15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Deilige og raske oppskrifter for matlaging av kylling med honning og sennep i ovnen

kylling i sennepss honningssaus Ovnkylling med honning og sennep vil være en flott rett på ethvert festlig bord. Kjøtt tilberedes på flere måter. Noen bakes hele, mens andre er ferdigskåret. Ved å bruke et hvilket som helst alternativ kan du få en solid og velsmakende varm rett på kort tid..

Enkle oppskrifter på kylling med sennep

Det er best å koke fjærfeet i “ermet”, så blir kyllingen marinert i sennep mør og myk. Takket være den varmebestandige filmen forblir juicene som frigjøres under stekeprosessen i midten og spruter ikke langs veggene i ovnen. Kjøtt tilberedt på denne måten blir saftig og mykt. Bruk en “hylse” for både hele skrotten og deler. Les: Dijonsennep hva det er?

Enkel oppskrift på kylling med honning og klassisk sennep

kylling i sennep og honningssaus For å forberede parabolen kan du bruke både fjærfe og fjærfe. Når du velger et kadaver, må det tas hensyn til dets alder. Bedre å kjøpe en ungfugl. Den gamle brukes kun til kulde og buljonger.

For matlaging trenger du:

 • kylling som veier 1-1,5 kilo;
 • honning – 4 ts (med et lysbilde);
 • klassisk sennep – 2 ts;
 • salt, krydder.

Til matlaging er det bedre å bruke ung kylling, så blir kyllingen med sennep i ovnen saftig.

Det første du må gjøre er å vaske kjøttet under rennende vann og tørke det. Salt deretter grundig. Dette må gjøres både i og utenfor skrotten.kyllingen min

Det anbefales å koke kyllingmarinaden med honning og sennep i en dyp bolle for å blande det godt. I et kar kombinerer du krydder, sennep, honning og lar det trekke litt.forbereder kyllingmarinade

Etter det tar du skrotten og belegger med marinade. La kyllingen trekke i sausen ved å la den stå i romtemperatur i 30 minutter..smør kyllingen med marinade

På slutten av tiden pakkes kjøttet inn i en “erme” og legges på et stekebrett.pakke kyllingen i et stekemuff

Stek kadaveret i butikken i 45-60 minutter ved en temperatur som ikke er lavere enn 1800C. Det vil ta en halv time mer å lage hjemmelaget kylling. For at kjøttet skal få en gyllen skorpe, må du åpne posen 10 minutter før matlagingen er ferdig.

Kyllingvinger med honning og sennep tilberedes etter samme prinsipp. Den eneste forskjellen er hvor lenge de er i ovnen. Det tar 30-40 minutter for dem å lage mat godt..

Kylling i ovnen med sennep og majones

kylling i sennep og majonesIngredienser:

 • skrott – 1 kg;
 • malt pepper – 1 ts;
 • majones – 100 gr .;
 • sennep – 50 gr .;
 • krydder humle -suneli – 5 gr .;
 • 6 fedd hvitløk.

Trinn for å lage sennepskyllingmarinade:

 1. Skrell hvitløken og hakk veldig fint.skrell og finhakk hvitløken
 2. Ha hvitløk, majones, flytende sennep, krydder i en bolle. Bland alle ingrediensene grundig.tilberede saus med majones, sennep og hvitløk
 3. Tørk kyllingen fra alle sider med den resulterende marinaden.
 4. For at kjøttet skal ha en behagelig smak og aroma, må det stå i 2-3 timer før det stekes. Denne gangen vil være nok til at kyllingen skal marinere..
 5. Stek i 1 til 1,5 time.

Kylling i honning-sennepsmarinade og soyasaus

kylling i honningssennepsaus med soyasausSlaktet tilberedt i honning-soyasaus viser seg ikke bare å være uvanlig i smak, men også veldig vakkert. Strålende rødaktig skorpe vil ikke forlate noen likegyldige. Bare noen få ingredienser trengs for å lage en slik kulinarisk kunst..

Nødvendige produkter:

 • kyllingkropp – 1 kg;
 • soyasaus – en halv kopp;
 • væske, blomsterhonning – 4 ts;
 • raffinert solsikkeolje – 1 ss. l;
 • hvitløk – 3-4 ting;
 • havsalt (knust);
 • tørre urter.

