15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vill hvitløksretter vil utfylle vårens kosthold

vill hvitløksretter For å bekjempe vårmangel på våren er greener best egnet, som vises tidligere enn andre grønnsaker. En av de mest populære urter i mange land er vill hvitløk. Det kalles også vill- eller bjørneløk, og det smaker og lukter hvitløk. Denne planten er veldig nyttig, forskjellige retter fra vill hvitløk fyller opp mangelen på vitaminer og gir mat en pikant smak..

Spiser vill hvitløk

tidlige greener av vill hvitløk Ramsløk finnes nesten i hele Europa, i Sibir og Fjernøsten. Den vokser i skogen eller engen, og den er også lett å kjøpe på markedet, ettersom mange dyrker denne planten i hagen. Siden tidlig på våren tilberedes enkle og deilige retter med hvitløk, hvis oppskrifter har vært kjent siden antikken..

Denne planten er nyttig da den inneholder mange vitaminer, mineraler, fytoncider og aminosyrer. I tillegg til å fylle opp mangelen på sporstoffer, har det en antimikrobiell effekt, styrker immunsystemet, stimulerer metabolisme og fordøyelse.

På grunn av den store mengden essensielle oljer og askorbinsyre, anbefales ikke hvitløk for patologi i mage -tarmkanalen..

suppe med vill hvitløkBlad, stilker og løker er egnet til mat. Mange retter tilberedes av vill hvitløk. Oftest er det konsumert fersk, og legger til salater, sauser og oster. I dette tilfellet må du observere tiltaket, det er lurt å spise ikke mer enn 5-10 blader. Det er også lagt til den første, andre kurs, paier og sauser, lage krydder. Vill hvitløk høstes også om vinteren. For å gjøre dette blir det syltet, saltet, gjæret eller frosset. Den enkleste måten er å drysse de vaskede bladene med salt og la det bli undertrykt..

Du bør ikke tørke bladene av vill hvitløk, mens ikke bare nyttige egenskaper går tapt, men plantens unike smak og aroma.

Enkle retter fra vill hvitløk

vitaminsalat Det er mange oppskrifter med bilder av retter med fersk vill hvitløk. Den enkleste måten å lage en saus på er. For å gjøre dette, mal mandler, persille og vill hvitløk med olivenolje i en blender. Dette er et flott tillegg til hovedretten din. En deilig frokostrett er smørbrød med ost, egg og urter, tilberedt i ovnen eller mikrobølgeovnen. Men oftest tilberedes forskjellige salater fra planten..

Retter laget av rå vill hvitløk spises best om ettermiddagen, når du ikke trenger å forlate huset, da de forlater hvitløkspusten.

Vårsalat

vårbacon med vill hvitløkEn sunn og velsmakende salat tilberedes med agurker og kokte egg. Du kan fylle den med rømme eller majones. Det viser seg å være moderat krydret, så ekstra krydder er ikke nødvendig.å lage vill hvitløk

Tilsett eventuelt persille eller dill:

 1. Hakk greenene.
 2. Skjær agurker i ringer.
 3. Skjær eller rist kokte egg.
 4. Bland med salt og majones.

Deilig salat

salat av vill hvitløk, reddik og agurkEn mykere smak i en salat med cherrytomater, reddiker, agurker og egg.stadier av forberedelse

Hvis du kutter ingrediensene grovt, ser det vakkert ut og blir en festlig borddekorasjon:

 1. Skjær agurkene i ringer.
 2. Reddik i flere deler.
 3. Halverte tomater.
 4. Hakk greenene.
 5. Bland alt.

https://www.youtube.com/watch?v=Xla5DFAlY74

Hjertelig salat

solid salat med kjøttDe tilbereder også solide salater med kylling eller biff, egg, agurk og tomater..matlagingssalat med vill hvitløk og kjøtt

Det er bedre å krydre en slik tallerken med vegetabilsk olje eller soyasaus:

 1. Hakk fersk eller syltet agurk.
 2. Hakk tomaten.
 3. Skjær kjøttet i strimler.
 4. Skjær bladene og stilkene av vill hvitløk.
 5. Bland alt, tilsett salt og dressing.

Andre kurs

Det første og andre kurset med vill hvitløk er deilig. Det anbefales å legge planten til suppen 5-10 minutter før matlaging, så vil flere vitaminer forbli, og retten vil få en pikant smak og behagelig aroma. Vill hvitløk er også egnet for å lage paier, pannekaker, gryteretter. Det passer godt til poteter, kjøtt, egg, ost. Enhver nasjonal mat har slike retter.

Bakte poteter

poteter med vill hvitløk

Den enkleste måten er å lage bakte poteter med urter fra denne planten. En ung ung grønnsak er bra for dette:

 1. Poteter skrelles ikke, vaskes bare godt. Skjær i skiver, legg på et smurt bakeplate, smak til med salt. Tilsett skinke, bryst eller pølse hvis ønskelig. Stekes i ovnen.bake poteter
 2. 10 minutter før du er klar, fjern bakeplaten og dryss med urter.
 3. Sett i ovnen. Server den ferdige retten med hvilken som helst saus.

Draniki

pannekaker med vill hvitløk

Potetpannekaker er enkle å lage. Ramsløk vil gi dem en uvanlig smak og aroma, gjøre dem mer smakfulle:

 1. Riv poteter.tre poteter
 2. Skjær bladene og stilkene av vill hvitløk.kutt vill hvitløk
 3. Bland alt, tilsett rå egg og mel. Deigen skal vise seg som for pannekaker..bland ingrediensene
 4. Skje i en forvarmet stekepanne med olje, stek til den er gyllenbrun.stek pannekaker

Ris og kyllingpai

villløkretter med geléDenne velsmakende og tilfredsstillende retten er tilgjengelig ikke bare for erfarne husmødre, men også for de som ikke har prøvd å bake..

Tross alt er det enkelt å gjøre det:

 1. Pisk 3 egg, 150 ml rømme, et glass mel, salt og bakepulver.forbereder deigen
 2. Tilsett kokt kyllingbryst og hakket vill hvitløk i deigen.tilsett vill hvitløk og kylling
 3. Tilsett en halv kopp kokt ris.tilsett ris
 4. Ha i en form, dryss med revet ost og stek på middels varme til de er møre..

Du kan lage mange smakfulle og sunne retter med vill hvitløk. Den er egnet til ferskt forbruk, til paier, supper, pannekaker. Bladene, stilkene og knollene på denne planten fyller opp mangelen på vitaminer og gir rettene en uvanlig krydret smak..

Avokado og vill hvitløksalat – oppskriftsvideo

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil