15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Slik tilbereder du fylte kålruller (frosset) i en kjele, sakte komfyr eller ovn

hvordan lage mat fylt kål Travelheten før ferien på kjøkkenet tar mye tid og krefter fra vertinnen. Jeg vil lage så mange forskjellige deilige retter som mulig, og ikke glemme gamle påviste oppskrifter og legge til nye. Det er godt når det er forskjellige ferdiglagde halvfabrikater i fryseren, og selvfølgelig blant dem er en pose kålruller. Hvordan lage kålruller etter raskt og velsmakende frysing for å glede gjestene med en tradisjonell rett på et festlig bord? Vi studerer kulinariske finesser.

Se oppskriften på late kålruller i ovnen!

Slik tilbereder du frosne kålruller deilig i en kjele

hvordan lage mat fylte kålruller i en kjele

For å forberede forhåndsfrosne kålruller trenger du bare:

 • en gryte med en tykk bunn med passende volum;
 • noen gulrøtter;
 • vegetabilsk olje;
 • salt og pepper;
 • mel;
 • tomatpuré.

Tilberedningsprosess:

 1. Fjern kålrullene fra fryseren og la den stå på bordet til den er helt tint (minst 2 timer).tine kålruller
 2. Brett arbeidsstykket forsiktig ned i en kjele. Legg ferske kålblader eller hakkede gulrøtter med løk på bunnen av fatet.ha fylt kål i en kjele
 3. Skrell 4 mellomstore gulrøtter for 2 kg fylt kål. Riv og dryss over de stablede kålrullene.riv kålruller
 4. Smak lett til med salt og pepper. Tilsett vann i gryten for å belegge kålrullene.hell kålruller med vann og kok
 5. Kok innholdet i gryten og la det småkoke på svak varme i minst 1 time.
 6. Stek 4 ss i en stekepanne. l mel i 6 ss. l. oljer. Så snart melet endrer farge, tilsett varmt vann og 4 ss tomatpuré. l. Kok til tykk.
 7. En time etter å ha kokt kålruller, hell sausen i en kjele, tilsett laurbærblader og hakkede urter. Kok i ytterligere 10 minutter.

Trykk kålrullene som er plassert i pannen på toppen med en tallerken av passende størrelse. Så de vil forbli vakkert formet..

kålruller med grønnsaksstektDet er et annet alternativ for matlaging av kålruller kjøpt i en butikk eller ferdig tilberedt hjemme i en kjele. For å få en deilig lunsj, må du steke løken med gulrøtter, tilsette hakket paprika og tomater. På slutten av stekingen tilsettes tomatpuré, salt og pepper. Dekk bunnen av pannen med dampede kålblader og legg det første laget med halvfabrikata og dekk med en del av steken. Gjenta prosedyren til du er tom for fylt kål.

fylte kålruller i rømmesausLegg laurbærbladet på toppen og tilsett litt salt. Tilsett varmt vann for å dekke stykket helt og kok.

I stedet for tomatpuré, bruk rømme til å lage fylte kålruller. Dette er deilig.

Slik lager du fylte kålruller i ovnen

hvordan lage mat fylte kålruller i ovnenFrosne kålruller kan ikke bare kokes, men også bakes i ovnen. For matlaging, bruk en ikke for høy form, slik at du kan legge arbeidsstykket i en rad.

Steketrinn:

 1. Ta det halvfabrikata ut av fryseren og stek lett i litt olje ved høy varme.
 2. Overfør forsiktig til en ildfast form i en rad.ha fylt kål i en form
 3. Skrell og riv store gulrøtter. Skjær eventuelt i små strimler.hakk gulrøtter og løk
 4. Skjær den skrellede løken i små terninger.
 5. Stek grønnsakene i olje til de er møre.
 6. Stek melet separat i smør til det er gyllenbrunt. Hell i litt melk og bland godt til det er jevnt. La det småkoke i 3-5 minutter.stek mel
 7. Tilsett stekte grønnsaker i den ferdige melblandingen og bland godt.koke saus
 8. Hell sausen over kålrullene i formen og stek dem i forvarmet ovn. Steketemperatur 180 ° С, og tid – 50-60 minutter.bak kålruller i ovnen
 9. Mens kålrullene er bakt, forbereder du sausen til å helle over den ferdige retten. Til sausen trenger du tomatpuré, litt rømme og fløte. Simre ingrediensene i en liten mengde smør i opptil 10 minutter. Tilsett krydder etter smak.kålruller er klare

Hell aromatisk rømme-tomatsaus før du serverer kålruller.

Tilberedning av saftige kålruller i en sakte komfyr

hvordan lage mat fylte kålruller i en sakte komfyrDet moderne kjøkkenet har mye nyttig teknologi som lar deg spare tid og samtidig lage sunne og velsmakende retter. Du kan lage nesten alt i en multikoker. Kålruller er intet unntak i denne store listen..

Begynn å lage mat med sausen. Still inn “Baking” -modus i multikokeren. Skrell og hakk løk og gulrøtter. Tilsett tomatpuré og bland godt. Tilsett litt buljong i de stekte grønnsakene, kok mer og hell i en bolle eller bolle.

Fjern kålrullene fra fryseren og legg dem straks tett i bollen med flere kokekar. legg fylt kål i en sakte komfyrDrypp sausen og kok i 80 minutter i kokemodus.hell over sausen og la det småkoke

Ulike krydder kan tilsettes sausen, noe som gjør den mer smakfull.

hvordan dampe fylte kålrullerDet andre alternativet for tilberedning av et frosset halvfabrikat er dampede diettkålruller. Hva kan være like enkelt som å pelle pærer?

Steketrinn:

 1. Legg frosset halvfabrikat i en spesiell beholder for damping uten forhåndsavriming.legg fylte kålruller i en spesiell beholder
 2. Hell i en liten mengde vann og legg kålrullene lagt på risten.
 3. For å forberede parabolen, velg “Steam” -programmet. Still inn timeren i 50 min.
 4. Mens det halvfabrikata forbereder, hakk litt hvitløk og dill. Bland dem med rømme. Denne sausen vil gi de ferdige kålrullene en veldig delikat uvanlig smak..

Deilige kålruller i en stekepanne

hvordan lage mat fylte kålruller i en stekepanneNår du trenger å lage noen kålruller, bør du ikke bruke en kjele eller ovn. Kok ferske eller frosne kålruller i en stekepanne med høye sider. Sett en liten stekepanne på bålet og varm godt. Bruk vegetabilsk olje til å steke kålruller.stek kålruller

Ha fylt kål i ett lag i varm olje, stek og vend forsiktig. Tilsett lett salt og tilsett litt vann. Tilsett en liten mengde gulrøtter og løk hvis ønskelig. Reduser varmen, dekk til og fortsett å småkoke.kok kålruller i en panne Etter 40 minutter tilsett rømme og tomatpuré.

Bruk bare støpejernsretter til tilberedning av fylt kål..

Hvordan lage kålruller i mikrobølgeovnen

hvordan lage mat fylte kålruller i mikrobølgeovnenDet er ikke alltid en multikoker på kjøkkenet, og frosne kålruller må kokes raskt. I dette tilfellet kan du bruke mikrobølgeovnen. For å gjøre dette må du forberede en dyp beholder med lokk som kan brukes i mikrobølgeovnen..

hell over sausen og kok i mikrobølgeovnenTin halvfabrikata på forhånd og legg det i et passende fat. Dekk til med varmt vann, lokk og mikrobølgeovn. Still inn maksimal temperatur for å varme opp retten i 20 minutter. Ta ut beholderen og snu kålrullene. Sett den på oppvarming igjen ved maksimal temperatur i 15 minutter.

Når du serverer ferdige kålruller, hell din favorittsaus eller rømme.

Profesjonelle anbefalinger

deilige fylte kålruller fra fryseren

Det er flere regler for tilberedning av halvfabrikata som må følges for å få en deilig rett:

 1. For å forhindre rømme i sausen fra å curdling, er det å foretrekke å bruke varmt vann eller kjøttkraft..
 2. Sausen brenner ikke hvis bålet er veldig lavt.
 3. Pass på at sausen til kålruller ikke koker, men forsvinner.
 4. Smaken av kålruller blir betydelig bedre hvis de helles med saus, i stedet for rent vann..
 5. Når den er frossen, endres ikke smaken av kjøtt og kål, men et slikt preparat kan ikke lagres i mer enn 3 måneder.
 6. På slutten av tilberedningen, dryss kålruller med finhakket basilikum, dill eller koriander.

hjemmelagde frosne kålruller

Hvis det ikke er frosne kålruller i fryseren hjemme, kan du kjøpe dem i butikken. Det viktigste er å velge riktig halvfabrikat:

 1. Før du kjøper kålruller i vekt, må du spørre selgeren om fyllets sammensetning. For fremstilling av kjøttdeig kan forskjellige typer kjøtt brukes, og andelen ris og kjøtt kan også være forskjellig. I butikkhyllene kan du også finne fylte kålruller med ris og grønnsaker uten kjøttdeig..
 2. Elskene må være hele, av samme størrelse, og du kan se minst en kuttet kålrull på utstillingsvinduet.
 3. Du bør ikke kjøpe fylte kålruller med et tykt lag med kål. Når du kjøper et halvfabrikat i en butikk, betaler du for kål like mye som for kjøtt. Vegetabilsk kålruller er mye billigere enn kjøttdeig.
 4. Produkter av god kvalitet inneholder like mye ris i fyllet som kjøtt.
 5. I supermarkeder kan du finne vakuumpakkede frosne kålruller. I dette tilfellet er det nødvendig å kontrollere emballasjens integritet og produksjonsdatoen for produktet. Holdbarheten til et produkt påvirkes av lagringsforholdene. Etter gjentatt avriming og frysing vil de fylte kålrullene i pakken bli dekket med et lag med is..halvfabrikata i emballasje og etter vekt.

Hver gang du tilbereder fylte kålruller på kjøkkenet, må du lage 2-3 dusin til. Send dem til fryseren. Og neste gang, når det er lite tid til å lage lunsj eller middag, vil dette halvfabrikatet bli din livredder.

Videooppskrift for å lage hjemmelagde deilige kålruller

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil