15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tilbereder aromatisk havtorngelé for vinteren

havtorngelé På kalde vinterkvelder, når hele familien samles til middag, serverer kloke husmødre en unik dessert til bordet. Lyse oransje farge, behagelig aroma, utmerket søt og sur smak – dette er havtorngelé. Retten inneholder et utrolig utvalg av nyttige elementer som har en gunstig effekt på det menneskelige immunsystemet. Det er ikke overraskende hvorfor omsorgsfulle damer prøver å tilberede en dessert fra solrike bær før det kalde været begynner. Praksis viser at den gule parabolen er likt ikke bare av unge fidgets, men også av voksne familiemedlemmer. Den behagelige utsøkte smaken og ananasaroma gir en virkelig himmelsk glede..

En ukomplisert oppskrift på en utsøkt dessert

gelé etter en ukomplisert oppskrift For å lage havtorngelé må du plukke opp bærene på forhånd, og dette er ikke en lett oppgave. Noen sommerboere kutter av grenene på busken og høster rolig med en liten saks eller en løkke. Deretter renses bærene for blader og rusk. Omhyggelig sortert og fjernet råte og muggne frukter. Etter det må de vaskes og tørkes på en serviett eller et bomullshåndkle..

vi renser havtorn for syltetøySkallet havtorn legges i en emaljebolle og settes på svak varme. Varm den til saften vises (du trenger ikke å tilsette vann). Deretter føres de gule fruktene gjennom en sil med fine hull for å skille frøene.. kok havtornMassen er dekket med sukker og igjen på bålet. Kok opp og fjern umiddelbart, og la oppslemmingen stå i 8 timer. I løpet av denne perioden vil den herde og bli til utmerket havtorngelé..

Hvis den opprinnelige vekten av bær er 1 kg, anbefales det å legge den samme mengden sukker. Et en-til-ett-forhold gjelder for et hvilket som helst antall frukter.

Mens desserten størkner, kan du tilberede bokser: vask, damp og tørk. Rør den ferdige blandingen med en trespatel og ha den i rene beholdere. Det anbefales å dekke oppvasken med nylonlokk eller film. Du kan lagre havtorngelé i kjelleren eller i huset ved en temperatur på 20 grader.aromatisk havtorngelé

Noen husmødre tilbereder gelé på denne måten:

  1. Bærene, skrelt av stilkene og ruskene, tilberedes på svak varme.koker skrelles frukt
  2. Når massen avkjøles, filtreres den gjennom en sil eller en klut..filtrer den avkjølte massen
  3. Sukker tilsettes til den tykke blandingen og blandes grundig.tilsett sukker i den silte blandingen
  4. Bærslammet settes på komfyren og kokes opp..kok bærblandingen med sukker
  5. Fjern fra varmen og tilsett gelatin forberedt på forhånd.

Når den søte blandingen avgir skum under oppvarming, bør den skummes av. Dette vil gi sirupen en lys farge..

Enkle oppskrifter på havtorngelé med gelatin lar deg lage ekte vitaminmesterverk. For eksempel, hvis desserten er litt grumsete, kan du tilsette eggehviter til den. I henhold til oppskriften, 2 proteiner per liter væske. Det er viktig å helle blandingen i den avkjølte geléen slik at proteinene ikke steker. Massen blandes grundig og settes på svak varme, og fjernes uten å koke. Den ferdige desserten helles i små beholdere for å stivne helt. Det er så enkelt og enkelt å lage havtorngelé hjemme for appelsinbærelskere.

Vitaminskatt for vinteren

For å forhindre at vinterkulda overrasker familien, lager ressurssterke husmødre vitaminretter fra havtorn. De oppsamlede bærene legges i en emaljebolle og helles over med vann. Hun skal dekke frukten på fingeren. tørk av de kokte havtornbæreneMassen settes i brann og kokes lett. Deretter helles bærene i et dørslag, slik at all væsken er borte. De resterende fruktene gnis med en trepest eller en skje. Sirupen kombineres med fruktkjøttet og igjen på bålet. Kok til det reduseres i volum. Denne oppskriften på havtorngelé for vinteren er tilgjengelig for mange husmødre. Tross alt, for å lage det, trenger du 800 gram sukker per 1 liter sirup..

Du kan kontrollere parabolen ved å helle litt av blandingen på en flat tallerken og la den avkjøle. Den ferdige geléen forblir intakt på oppvasken når den plutselig blir snudd på hodet.

ravdessert til vinterenEn vakker ravdessert legges i glass som er varmebehandlet i en mikrobølgeovn. Lokk lokket godt og oppbevar på et kjølig sted.legge gelé i glass Hvis produktet plasseres i kjøleskapet, trenger ikke glassene å bli sterilisert..

For å bevare hele settet med nyttige elementer, kan du lage havtorngelé uten å koke. For å gjøre dette vaskes friske bær grundig med kaldt vann. Tørk på en sil eller et bredt dørslag. Et rent håndkle kan brukes om ønskelig. De tilberedte havtornfrukter er malt for å bli kvitt frøene. Den resulterende puréen fordeles i et glassfat. Sovne med sukker i hastigheten: 1 del bær for 1,5 sukker. Massen blandes grundig og sendes til kjøleskapet. Etter at sukkeret er helt oppløst, kan desserten serveres..

lage rå gelé med sukkerOmsorgsfulle damer som vet hvordan de lager havtorngelé er sikre på at en slik tallerken vil bidra til å fylle opp vitaliteten hele vinteren. krukker med havtorn og geléDet tilsettes te, smøres på brød og smakes rett fra skjeen. Hva kan være bedre enn en søt og sur dessert på lange, vinterkveldene? Bare havtorngelé.

Videooppskrift på gelé og havtornkompott

Previous Post
Forsterkning av stripefundamentet: teknologi og grunnleggende regler
Next Post
Cultivarea corectă a ruculei în câmp deschis și după 20-30 de zile este pe masă