15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

De beste enkle oppskriftene på salting av karpekaviar

hvordan syltet karpekaviar Hvis du er interessert i å sylte karpekaviar hjemme, vil vi nedenfor beskrive detaljerte oppskrifter som hjelper deg å nyte de fordelaktige egenskapene og den fantastiske smaken til dette produktet..

Om emnet: hvordan salt salt laksekaviar hjemme med en deilig trinnvis oppskrift med et bilde

Tørr salting

vi rengjør karpen Først må du kutte fisken. Skjær den fra siden av magen og ta ut kaviarposene.

Gjør snittet forsiktig for ikke å skade galleblæren. Ellers vil kaviaren vise seg å være bitter og ubrukelig..

ta ut eggene med kaviarDe fjernede eggstokkene skal vaskes grundig under rennende vann. Det er unødvendig å rense dem fra filmen. Kaviar blir saltet rett i den.

Ta nå en dyp aluminiumsform og hell saltet i bunnen. Laget skal være minst 1 cm tykt. Legg yastyks på toppen og dryss med salt igjen (2-3 mm). Og så videre helt til slutten.

Sett gryten i kjøleskapet eller et annet kjølig sted i 3-5 dager. Etter at den angitte tiden har gått, tøm saltlaken fra beholderen, fjern hullene og skyll dem to ganger under varmt vann.vaske kaviar fra salt

Ta nå glassglass og brenn dem med kokende vann. Fordel kaviar i beholdere, hell på toppen med solsikkeolje, sitronsaft (1 ss. L.), rød pepper (på spissen av en kniv), rull sammen og legg på et kjølig sted.

Salting med saltlake

salt karpekaviarHer er en annen enkel oppskrift på salting av karpekaviar. For ham trenger du produkter:

 • karpekaviar – 500 gr .;
 • vann – 5 glass eller 1 liter 250 ml;
 • salt – 5 ss. l;
 • laurbærblad;
 • pepperkorn – 5-6 biter;
 • sitronsaft;
 • Rød pepper;
 • 3 ss. l. solsikkeolje.

Først må du frigjøre eggene fra filmen. Legg posene i et dørslag og skjær dem opp. Tørk nå forsiktig og sakte kaviaren slik at all filmen blir igjen på silens overflate, og eggene passerer gjennom risten og blir kornete.

Diameteren på dørene til dørene må være større enn eggens diameter.

Den neste fasen av salting er tilberedning av saltlake – en saltløsning for rengjøring av kaviar. For å gjøre dette, legg en gryte med vann (1 glass) på komfyren. Hell 1 ss i en beholder. l. salt og rør.kok vann

Når væsken koker, hell kaviar med den. Rør eggene grundig med en gaffel i noen minutter til varmt vann dekker alle eggene. La beholderen stå i 20 minutter, dekket med lokk.fyll kaviar med salt varmt vann

Tøm deretter overflødig væske og forbered en ny løsning, la igjen stå i 20 minutter. Og så 3 ganger, til vannet blir gjennomsiktig. Etter det, overfør kaviar til et dørslag for å fjerne overflødig fuktighet..

Sett vannet tilbake på komfyren. Tilsett pepparkorn og laurbærblad. Kok opp i noen sekunder, fjern beholderen fra ovnen og la væsken avkjøles. Fyll kaviaren med saltlake og sett den i kjøleskap over natten. Tøm væsken om morgenen, krydre retten med vegetabilsk olje, smak til med sitronsaft, smak til med rød pepper. Kaviar er klar til å spise.

Oppskriften på salting av kaviar hjemme kan være litt diversifisert. Skål glassene med kokende vann, hell 2 ss olje i bunnen. Fyll glasset med omtrent 75% av den tidligere skrelte og tørkede kaviar, tilsett 1 ts. salt, en klype rød pepper og bland godt. Fyll nå glasset til enden og hell solsikkeolje på toppen (5 mm over kaviarnivået). Lukk beholderen tett med lokk og sett i kjøleskap over natten. Neste morgen er retten klar til å spise..

Hvis alt brukt utstyr – et dørslag, gaffel, skje, lokk, glass – blir sterilisert, vil dette forlenge holdbarheten til det ferdige produktet med mer enn 1 måned.

Klassisk kaviarsalting

karpekaviar etter den klassiske oppskriftenHer er en annen enkel måte å sylte karpekaviar hjemme. Forbered deg på oppskriften:

 • 400 gr. karpekaviar;
 • 2 ss. l. salt;
 • 2 løk;
 • 2 ss. l. solsikkeolje;
 • sitronsaft eller eddik – 40 ml.

Legg den skrellede kaviaren i en beholder og dryss med salt. Sett beholderen i kjøleskapet i 4-6 timer. Etter den angitte tiden, ta ut kaviar, overfør den til en bolle og hell over vegetabilsk olje, sitronsaft. Nå er det løkenes tur. Riv den og bland med kaviar. Kvern blandingen i en blender for en deilig frokostpostei.

For å rense kaviar fra filmen kan du bruke en kjøttkvern.

Saltet karpekaviar

salt karpekaviarPå spørsmålet om hvordan du raskt syltet fasankaviar hjemme raskt, er det et svar – tilsett salt. Oppskriften er ganske enkel, og viktigst av alt, retten kan konsumeres innen 30 minutter. Hell den rensede kaviaren med saltlake. For å forberede det, bør du ta:

 • 1 liter vann;
 • 60-70 gr. salt;
 • 3 sorte pepparkorn;
 • lavrushka – 2 stykker.

Tilsett alle ingrediensene i vannet, rør og kok opp blandingen. Hell kaviar med den resulterende saltlake, dekk til med lokk, la stå for salting i en halv time. Filtrer nå med en sil. Kaviaren er klar til å spise. Oppbevar det ferdige produktet i kjøleskapet i ikke mer enn 3-4 dager..

Vi håper at du ikke lenger vil ha spørsmålet om hvordan du syltet kaviar med karpe. god appetitt!

Previous Post
Hva tiltrekker seg bøndenes oppmerksomhet med druesorten Tason
Next Post
Calendarul rezidenților de vară: muncă sezonieră în grădină în luna mai