15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan lage perfekte flerkokte erter

sunn ertepuré Ertmos (aka ertepuré) er en opprinnelig russisk rett. For matlaging bruker de forskjellige metoder, men nå er det mest populære å koke erter i en sakte komfyr. På grunn av det optimale varmesystemet vil smaken bli mye bedre. Det spiller ingen rolle hva slags sakte komfyr du bruker, det viktigste er at den har mange forskjellige moduser som gjør erter til den perfekte retten. Noen modeller har moduser som “Bønner”, “Pilaf”, “Ris”. Ikke bli motløs hvis modellen din ikke har en modus designet for bønner. Du kan lage retten ved å sette vippebryteren til kriteriene for tilberedning av pilaf.

Se også artikkelen: hvetegrøt i en treg komfyr!

Tips fra kokken

Du kan lage erter i en treg komfyr, ovn, på komfyren ved hjelp av en annen matsammensetning. Men det er noen tips som hjelper deg med å lage retten riktig, uten å ty til “øksen”:

 1. Det er en oppfatning at erter må være gjennomvåt og best av alt over natten. Det er faktisk ikke nødvendig å gjøre dette. Ja, ferdigbløte erter vil steke mye raskere og ikke koke for mye. I kontrast, ikke gjennomvåt, koker det godt og er rett og slett ideelt for tilberedning av puré.
 2. Hvis du bestemmer deg for å lage bløte erter, tilsett natron i vannet og skyll grundig før du bruker.
 3. Vær oppmerksom på at det er lurt å bruke gule erter. Grønt koker praktisk talt ikke over.
 4. Knust mat koker raskere.
 5. Når retten er helt klar, bør du la den hvile i et kvarter i “Heat” -modus slik at den “kommer gjennom”.
 6. Ordtaket om at smør ikke vil ødelegge grøt akkurat i tide til denne anledningen. Kokte erter i en multikoker og olje er den perfekte tandem.

Ertepuré i en multikoker “Redmond”

ertepuré i en redmond multikoker Å lage en ertekolbe er ganske enkelt. Det er sant at dette vil ta mye tid. En multikoker kommer til unnsetning – det vil i stor grad lette arbeidet ditt. I utgangspunktet kan du bruke hvilken som helst multikoker. Vi skal se på hvordan du kan lage erter i en Redmond multikoker. Ferdiglaget ertepuré kan brukes som en selvstendig rett, eller kan serveres som tilbehør til kjøtt eller grønnsaker, sopp.

Alt du trenger er 2 ss. erter. Den brygges i 5 ss. vann. Du trenger også en klype salt og 30 gram smør for smak. Forresten, det er bedre å ta knuste erter. Den koker raskere og koker nesten helt..

I oppskrifter for multi-cookers er mengden ingredienser angitt i multi-glass..

Forberedelse:

 1. Erter bør dynkes i en time.suge erter
 2. Bløtlagte erter vaskes grundig under rennende vann. Dette bør gjøres til vannet blir helt gjennomsiktig..skyll ertene grundig
 3. Send erter til en sakte komfyr, hell kokende vann over, tilsett salt etter smak, dekk til med lokk og kok etter at du har valgt “Stew” -modus. Tilberedningstid to timer.stuing erter i en sakte komfyr
 4. På slutten av tilberedningen, som multikokeren selv vil signalisere, tilsett smør i ertemassen og bland godt.tilsett smør
 5. Alt, grøten er helt klar, den legges på tallerkener og serveres til bordet.

Om emnet: hvordan lage mat ertsuppe?

Oppskriften på å lage erter i en sakte komfyr uten å suge

erter i en sakte komfyrMange liker ikke å lage erter eller suppe, fordi de må dynkes på forhånd. Og hvis det ikke er tid? Så hva er problemet? Skriv ned en oppskrift på hvordan du kan lage erter i en multikoker uten forberedelse.

I dette tilfellet anbefales det å bruke erter. Den koker mye raskere enn hel.

Så for 3 flerkokeglass erter bør du ta 5-7 biffribber, 6 av de samme glassene med vann. Fra grønnsaker trenger du 1 stk. løk og gulrøtter. Vel, og selvfølgelig krydder.

Forberedelse:

 1. Gulrøttene vaskes grundig, skrelles av og kuttes i små terninger. Løken skrelles og kuttes tilfeldig (gjerne samme størrelse som gulroten). Hakkede grønnsaker sendes til multikokebollen.hakk grønnsaker og ha i en bolle
 2. Ertene vaskes grundig i rennende vann til vannet blir klart. Etter at det helles i grønnsaker.
 3. Ribbeina vaskes grundig, stygge deler fjernes. Kan kuttes i porsjoner umiddelbart. Sendt til en bolle ved siden av andre produkter.stadier for å lage ertepuré
 4. Hell i vann, salt og bland innholdet i bollen forsiktig. Sørg samtidig for at det indre laget av beholderen ikke er riper. Etter at enheten er lukket, stiller du “Quenching” -modus og steker i to timer. Som regel er denne tiden nok til at kjøttet og ertene er helt kokte..
 5. Når signalet om avsluttet matlaging ringte, smakes retten til salt og erternes beredskap. Hvis alt er bra, legges de på tallerkener og serveres på bordet, etter at de er drysset med hakkede urter.

Ertsuppe med svinekjøtt

ertesuppe med svinekjøttDu vet allerede hvordan du lager potetmos. Og nå vil vi fortelle deg hvordan du lager erter i en sakte komfyr i form av en suppe. Retten tilberedes veldig raskt og enkelt. I tillegg viser det seg å være velsmakende, tykt og tilfredsstillende..

Noen vertinner endrer sammensetningen etter eget skjønn, for eksempel lager de mat uten poteter eller legger til linser. Det viktigste er ikke å være redd for eksperimenter..

Du trenger kjøtt for å lage suppen. Vi foreslår at du bruker svinekjøtt (du trenger 0,3 kg). Du bør også ta 1,5 ss. erter, en gulrot og en løk og tre potetknoller. Du kan også ta greener (en haug vil være nok) og favorittkrydderne dine.stadier for å lage ertsuppe

Matlaging i en multikoker:

 1. For at ertene skal lage mat raskere, må de helles med vann om kvelden og stå over natten. Hvis du har glemt det og dynket ertene om morgenen, kan du begynne å lage mat fra det så snart ertene svelle. Tilberedte erter sendes samtidig med kjøtt til en sakte komfyr. Salt tilsettes etter smak og stuet i to timer etter at du har satt “Quenching” -modus.
 2. I mellomtiden vaskes grønnsakene, skrelles og hakkes. I dette tilfellet potetknoller – i skiver.
 3. Riv gulrøtter og små terninger løk.
 4. Hakkede grønnsaker sendes til multikokebollen en time senere, da kjøttet begynte å koke. Hvis du bruker frosne grønnsaker, kan de kastes for å lage mat litt tidligere. Alt, så snart signalet om slutten på kokingen ringer, er suppen klar og kan helles i tallerkener og serveres..

Nå vet du alle hemmelighetene om hvordan du lager erter i en sakte komfyr. Ved å eksperimentere med produkter kan du tilberede ikke bare grøt og supper, men også mange andre velsmakende og sunne retter..

Previous Post
Villhester i naturen er sjeldne, men fantastiske
Next Post
Petunia sophistry lime bicolor – un cameleon în grădina ta