15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mandarin syltetøy oppskrift

deilig aromatisk mandarin syltetøy Alle elskere av sunne godbiter kan glede seg selv og sine nærmeste ved å lage syltetøy fra mandariner, vi vil beskrive oppskriften på matlaging hjemme nedenfor. Siden hovedproduktet er tilgjengelig hele året, vil det ikke være noen problemer med å lage syltetøy.

Kjemisk sammensetning og nyttige egenskaper til produktet

mandariner inneholder mye vitaminer og næringsstoffer I tillegg til utmerket aroma, smak og utseende, har mandarinsyltetøy uovertrufne positive egenskaper. Produktet er beriket med vitaminer: gruppe B, PP, E, C; mineraler: jern, magnesium, fosfor, kalsium og kalium.

Denne typen vitamin- og mineralkompleks lar deg stimulere immunsystemet, forbedre kroppens forsvar mot virus og infeksjoner, støtte det kardiovaskulære systemet og ha en styrkende effekt på tilstanden til ledd og bein. Produktet forbedrer appetitten. Hvorfor nekte deg selv gleden av å spise en delikatesse.

Skade av mandarin syltetøy

spise mandarinsyltetøy med måteFør bruk er det verdt å vurdere kaloriinnholdet i produktet. 100 gram mandarinsyltetøy inneholder 276 kalorier. Med mye bruk kan du provosere vektøkning, problemer med bukspyttkjertelen og funksjon av mage -tarmkanalen. Ukontrollert bruk av produktet er også en trussel om diabetes mellitus, utvikling av hypertensjon og en sterk allergisk reaksjon..

Hvordan velge riktige mandariner

velge mandariner for å lage syltetøyMandarin syltetøyoppskrifter angir ikke hvilken frukt du skal ta. La oss se hva slags mandariner som er bedre å velge for å lage en duftende delikatesse.

Et minimum av kjemiske tilsetningsstoffer i sure Abkhaz og georgiske frukter, derfor er de tryggere for kroppen og sunnere. Tyrkiske frukter har ingen frø, de har en liten surhet, men blir ofte behandlet med kjemikalier, det er bedre å ikke velge slike varianter for mandarinsyltetøy med skrell. Spanske varianter er veldig søte, store og saftige – ideelle. Mandariner fra Marokko er veldig fordelaktige, ettersom de har en høy prosentandel sødme (mindre sukker er nødvendig under tilberedningsprosessen), frøfrie og med tynn hud.

Velg frukt som passer din smak og preferanser, bare husk at kroppen skal motta fordeler av produkter, ikke skade.

Matlagingsapplikasjoner

Mandarinsyltetøy kan brukes som en frittstående dessert. Og du kan også legge produktet til bakevarer, andre desserter, sauser og marinader. Produktet har høy termisk stabilitet, og er i stand til å beholde alle sine nyttige egenskaper selv etter baking..

Delikatessen er i perfekt harmoni med meieriprodukter, frukt, frokostblandinger og til og med kjøtt.

Mandarinsyltetøy hjemme

smørbrød med mandarinsyltetøyMandarinsyltetøy i henhold til vår oppskrift vil være et velsmakende og sunt tillegg til kostholdet ditt hele året.

For å lage syltetøy trenger du bare søte mandariner, hvis søthet kan erstatte en større prosentandel søtningsmidler.

For matlaging trenger du:

  • søte mandariner – en halv kilo;
  • et glass sukker;
  • 2 ss ferskpresset sitronsaft.

La oss se på den enkleste oppskriften på mandarinsyltetøy med et bilde trinn for trinn.

Det første trinnet er å forberede produktene. Mandariner må skylles grundig under rennende vann, skrelles, pitted og hvite årer. Vask sitronen, del den i to, press ut saften. Den resulterende saften må filtreres.skrellende mandariner

Det andre og tredje trinnet er å ta en beholder med en tykk bunn. Legg de skrellede kilene på bunnen og dryss med sukker. Sett en kjele eller gryte med mandariner på svak varme og rør gradvis under omrøring til sukkeret er helt oppløst.kok mandarinskiver

Det fjerde trinnet er å fjerne beholderen fra varmen og bruke en nedsenkbar blender til å male mandarinsukker til en homogen tilstand. Tilsett sitronsaft.mal mandariner med en blender

Det femte trinnet er å sette beholderen tilbake på ilden og la det småkoke i 40 minutter.kok syltetøyet til det er kokt

Det sjette trinnet – i en kokende tilstand, hell massen i sterile glass og lukk lokkene tett. Oppbevares i kjøleskap eller i kjelleren.helle syltetøy i glass

I koketiden må du hele tiden røre syltetøyet, og ikke glem å fjerne skummet..

Det er utrolig mange mandarinsyltetøyoppskrifter med bilder, la oss bli kjent med noen flere.mandarinsyltetøy med skall

For matlaging trenger du: en kilo mandariner, en kanelstang, en halv kilo sukker, 2 ts vaniljesukker, 2 stjerneanis, 50 milliliter cognac av høy kvalitet.kok syltetøy med kanel og konjakk

Resultatet er en velduftende og unik mandarinsyltetøy med skall.

For matlaging må du ta mandariner, vaske dem, skrelle dem og skrelle dem. Del skivene seg imellom og del hver i to på langs. Skjær skallet i små biter. Ha skallet separat i en kjele, la det småkoke med sukker og fruktkjøtt med sukker. La skivene småkoke i ca 15 minutter og skallet i 25 minutter. Etter å ha kombinert innholdet i beholderne, tilsett krydder og konjakk og fortsett å lage mat i ytterligere 15 minutter. Fjern det fra varmen og slip det resulterende mandarinsyltetøyet til det er jevnt med en blender. Sett den på brannen igjen og kok i 10 minutter. I varm tilstand må den resulterende massen helles i beholdere med et tettsittende lokk. Takket være skorpen får produktet en subtil bitter tone.

mandarinsyltetøy med ingefærEn annen interessant oppskrift på mandarinsyltetøy inneholder følgende ingredienser: mandariner, sukker, ingefær, sitronsaft, kanel, pektin (for 20 mandariner, ca 20 gram).

Skrell mandarinene og legg dem gjennom en juicer. Tilsett vann til saften i et forhold på 1 del vann til 3 deler juice. Sett på brannen og kok i 15 minutter (saften er kokt ned med ca 1/4). Bland sukker med pektin og tilsett saften. La syltetøyet stå på ilden og la det småkoke i minst 10 minutter til det mørkner. Overfør syltetøyet til ferdiglagde beholdere og oppbevar i kjøleskapet i opptil 1 måned. mandarinsyltetøy til vinteren

Ta en skje med syltetøy og legg på en kald tallerken, hvis det blir tykkelse, er syltetøyet klart.

Videooppskrift på mandarinsyltetøy i en treg komfyr

Previous Post
Hvordan gjenkjenne farlige giftige planter i Russland
Next Post
De ce frunzele unui trandafir se îngălbenesc – căutând motive