15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Original, velsmakende, aromatisk bjørnebærvin

bjørnebærvin Hjemmelaget bjørnebærvin er lett å tilberede, selv om gjæringsprosessen tar lang tid. Personer med erfaring innen vinfremstilling og nybegynnere vil takle oppgaven og glede seg selv og sine kjære med en uvanlig aromatisk drink. Les: hjemmelaget drue vin.

Ingredienser

modne bjørnebær For å gjøre vinen søt, med en rik smak og aroma, bør du bruke bær som har modnet i solen. Bjørnebær modnet i skyggen vil tilføre det endelige produktet vannaktig.

For å lage vin trenger du:

 • bjørnebær – 2 kg;
 • vann – 1 l;
 • sukker – 1 l;
 • rosiner – 50 g.

Du kan klare deg uten rosiner. Den brukes uvasket som et sikkerhetsnett i tilfelle det er lite vingjær på de originale bærene. Noen husmødre bruker en pose vingjær i stedet for rosiner. Prinsippet om å jobbe med dem ligner på å jobbe med rosiner..

Når du lager hjemmelaget vin, må du ikke bruke metallgjenstander.

Innholdet i beholderen kommer i en kjemisk reaksjon med metallet, og resultatet er ikke vin, men en kjemisk sammensetning som er ubrukelig. For å røre innholdet, bruk treverktøy i plast eller rør med en ren hånd.

For å lage vin kan du ikke bruke bær, men ferdig juice. I dette tilfellet utføres operasjoner på samme måte, unntatt stadiet av bearbeiding av bær. Du kan tilsette alkohol eller vodka til hjemmelaget vin. Men det viser seg uansett en velduftende litt syrlig drink..

Sekvensering

Oppskriften på å lage bjørnebærvin ligner tradisjonelle oppskrifter på andre bær:

 1. Kildematerialet er sortert ut. Ødelagte, råte bær blir avvist.vi sorterer ut og bjørnebærene mine
 2. Bjørnebær vaskes, legges ut i 1 lag for å glassvann.
 3. Rene bær eltes til en homogen masse oppnås..mosebær
 4. Puréen legges i en beholder med bred hals..
 5. Vann, rosiner, 400 g sukker tilsettes til de mosede bærene. Bland godt.tilsett sukker i bærene
 6. Beholderen med blandingen skal plasseres i et mørkt rom ved romtemperatur. Dekk til med gasbind og la fermentere i 3-4 dager. Rør innholdet i beholderen med jevne mellomrom for å fordele enzymene jevnt..
 7. I løpet av denne perioden er det nødvendig å observere rettene med en masse. Utseendet til en bestemt sur lukt indikerer begynnelsen på gjæring. Skum samler seg på overflaten, og blandingen syder. Slike manifestasjoner indikerer at prosessen med å lage bjørnebærvin hjemme har begynt..gjæringsprosessen har begynt
 8. Hvis slike tegn blir funnet, filtreres innholdet i beholderen gjennom osteklut, massen presses forsiktig ut. I den videre prosessen vil det ikke være nyttig, så det blir kastet..
 9. Den rensede væsken helles i en gjæringskar og fylles til 70% av volumet.
 10. Tilsett 300 g sukker til massen, bland, dekk til med en vanntetning eller en medisinsk hanske i gummi. Det bør lages et lite hull i hansken slik at gass slipper ut fra beholderen. Bedre å bruke vanntetning. Designet er planlagt på en slik måte at det tillater gjæringsgasser å slippe ut uten å slippe inn luft.
 11. Plasser beholderen med væske på et mørkt sted med en konstant temperatur på 18-23 ° C. vingjæringer
 12. Åpne beholderen etter 4 dager. Tøm en liten mengde vin i en bolle, tilsett resten av sukkeret, rør til det er helt oppløst og hell tilbake i den vanlige beholderen. Dekk til med en vanntetning.
 13. Etter denne operasjonen åpnes ikke beholderen med vin før slutten av gjæringsprosessen..
 14. Etter 30 – 50 dager vises et sediment nederst. Væsken blir lett og litt gjennomsiktig. Gassbobler slutter å dukke opp i vanntetningen. Hvis en hanske ble brukt, tømmes den på dette stadiet..
 15. Det er på tide å helle innholdet i en annen bolle. Operasjonen utføres forsiktig med et rør. Sedimentet må ikke komme inn i en ren beholder.
 16. I dette øyeblikket utføres en smaksprøve av den resulterende drikken. Om nødvendig blir smaken korrigert ved å tilsette sukker, om ønskelig, alkohol. Hvis sukker tilsettes den unge vinen, lukkes beholderen igjen med en vanntetning. Hvis det ikke er behov for ytterligere søtning, fylles karet til toppen for å unngå kontakt med oksygen.
 17. Aldringsprosessen begynner. Vinen plasseres i et kjølig rom i 20-30 dager. Denne perioden er betinget. Jo lenger vinen er lagret, desto mer verdifull blir den.vinens aldringsprosess

Prosessen med å lage bjørnebærvin regnes som fullført når sediment slutter å vises..

Hvis oksygen kommer inn i beholderen under gjæringsstadiet, vil eddik fås i stedet for bjørnebærvin..

Periodisk helles vinen i en annen beholder og etterlater et sediment i bunnen av den forrige. Denne manipulasjonen unngår bitterhet i sluttproduktet. Når de merker at det ikke har dannet seg et bunnfall, er tilberedningsprosessen over..

smaker bjørnebærvinHvis alle reglene ble fulgt, vil vinen vise seg å være lys, aromatisk med en behagelig særegen smak..

Lage bjørnebærvin – video

Previous Post
Hva tiltrekker seg bøndenes oppmerksomhet med druesorten Tason
Next Post
Calendarul rezidenților de vară: muncă sezonieră în grădină în luna mai