15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Melonretter – Dessert og snacks

melonretter Melonretter er en fantastisk dessert. I tillegg til dessertmesterverk, kan denne frukten puttes i salater og får en enestående forrett. Til vinteren er det mulighet for å fylle på med melonkompott eller syltetøy. Generelt er melon allsidig og kan brukes i enhver kulinarisk oppfinnelse..

Før du begynner å tenke på hva du skal lage mat med melon, må du gjøre deg kjent med hovedprogrammet. Melonfrukten fra gresskarfamilien brukes hovedsakelig rå, men søtmassen blir bearbeidet til kandisert frukt, syltetøy, melonhonning, tørket og tørket.

Søte melonretter

Søte melonretter, hvis oppskrifter bare er beregnet på den søte tannen, vil gi en detaljert beskrivelse av behandlingen av den saftige gulaktige massen av melonen til fantastiske kulinariske kreasjoner. Ofte lages is, smoothies, paier, desserter og alle slags bakverk av denne frukten..

Melonsmoothie

melon og kiwi smoothie Den tykke melondrikken er ment å bli inntatt til frokost for å få et boost av vitalitet hele dagen. Melonsmoothies kan suppleres med frukt eller bær som kiwi. For en drink må du ta 2 kopper (150 gram) melon i terninger, en halv kopp kiwi av samme form. Tilsett honning i blandingen, i mengden 1 ss. skjeer og samme mengde sitronsaft.

Forberedelse:

 1. Hakk kiwi og melon for å lage den foreskrevne mengden i henhold til oppskriften.hakk melon til smoothie
 2. Ha melon, honning og sitronsaft i en blender. Hvis du har en varm sommer, kan du kaste inn et par isbiter for kjøleegenskaper. Mal til glatt.mal melonen i en blender sammen med honning
 3. Hell blandingen i et glass, tilsett kiwibiter og bland med en skje.ha kiwi i skiver i et glass
 4. Klar!

Basert på denne beskrivelsen kan du trygt erstatte kiwi med en annen ingrediens ved å følge tilberedningstrinnene.

Melonsorbet

melonsorbetIskald melonis fra et minimum av komponenter er en melonsorbet. For en søt godbit, 250 gram melonmasse, et stort glass vann, Art. en skje sitronsaft og 2 ss. spiseskjeer sukker.

Forberedelse:

 1. Vend melonen i terninger.sorbet i terninger i melon
 2. Lag en sirup med vann og sukker og la den avkjøles helt.
 3. Ha terninger og sirup i en blender og hakk. Hell i sitronsaft til slutt.pisk melonen med sirup
 4. Hell i krøllete nylonformer, lukk godt med lokk og send til fryseren. Frysetiden avhenger av kjøleskapets egenskaper. Klar!fyll kopper og sett i fryseren

Hvis det ikke er noen spesielle former, kan vanlige plastkopper utføre sin funksjon, og bakefolie vil fungere som et lokk..

Melon iskrem

melon og jordbærisDenne oppskriften innebærer å lage melonis med jordbær. Det tar 1 glass melon og jordbær, i form av terninger. Disse komponentene kan også tas frosne. Ytterligere ingredienser vil være: en fjerdedel kopp (40 gram) melk, en tredje kopp (50 gram) appelsinjuice, et glass vann og 1 ss. skje honning.

Forberedelse:

 1. Ha alle ingrediensene i en blender bortsett fra vann og kvern til puré. Hell i vann og rør med en skje.hakk jordbær og meloner i en blender
 2. Hell velling i plastkopper som er kjent for oss. Forsegl toppen godt med folie og stikk en trepinne inn i fremtidens iskrem gjennom folien.hell blandingen i kopper og avkjøl

Klar!

Melon dessert

melonmousseFå en luftig melon dessert som ligner på syltetøy med den enkle oppskriften nedenfor. Til gelé -dessert går 1 pakke “gelé” (90 gram) og 270 gram melonmasse. Fyll retten med aroma og smak til med 2 ss. ss kokos, 1 ss. en skje sukker, 40 gram vann og, om ønskelig, fersk mynte.

Forberedelse:

 1. Mal melonmassen i en blender.slå melonmassen i en blender
 2. Fordyp den resulterende puréen i en kjele, tilsett sukker og kok opp.kok melonpuré med sukker
 3. Slå av varmen, hell en pose med gelé, rør.tilsett gelé i blandingen
 4. Etter litt avkjøling, slå massen med en visp..slå den avkjølte massen
 5. Hell melonmousse i en hvilken som helst tallerken, hvis topp forsegles hermetisk med film og sendes til fryseren.Ha moussen i en beholder og avkjøl
 6. Etter et par timer er desserten klar, du kan ta den ut ved å fjerne filmen. Skjær med en kniv, hakk med kokos og server. god appetitt!

Melonpai

melonpaiSøt kake med melon, en oppskrift med et bilde som hjelper deg med å lage søte bakverk hjemme. Det vil ta 500 gram melon, ett glass mel, semulegryn og kefir, 3 kyllingegg. Ytterligere komponenter i kaken vil være 100 gram smør, et halvt glass sukker, en stor skje melis, en pose vaniljesukker for smak, en halv teskje salt og brus (slukket med eddik). Du trenger vegetabilsk olje for å smøre bakeplater med melon..

Forberedelse:

 1. Skrell eggene, hell i en stor bolle og dekk med sukker og vanilje. Rør ingrediensene med en gaffel til det er jevnt.pisk egg med sukker
 2. Smelt smøret og tilsett det i sukker og eggpuré. Hell kefir der. Blande.rør inn smeltet smør og kefir
 3. Tilsett semulegryn, mel, brus til den resulterende blandingen og bland. Konsistensen skal være flytende som pannekaker. Hvis en slik masse ikke fungerer, bør du justere den ved å tilsette mel eller kefir.tilsett semulegryn og mel, pisk godt
 4. Smør en ildfast form med vegetabilsk olje og hell deigen i den.hell deigen i en form
 5. Hell melonterninger på toppen av deigen.legg melonterninger på toppen
 6. Varm opp ovnen til 180 grader og legg melondeigen der. Stekes i 25 minutter.
 7. Fjern melonfatet fra ovnen, la det avkjøle og rør med melis. Klar!

Melonsnacks

Melonsnacks antyder tilstedeværelsen av salt, pepperaktig og andre ingredienser. Melonsalater kan inneholde forskjellige kombinasjoner med kjøtt, pølse, ost, grøt, ris. En saftig fruktmat kan du lage bare ved å steke den i en panne.

Melonsalat

melonsalatDenne melonsnacksalaten er lett og solid. Det vil trenge 1 melon som veier ca 1 kilo, 150 gram ris, 150 gram røkt kjøtt (kylling) ukokt, samme mengde hard ost. For å smake må du ta salt, svart malt pepper, olivenolje og mynte til pynt.

Forberedelse:

 1. Hakk melonen som er skrelt av skallet og frøene i biter.skrell og hakk melon til salat
 2. Vend den harde osten i terninger.hakk den harde osten
 3. Skjær røkt kjøtt i små terninger eller strimler.hakk røkt kjøtt i terninger
 4. Mens du skjærer, må du koke risen, som du deretter kan legge ost, melon og kjøtt i.kombinere kjøtt, kokt ris, melon, ost
 5. Salt, pepper og bland ingrediensene.tilsett salt, pepper og rør godt
 6. Hell i olivenolje og flytt salaten i en fin rett som kan være melonskall.

Stekt melon

stekt melon i rørenStekt melon kan være en rask morgensnack. For tilberedning kan du ta så mange meloner du vil, men denne oppskriften er for eksempel designet for 1 stor frukt. Når du steker, blir den pakket inn i mel, som trenger 6 ss. skjeer. En haug sjalottløk kan tilsettes melet om ønskelig. 2 ss. ss maisstivelse, 1 egg, en halv teskje salt og malt svart pepper, et kvart glass vann, et glass olje til steking.

Forberedelse:

 1. Fjern frø og skall fra melonen. Skjær den i skiver eller rektangler.kutt den skrellede melonen i terninger
 2. Hakk sjalottløk fint.finhakk sjalottløken
 3. Bland mel med stivelse, salt, pepper, vann og egg.lag røre
 4. Dypp melonbiter i deigen og legg i en stekepanne med vegetabilsk olje. Stek i 2 minutter på begge sider.stek melonskiver i røren
 5. Server med pepper og salt. god appetitt!

Melonretter er ikke begrenset til de som presenteres ovenfor. Slipp fantasien løs og lag, basert på disse oppskriftene, din egen uovertrufne melonrett. Deilige kulinariske mesterverk for deg!

Previous Post
Hvordan gjenkjenne farlige giftige planter i Russland
Next Post
De ce frunzele unui trandafir se îngălbenesc – căutând motive