15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Til kveldste, butterdeig

butterdeig Hjemmelaget butterdeig er ikke den enkleste og raskeste retten. Selvfølgelig kan du kjøpe ferdig deig i hvilken som helst matbutikk, men da blir det ikke like deilig som om du lager det selv. Det viktigste er å følge oppskriften og ikke haste på hvert trinn. Bare noen få ingredienser kreves. Forbered en slik deig i to deler.

For den første delen av testen trenger du:

 • 200 gram margarin;
 • 2/3 kopp mel.

For den andre:

 • 2 kopper mel;
 • 1 egg;
 • ¼ sitronsaft;
 • en klype salt.

smørdeig tilberedningsprosess Hvordan lage mat:

 1. I den første delen av deigen må du ta margarinen ut av kjøleskapet og la den varme litt, deretter finhakk og bland med mel. Blind ballen og legg den til side.
 2. Nå må du forberede den andre delen. I en separat bolle kombinerer du mel, salt og sitronsaft.
 3. Pisk egget og 2/3 kopp kokt vann, hell i mel. Trekk godt ut med hendene, du kan tilsette mel hvis det viser seg å være vannaktig, det viktigste er å ikke overdrive det og ikke gjøre det for bratt, ellers blir bakingen tøff.
 4. Kjevle ut begge deler av deigen ikke for tynt til et rektangel. På den første delen, legg den andre nærmere en av kantene slik at du kan pakke den inn i en konvolutt. Pakk opp den nærmeste kanten først, deretter på sidene og dekk til slutt med resten.brett deigen til en konvolutt og sett den i kjøleskap
 5. Legg deigkonvolutten på et fat og sett i kjøleskap i en halv time, uten å måtte dekke til.
 6. Kjevle ut deigen slik at du kan rulle den opp igjen i en konvolutt, deretter tilbake i kjøleskapet i en halv time, totalt må denne prosedyren gjentas tre ganger. Etter det kan du begynne å bake..

Det er utallige alternativer for hva som kan lages av butterdeig: paier, kaker, kaker, bakverk, boller og til og med bakverk.

Deigen kan lagres i fryseren i to uker, bare pakk den inn i en pose eller plastfolie. Før tilberedning vil det ta 1,5-2 timer å tine den. Nedenfor er de mest populære butterdeigsoppskriftene med bilder.

Ostpuffer laget av ferdige butterdeig

ostepustDu trenger: ferdig deig, hvilken som helst ost (det er bedre å bruke den som er lettere å kutte) og litt vegetabilsk olje.

Vi danner puffer:

 1. Skjær deigen i rektangler, omtrent 10 x 12 centimeter hver, skjær halvparten av dem.
 2. Legg et lite stykke ost på den ene halvdelen (hel) og dekk den med deig med hull, blind kantene sammen og smør med smør. Gjenta med hele testen.stadier for å lage ostepust
 3. Dekk bakeplaten med bakepapir, legg blader på den slik at de ikke berører hverandre, stek i en halv time i ovnen ved 180 ° C.

Butterdeig

butterdeigEt annet deilig butterdeigprodukt er paier. Du trenger få produkter: et kilo deig, samme mengde kyllingfilet, en løk og pepper, salt etter smak.

Vi danner paier:

 1. Kjevle ut deigen som ikke er mer enn en halv centimeter tykk, kutt krusene ut av den med et glass eller et glass.
 2. Skjær kjøttet i små terninger, hakk løken og stek alt sammen i litt olje.lage butterdeig
 3. Ha fyllet på deigen, klem sirklene rundt kantene.
 4. Stekes i ovnen ved 20 ° C i tjue minutter.

Puffer “Roser”

blåseroserTil et festlig bord kan du også lage noe av butterdeig, for eksempel “Roser” -puffer. For 3-4 porsjoner må du ta 250 gram deig, 200 ml vann, 2 epler og 3 ss. spiseskjeer sukker.

Å lage roser:

 1. Kjevle ut deigen tynt, skjær den i strimler (3 centimeter bred, 15 lang)
 2. Skrell og hakk eplene i tynne skiver, ikke mer enn to millimeter i tykkelse.skjær eplene i tynne skiver
 3. Kok opp vann med sukker, kok epleskiver i det i tre minutter.
 4. Legg fruktene på deigen slik at de stikker litt ut fra den ene kanten, rull deretter hver stripe til en pen rose og fest med en tannpirker.ordne eplene i deigstrimler
 5. Stekes i en halv time ved 200 ° C.bake roser

Puffer “Tubules”

butterdeierørDet er mange oppskrifter på butterdeig, en av dem, “Tubes”, er spesielt populær blant barn. I ingredienslisten; 0,5 kg deig, 0,5 ts sitronsyre, 75 ml vann, 230 gram sukker og 2 proteiner. For å forme trenger du bakekegler av metall, hvis det ikke er noen, kan du lage den av papp og pakke den inn med film.

stadier for å lage sugerørVi danner rør:

 1. Skjær deigen i strimler som er en halv centimeter tykke og overlapp hver kjegle. Sett i ovnen i ti minutter ved en temperatur på 220 ° C.
 2. Hell sukker med kokende vann og rør til det er helt oppløst, tilsett sitronsyre og kok over svak varme til det dannes bobler i bunnen.
 3. Pisk de hvite til de er skummende, hell sukkersirupen i dem og rør i femten minutter, hell deretter i de avkjølte rørene.

Pølser

butterdeigpølserFra uvanlige bakeoppskrifter fra butterdeig, er pølser i spissen. For matlaging må du ta 0,4 kg deig, 6 pølser, 100 gram ost, et egg og krydder etter smak.

stadier for å lage pølserMatlaging av pølser:

 1. Kjevle ut deigen som vanlig og skjær i strimler..
 2. Smør hver strimmel med saus (du kan bruke hvilken som helst saus, inkludert vanlig ketchup), dryss med krydder og ost.
 3. Pakk hver pølse med en deigstrimmel, legg på et bakebord og pensle med et sammenpisket egg.
 4. Stek i ovnen i tjue minutter ved 180 ° C.

Ølpaier

aromatiske paier til ølFor berusende drinker er det noen gode oppskrifter for baking av butterdeig. For for eksempel paier trenger du:

 • 400 gram ost;
 • en tomat;
 • egg;
 • oliven;
 • 100 gram salami;
 • 100 gram ost.

stadier for å lage paierVi danner paier:

 1. Kjevle ut deigen, skjær den i firkanter.
 2. Kombiner revet ost, hakket kokt egg, hakket salami og oliven.
 3. Legg fyllet på deigruter, forsegl kantene og stek til de er gyllenbrune ved en temperatur på 200 ° C.

Informasjonskapsler “Ushki”

butterdeig søte ørerDet er knapt en person som aldri har kjøpt en slik kake, og dette er også et butterdeig som du enkelt kan lage mat selv. Alt du trenger er sukker, kanel og et halvt kilo deig.

Matlagingsører:

 1. Kjevle ut deigen slik at dens tykkelse ikke er mer enn en halv centimeter.kjevle ut deigen
 2. Dryss med sukker og kanel. Rull sammen med en rulle til midten, først den ene kanten og deretter den andre. Skjær den resulterende doble rullen i tynne skiver. Sett i ovnen i tjue minutter ved en temperatur på 200 ° C.vi danner ører

Raske og enkle butterdeigoppskrifter – video

Previous Post
Forsterkning av stripefundamentet: teknologi og grunnleggende regler
Next Post
Cultivarea corectă a ruculei în câmp deschis și după 20-30 de zile este pe masă