Vask kadaveret godt og la det tørke.vask og tørk kyllingen

Riv kjøttet med krydder. Provensalsk urter eller suneli humle passer best til denne retten. Det kan også være malt pepper, ingefær eller karri..dryss kyllingen med en blanding av krydder

Til marinaden må du blande olje, soyasaus, honning og sennep i en dyp beholder. Bland godt og tilsett hvitløk. Det er bedre å undertrykke dentiklene. Hvis dette ikke er mulig, kutt det veldig fint.forbereder marinaden

Legg fuglen i marinaden og la den stå i kjøleskapet i 60 minutter. Kylling er et ganske mørt kjøtt, så denne perioden vil være nok til at den blir mettet med alle smakene. På slutten av tiden, overfør kjøttet til et bakeplate. Stek kylling med honning, sennep og soyasaus ved en temperatur på 2000C. Ha i ovnen i ca 60 minutter.

For å unngå at kyllingen fester seg til bakeplaten, bør den smøres med vegetabilsk olje..

For at kadaveret skal få en vakker, karamellisert skorpe, bør kjøttet periodisk vannes med fett som renner ut i formen under koketiden.

Kylling med fransk sennep i ovnen

kyllingben med sennepsausKyllingen ifølge denne oppskriften viser seg å være utrolig mør og aromatisk. Fransk sennep er akkurat ingrediensen som metter kjøttet med en unik delikat smak og behagelig ettersmak..

Oppskriften vil kreve:

 • høne;
 • Fransk sennep;
 • salt;
 • pepper;
 • andre krydder etter ønske.

Tilberedningsmetode:

 1. Kyllingen må kuttes i porsjoner.skjær kyllingen i porsjoner
 2. Vask kjøttet og tørk litt med et papirhåndkle.
 3. Smak kyllingen til med salt, pepper og sennep. Bland alt godt og la stå i to timer..salt kjøttet og smør med sennep
 4. Alle krydder tilsettes etter smak. Jeg la en spiseskje salt, to ss sennep og en teskje pepper på en mellomstor kylling.
 5. Smør et stekebrett med solsikkeolje. Det anbefales å bruke en børste til dette. Legg deretter ut kyllingen.smør et stekebrett med sennep
 6. Sett i en forvarmet ovn til to hundre grader.
 7. Stek i førti minutter.

Denne kyllingen passer godt til alle sideretter. Det passer godt til både grøt og poteter, nudler. Pynt retten med friske urter før servering..

Populær oppskrift på kyllingfilet i ovnen

kyllingfilet i ovnenFor å lage et saftig bryst trenger du ikke ha noen profesjonelle ferdigheter. Det er nok å bruke en spesielt tilberedt marinade.

Ingredienser for å lage kyllingfilet med sennep:

 • ungt slagtekyllingbryst (400 gram);
 • hjemmelaget rømme (50 gram);
 • flytende sennep (1 ss);
 • klassisk soyasaus (ca. 100 ml);
 • salt og krydder hvis ønskelig (provencalske urter, persille).

Du kan kjøpe kyllingfilet i butikken eller lage den selv. Skjær kjøttet på langs og pisk godt med en hammer.hakk og pisk av kyllingfilet

Etter at fileten er gjennomskinnelig, begynner du å forberede marinaden. Kombiner alle ingrediensene i en bolle og rør til det er jevnt. Tilsett litt salt om ønskelig.forbereder filet marinade

Deretter legger vi det tilberedte kjøttet i en bolle med væske, bland og la stå i 1 time på et kaldt sted..marinere kyllingfilet

På slutten av tiden, legg brystet i et smurt bakeplate og send det til den forvarmede ovnen. Stek kyllingfileter i en halv time. Det er viktig å holde et øye med temperaturen. Det bør være innenfor 1800 C..

For å unngå at kjøttet sprer seg på bordet under pisking, dekk det til med en film.

Du kan koke kylling i ovnen med flytende honning og sennep i folie, et erme eller på et åpent stekebrett. I alle varianter vil kjøttet bli deilig..

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil