15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

De beste oppskriftene på en fantastisk frossen soppsopp

frossen soppsopp For å alltid ha sunn mat på bordet, gjør kloke husmødre forskjellige forberedelser på forhånd. Takket være slike reserver kan du lage soppsuppe av frosne sopp når som helst på året. Hvem er ikke enig i at sopp er fantastisk kombinert med kjøttprodukter, grønnsaker, frokostblandinger og pasta. I tillegg beholder de sine egenskaper godt selv når de er frosset. Det er virkelig et universelt produkt som nesten ingen nekter. Dolma – en deilig oppskrift på nettstedet vårt.

Se også artikkelen: Tørket soppsuppe!

Nyttige egenskaper av frosne sopp

frosne sopp Siden fryserne ble tilgjengelige for vanlige husmødre, har sopp dukket opp på spisebordet. Uavhengig av årstiden kan kvinner fylle på mat for å lage frossen soppsuppe til familien. Tross alt, selv i denne formen, beholder de en rekke nyttige elementer:

 • vitaminer: A, E, PP, D og gruppe B;
 • sporstoffer: kalium, fosfor, jern, jod;
 • forskjellige typer proteiner (enda mer enn i storfekjøtt);
 • essensielle oljer;
 • fettsyre.

aromatisk sunn frossen soppsuppeHvis den første retten med frosne sopp er regelmessig på bordet, er det en sjanse til å styrke negleplaten og håret. Og skjoldbruskkjertelen normaliserer arbeidet, noe som har en gunstig effekt på hele kroppen. De som har prøvd denne fantastiske retten har overbevist seg selv fra sin egen erfaring. Hvordan lage en utmerket soppsuppe fra frosne sopp? Enkle tips vil hjelpe selv uerfarne kokker.

Når du fryser sopp, må du ikke blande forskjellige typer i samme bolle. Det er klokere å koke hver variant separat, og pakke dem i porsjoner.

Noen husmødre legger ferdige sopp i glass, fyll dem med vann og send dem til fryseren..

Den originale oppskriften på frossen soppsuppe

ingredienser til suppeNår utenfor vinduet hviler jorden under snøen og en kald vind blåser, vil ingen nekte å smake den varme suppen med aromatiske sopp. For å forberede det trenger du et sett med produkter:

 • frossen sopp;
 • rent vann eller kjøttbuljong;
 • flere poteter (avhengig av pannens volum);
 • gulrøtter (helst søte varianter);
 • minst 2 løk (en til sausen, en til buljongen);
 • vegetabilsk olje eller animalsk fett;
 • persille, dill eller tørre krydder.

enkel frossen soppsuppeDu kan se at en så enkel oppskrift på frossen soppsopp er tilgjengelig for nesten hver husmor. Men for å tilberede en utmerket tallerken, er det viktig å utføre følgende operasjoner:

 1. Legg frosne sopp i en stekepanne med forvarmet fett eller olje for steking..stek frosne sopp
 2. Etter at de får et gyllent utseende, blir de sendt til en kokende kjøttkraft. Rør forsiktig og kok opp blandingen..
 3. Stek i ca 15 minutter på svak varme.
 4. Skrellede poteter kuttes i skiver eller terninger (noen liker til og med sugerør) og legges i en kjele.poteter legges til suppen
 5. Når skummet vises, samles det forsiktig. For å understreke smaken av sopp, kan du legge en hel løk der inne..
 6. De skrellede gulrøttene gnides eller kuttes i biter, legges i pannen med blancherte løk og stekes. Blandingen bringes til en gylden farge og helles i suppen.blancher løk og gulrøtter
 7. Etter 10 minutter blir retten saltet, urter og krydder tilsatt, avhengig av husholdningens preferanser.frossen soppsuppe er klar

Ferdig soppsuppe infunderes i 20 minutter, og serveres deretter med rømme.

For å få en mer tilfredsstillende tallerken, kan du legge til frokostblandinger eller pasta..

Utmerket suppe med porcini sopp

frossen porcini soppsuppeKloke husmødre, i perioden med å plukke porcini sopp, prøver å fryse dem så mye som mulig. Tross alt mister de ikke egenskapene sine selv ved lave temperaturer. Takket være dette er det alltid en mulighet til å lage utmerket suppe fra frosne porcini sopp til husstanden din.

For å tilberede en tallerken trenger du følgende sett med produkter:

 • frosne porcini sopp;
 • poteter, myke varianter;
 • søte gulrøtter;
 • løk (2 stykker);
 • magert eller smør;
 • krydder: salt, pepper;
 • krydder: karri, humle-suneli;
 • persille eller dill.

Det første du må gjøre er å skylle soppen uten å tine. Når de mykner, blir de store prøvene skåret i biter. Små sopp kan kokes hele.tin og hakk soppen

Sopp legges i kokende vann og tilberedes i 20 minutter på svak varme. Når skummet vises, fjern det forsiktig.kok sopp

Finhakket løk og revede gulrøtter stekes til de er gyldenbrune i en skillet. Fjern soppen fra pannen med en hullsleiv for å skjære i små biter og ha i gulrøtter og løk. Blandingen kokes i ikke mer enn 10 minutter.stuv løk, gulrøtter og kokt sopp

På dette tidspunktet blir poteter, en hel løk kastet i soppbuljongen og kokt i 20 minutter og fjernet stivelseskummet. Deretter kastes stuet porcini sopp med grønnsaker i suppen.. det siste trinnet med å lage suppenRør og kok i ytterligere 10 minutter. Server retten varm, krydder den med urter og krydder.serverer suppe til bordet

For å tilberede en tallerken med kjærlighet, anbefales det å ikke la den stå uten tilsyn. Tidlig skimming, regulering av brannnivået, tilsetning av salt på slutten av prosessen er hemmeligheten bak en deilig soppsuppe.

Er det noe lignende en duftende tallerken i verden, med tillegg av naturens gaver? Det er spesielt enkelt å lage frossen soppsuppe i henhold til fotooppskriften fra erfarne kokker. Denne retten vil ikke bare appellere til vegetarianere, men også til fans av sunn mat. La den utmerkede soppsuppen bringe fansen din himmelsk glede.

Vi lager aromatisk deilig suppe – video

Previous Post
Forsterkning av stripefundamentet: teknologi og grunnleggende regler
Next Post
Cultivarea corectă a ruculei în câmp deschis și după 20-30 de zile este pe masă