner vi den i ilden, hell saften fra juiceren i glassene. Vi lukker dem, legger dem på et mørkt sted.juice med krydder

Oppskriften på tomatjuice i en juicer for vinteren viste seg å være enkel, men drikken viser seg å være veldig velsmakende og interessant.

Oppskrift på deilig juice med urter

juice med urterHva, om ikke greener, lagrer mange vitaminer som er nyttige for kroppen? La oss prøve å lage tomatsaft i en juicer hjemme med forskjellige urter.

Ingredienser:

 • tomater – 3 kg;
 • basilikum – 1 haug;
 • persille – 1 haug;
 • salt – 1 ts.

tomater til juiceVask tomatene grundig, brenn urter med kokende vann. Mal tomatene, legg dem i den øvre bollen på juicen. Finhakk basilikum og legg den i risten for råvarer. Vi trenger bare persilleblader, kast stilkene. Vi hakker også bladene, legger dem med resten av ingrediensene..

Salt på toppen, dekk til og kok i omtrent en halv time. Etter at tiden har gått, retter vi slangen med juice i glasset, blander ingrediensene i pannen, lukker lokket igjen og steker i ytterligere 15-20 minutter.

kan sterilisereHell den ferdige tomatsaften i beholdere, legg et par persille og basilikumblader på toppen for smak, rull sammen glassene. Vi drar på et mørkt sted.

Tre enkle, men så forskjellige og interessante oppskrifter hjalp oss med å lage velsmakende, sunne, uvanlige smaker.

Hvilken juicer å velge – video

Hvordan juiceren fungerer – video

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo