15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lage deilig sennepspulver hjemme

hjemmelaget sennepspulver Hjemmelaget sennepspulver er et av de mest populære krydderne. Sennep fikk sin berømmelse for lenge siden. Det er mye brukt i Amerika, Russland og andre land. Denne krydderet er lagt til forskjellige forretter, salater, kjøtt.

På grunn av sine unike egenskaper, brukes den både i medisin og i matlaging. Du kan kjøpe krydderet i et hvilket som helst supermarked eller tilberede det selv. I denne artikkelen lærer du hvordan du lager sennep hjemme slik at det smaker bedre enn i butikken..

Unike sennepsegenskaper

sennep har fordelaktige egenskaper Frøene til planten inneholder forskjellige vitaminer, sporstoffer, essensielle oljer. Hyppig inntak av sennep øker appetitten, øker spyttproduksjonen og normaliserer kroppens fordøyelsesprosesser. Kornene til planten er et godt avføringsmiddel og har antiinflammatoriske egenskaper..

Ifølge forskning fra forskere har det blitt bevist at produktet hjelper til med å absorbere fett og forbedre fordøyelsen. Sennep anbefales for eldre for å forbedre stoffskiftet. En liten mengde av det hjelper også med å takle sykdommer i det kardiovaskulære systemet..

Plantekorn er rike på:

 • kalium;
 • kalsium;
 • sink;
 • jern;
 • vitamin A;
 • andre sporstoffer.

Sennep er et unikt krydder som kan konsumeres selv av gravide. Det er forbudt bare hvis det forårsaker en allergisk reaksjon.

Sennepspulveroppskrifter

Krydderet som selges i butikken inneholder mange konserveringsmidler, smakforsterkere og farlige tilsetningsstoffer. For å lage naturlig sennep trenger du bare noen få ingredienser. Hvis alt er gjort riktig, vil krydderet vise seg å være brennende, aromatisk og sunt..

Det er mange oppskrifter for å lage sennepspulver. De varierer alle i smak og et sett med ingredienser. Til matlaging kan du bruke forskjellige typer korn. Den kan være gul, svart og hvit. Smaken, aromaen og konsistensen til det ferdige produktet avhenger av deres type..

Varmt eller varmt vann gjør krydderet mykere og mindre krydret..

Klassisk sennep fra pulver hjemme er en av de populære oppskriftene.

klassisk sennepspulverDet unike med sausen er at den ikke inneholder krydder og eddik. Slik sennep vil bli duftende og veldig tykk..

Ingredienser til matlaging:

 • hvitt sukker – 2 ts;
 • sennepspulver – 6 ts;
 • solsikkeolje – 2 ts;
 • varmt vann – et halvt glass;
 • sitron;
 • hakket salt – 1 ts.

Siden komponentene må blandes grundig, er det bedre å bruke en dyp bolle. Ha sennepspulver i et kar og hell over væsken. Det anbefales å røre med en gaffel til det oppnås en homogen masse uten klumper..hell sennepspulveret med vann og rør

Dekk beholderen med blandingen med film eller folie. Lag små hull på toppen med en tannpirker. Sett beholderen på et varmt sted i 12 timer..lukk beholderen med sennep med folie

På slutten av tiden åpner du bollen. Tøm væsken som har samlet seg på overflaten forsiktig ned i vasken. Hvis dette ikke er gjort, vil krydderet få feil konsistens..tapp forsiktig av overflødig vann

Tilsett deretter sukker, salt og olje til det hovne pulveret. Rør blandingen godt. Etter det flytter du det over i en krukke, legger en sitronskive på toppen og lukker med lokk. Oppbevares i kjøleskap.

For å gjøre sennep fra pulveret hjemme “kraftig”, må du legge til litt malt ingefær i sammensetningen.

Krydderet har kort holdbarhet. For å forhindre at blandingen tørker ut og alltid være duftende, tilsett litt pasteurisert melk med en høy prosentandel fett under tilberedningsprosessen. Krydderet fungerer godt med kjøtt eller smult. Det er også i stand til å forbedre smaken av aspic.

En uvanlig oppskrift på hjemmelaget sennepspulver

hjemmelaget sennep i henhold til en uvanlig oppskriftDet er flere måter å endre smaken på det ferdige produktet. For ikke å ødelegge krydderet, bør du følge anbefalingene under forberedelsesprosessen. Før du lager sennep av sennepspulver, bør du vite noen hemmeligheter.

Vil tilsette en liten mengde tørr vin til krydderkrydderne.

Sennep med honning regnes som den mest velduftende og ømme. Det gir rikdom til produkter og en behagelig ettersmak. Denne sausen passer godt til fisk og kjøtt. Verdens kokker bruker den i salater og eggretter..

For å lage sennep med honning fra pulver hjemme, trenger du:

 • 50 ml vann;
 • 10 gr. fint salt;
 • 50 gr. sennepsfrø pulver;
 • 50 gr. honning (bokhvete);
 • en spiseskje sitronsaft;
 • en spiseskje solsikkeolje.

Det første du må gjøre er å føre pulveret gjennom en sil. Dermed fnyser det godt og gir en jevn konsistens til produktet..sikt sennepspulveret gjennom en sil

Tilsett salt og vann til sennep. Rør blandingen til den er jevn. Om nødvendig kan du helle i litt vann. Den riktige blandingen er den som har fått en deigaktig form..god sennepskonsistens

Smelt honning i mikrobølgeovn eller i vannbad. Den skal bli flytende og gjennomsiktig..smelt honning i et vannbad

Hell honning i sennepsblandingen, tilsett olje og sitronsaft. Bland alt godt.bland honning og sennep

Hell den resulterende blandingen i en krukke og lukk lokket. La stå i dette skjemaet i 4 dager. Den optimale temperaturen er 200C -220C. Kork deretter ut, bland godt og sett i kjøleskap.

For å holde den tilberedte sennepen fra pulver hjemme lenge, må du legge en sitronskive på toppen.

Fruktsennep hjemme

frukt sennepTil matlaging kan du bruke enten ferdig pulver fra butikken, eller lage det selv. For å gjøre dette blir bønnene malt i en kaffekvern og siktet gjennom en sil. En fruktoppskrift på hjemmelaget sennepspulver presenteres nedenfor..

Krydder eplemos passer godt til bakt lam og ost. Noen bruker druer, pærer i matlagingen.

Ingredienser til fruktoppskriften:

 • ett søtt eple;
 • sennepspulver – en spiseskje;
 • solsikkeolje – en spiseskje;
 • eplecidereddik – to ss;
 • brunt sukker – en teskje;
 • sitronsaft – en teskje;
 • kanel;
 • salt.

For å lage sennep av sennepspulver må du først bake eplet. Fjern kjernen fra frukten, pakk inn i folie og send til ovnen. Stek på 1700 i 15 minutter.bake eple i folie

Skrell det kokte eplet. Den bakte frukten blir mør og myk, så du kan rengjøre den med en skje. Mal fruktkjøttet gjennom en sil. Tilsett resten av ingrediensene i blandingen, bortsett fra eddik. Mal sukker og salt i en morter. Bland blandingen grundig.gni eplemassen

Hell eddik i en liten drypp i porene. Du kan tilsette litt sukker om ønskelig. Bland alt godt og ha i glass. Ha krydderet på et kaldt sted i to dager, rør om hver dag.bland eplemos og sennepsmasse

Fruktsennep vil smake søtt når den er riktig tilberedt. Sammenlignet med den klassiske oppskriften, blir denne mindre krydret. Du kan til og med unne barna dette matlagingsunderet..

Hjemmelaget sennepspulver vil passe på ethvert bord. En riktig tilberedt krydder vil ikke forlate noen likegyldige. Derfor, for at alt skal fungere på høyeste nivå, bør du følge anbefalingene og tipsene ovenfor..

Videooppskrift for å lage varmt sennepspulver

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo