15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Enkle oppskrifter på sildesnacks hjemme

sildforrett Sildforrett er et flott alternativ til et festlig bord eller til hver dag. Du kan ikke bare kutte fisken i skiver, men også tilberede enkle og originale retter fra den. Hvis det er sild i kjøleskapet, er det alltid en måte å overraske gjestene på, mens du bare bruker enkle og rimelige produkter..

Enkel sildpotetforrett

sildpotetterter En av de enkleste oppskriftene på sildmat er potetterter. Til 10 porsjoner trenger du 10 store poteter, 2 fisk, 100 ml vegetabilsk olje, 1 løk, friske urter, sennep, salt og sitronsaft etter smak. I tillegg kan du ta granateplefrø – de blir tilsatt fra dem som en dekorasjon.

Les også artikkelen om emnet: hvordan salte sild hjemme deilig og raskt!

Tilberedningsprosess:

 1. Kok potetene til de er kokt i et skall og la dem avkjøle. Tilsett salt og laurbærblad i vannet for smak.kok poteter
 2. Silda må renses for innvoller og bein. For å gjøre dette, kutt av hodet og halen med en skarp kniv, deretter gjør du et snitt langs magen og skiller huden. Det er praktisk å trekke ut bein med en spesiell pinsett.skrelle silda
 3. Skjær fileten i små terninger og bland med løken. Det neste trinnet er å forberede sildforrettsdressingen. Klem saften av en halv sitron i en separat beholder, tilsett sennep og vegetabilsk olje. Hell sildefilet med saus.bland sild med løk og smak til
 4. Det gjenstår å danne tartlets. Skrell potetene, kutt av toppen og fjern kjernen med en skje. Fyll det tomme rommet med sildfyll. Retten kan pyntes med friske urter eller granateplefrø..

Noen varianter av poteter er kokt og holder ikke formen. I dette tilfellet trenger du ikke å skrelle det, skyll det godt før matlaging..

Smaragdballer Oppskrift

smaragdballer med sild“Smaragdballer” er en enkel og original sildforrett til et festlig bord. For 1 stor fisk må du ta 4-5 poteter, 2 kokte egg, litt smeltet ost, friske urter, salt og pepper etter smak. For dekorasjon er bær med en sur smak (granateplefrø eller tyttebær) egnet.

Tilberedningsprosess:

 1. Skrell silden av bein og innvoller, del fruktkjøttet og skjær det i små terninger. Du kan også kjøpe saltfiskfileter og ikke kaste bort tid på å kutte en hel fisk..skrell en sild
 2. Kok egg og poteter til de er kokt. Deretter må de avkjøles, skrelles og skrelles og finrives..riv poteter og egg
 3. Kombiner poteter, egg, sild, krydder og bearbeidet ost i en stor beholder. Det trenger ikke å tas i store mengder – det er nok til å strekke til for viskositeten. Fjern deretter massen i 15-20 minutter i kjøleskapet.bland ingrediensene
 4. Den siste fasen er dannelse av baller. For å forhindre at massen fester seg til hendene dine, må den fuktes med vann. Rull de små ballene i hakket dill og legg på et fat. En ferdig sildmat kan helles med sitronsaft eller pyntes med røde bær.

Denne retten er perfekt som hovedmat på et festlig bord. Ballene er veldig kaloririke, så det er bedre å lage dem små. De passer godt til ferske grønnsaker og sjømatsalater, hovedretter. For enkelhets skyld kan du legge hver ball på et separat blad salat, og den vil ikke gå i oppløsning.

Kremost og sildforrett

forrett av sild og bearbeidet ostEn av de mest populære sild- og kremostene er smørbrødspateen. Den holder seg godt i kjøleskapet, perfekt til hverdagsmat eller aperitiff til ferien. Det er også praktisk å ta den med deg på en piknik eller på veien. For en gjennomsnittlig sild på 400 g trenger du 200 g gulrøtter, 100 g vegetabilsk olje, 150-200 g bearbeidet ost, salt, krydder og urter etter smak.

Tilberedningsprosess:

 1. Skrell og skjær silden i små biter. For enkelhets skyld kan du bruke en blender eller kjøttkvern, men konsistensen av pateen blir mer viskøs..skrell en sild
 2. Skjær gulrøttene i biter og kok til de er kokte. Deretter må det rives på et fint rivjern..riv gulrøtter
 3. I en stor beholder kombinerer du hakkede sildfileter, gulrøtter, bearbeidet ost og mykt smør. Smak blandingen til med salt og krydder. Du kan velge hvilken som helst ost – den er i forretten mer for konsistens enn for smak og aroma.bland ingrediensene
 4. Det gjenstår å røre blandingen grundig med en gaffel, og forretten er klar. Den kan påføres direkte på brød eller stå i kjøleskapet over natten. Det er også verdt å prøve å tilberede deigstartelettene separat og fylle dem med sildefyll..

Den rikeste pastaen kommer fra sild, saltet hjemme med krydder. Imidlertid er enhver fisk egnet for paté – den kan kjøpes som en utbenet filet..

Du kan finne oppskrifter på sildesnacks med bilder på nettet eller i kulinariske blader, men ikke vær redd for å eksperimentere. Hovedregelen for tilsetning av denne typen fisk er at den avbryter smaken og aromaen til alle andre ingredienser. Poteter og andre grønnsaker, myke typer ost, svart brød og grønt passer godt til det. Hvis du kombinerer komponentene riktig, kan du lage en original forfatterrett og overraske gjester og kjære med den..

Videooppskrift for å lage sildruller

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta