15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Perfekt sammenkobling til bordet: svinekjøtt og sopp

Saftig og aromatisk svinekjøtt med sopp vil sannsynligvis ikke nytes av kvinner som hardt teller kalorier. Men det er nettopp en så vellykket kombinasjon av ingredienser som gjør retten enda mer appetittvekkende. Den fantastiske duften av sopp og lette kryddernoter gir kjøttet en deilig smak. Med et slikt mesterverk på bordet, vil vertinnen ikke bare erobre sin elskede mann, men også et helt regiment.

Se også artikkelen: Biffdensitet og temperatur!

Grunnleggende forberedelser

stuing med sopp Mange oppskrifter på kjøtt med sopp inkluderer noen få enkle teknikker. De koker ned til et banalt prinsipp – behandlingen av hovedproduktene utføres separat fra hverandre. Det er kjent at noen trenger mer tid for å være klare enn andre..

Nå om forberedelsene. Kjøttet vaskes kun under rennende vann. Noen suger den, men da absorberer den mye væske og blir vassen. Hvis de er frosne deler, bør de skylles, settes i en bolle og dekkes til slik at de smelter naturlig. Dessuten, 2-3 timer før du lager et kulinarisk mesterverk, er det nødvendig å marinere svinekjøtt, så i ovnen med sopp blir det ømt og smelter i munnen..

En marinade tilberedes ved hjelp av følgende teknologi:

 • 4-5 st. l. rød / hvitvin;rødvin
 • en kvist rosmarin;kvist rosmarin
 • laurbærblad;laurbærblad
 • nykvernet pepper;pepperblanding
 • sitron / mandarinjuice;sitronsaft
 • humle-suneli;sammensetning av humle-suneli
 • 2-3 store løk (skåret i halve ringer).

Du kan også ta konjakk (50 g) som en alkoholholdig drink. Tilsett deretter noen fedd hvitløk, sennep, hakket ingefær og sitronsaft i marinaden.. marinert kjøttAlle hakkede biter skal smøres grundig og gni essensen grundig inn i fibrene. Dekk kjelen med lokk og sett den i kjøleskap. Så kan du gjøre soppen. Det er verdt å vurdere noen av egenskapene til svinekjøtt, som bare kombineres med sopp som:

 • Champignon;
 • honning sopp;
 • kantareller;
 • Hvit;
 • boletus;
 • boletus;
 • moreller.

soppDe må rengjøres nøye. I noen varianter fjernes den øverste huden på hetten. Å kutte bena er valgfritt. Det er viktig å skylle rensede prøver med kokende vann, og deretter koke i 10 til 30 minutter. ChampignonFør varmebehandling er det lurt å suge champignonene i kaldt vann i 5 minutter med sitronsyre, og deretter koke den samme mengden. Når de er tørre, skal de stekes med løk..

Du må salte retten under tilberedningsprosessen. Salt har konserverende egenskaper og trekker ut den nødvendige juicen fra maten.

Fransk aksent

fransk kjøttFor å bake kjøtt i fransk stil med sopp i ovnen, må du kjøpe 1,5 kg svinekjøtt (indrefilet eller kotelett), samt 300-400 g sopp (hermetisert). En pakke majones og hard ost vil bli brukt til å kle parabolen. Noen få hoppende tomater og en liten løk gir sofistikert til retten. Etter at alle produktene er rengjort og vasket, kan du fortsette til følgende prosesser:

 • tørk av svinekjøttet med et papirhåndkle og skjær i små biter;hakk kjøttet
 • slå dem av (opptil en centimeter i tykkelse) med en kjøkkenhammer, pakket inn i en film;slå av kjøttet
 • smør et stekebrett. Sett bitene slik at det er hull mellom dem;legg kjøttet på et stekebrett
 • dryss med salt og pepper (siden de er tynne, kan du også på den ene siden);dryss
 • legg løk stekt til den er gyllenbrun på toppen;stek løken
 • skjær tomatene i skiver på 0,5 cm og dekk svinekjøttet med dem;kutt tomater i skiverlegg tomatene på kjøttet
 • hell over majones (med en tynn tråd). Dekk med revet ost (spiser bare halvparten);smør med majones og revet ost
 • kutt sopp i ringer og ordne dem vakkert;skjær sopp i skiver
 • gjenta den nest siste prosedyren igjen.dekk med majones og ost

Send alt dette til en ovn oppvarmet til 200 ° C i 35-40 minutter. I dette tilfellet må du sørge for at ingenting blir brent. Når du hører den skarpe lukten av brenning, må du trekke ut maten med kuttet. server kjøtt til bordetStablesekvensen av ingrediensene som brukes i kjøtt i fransk stil med sopp er ikke kritisk. Så, først kan du sette sopp, og deretter tomater. Det viktigste er ikke å glemme å dekorere de bakte skivene med urter på slutten. Dryss over den i 5-7 minutter. til den er klar.

Svinekjøtt kuttes først i store biter langs kornet, og først deretter på tvers. Deretter blir de resulterende porsjonene tilstrekkelig stekt og ikke tørket. Samtidig bevares saftigheten, så vel som fargen på produktet..

puré til kjøtt med soppPoteter i forskjellige tolkninger vil fungere som et tilbehør til en slik tallerken. Delikat potetmos, krydret med melk / rømme, sammen med grønnsaksalat, vil harmonisk kombinere i denne smakssymfonien.

Ost og majones blandes i folie

For å skape ideelle forhold for matlaging av kjøtt med sopp i ovnen, vil vanlig folie eller stekemuff hjelpe. Selvfølgelig blir det tilberedt mat for hver enkelt porsjon. Som et resultat, når du åpner en slik sølvpose, vil all duften som stiger opp fra parabolen sammen med dampen blåse gjestene dine bort. Denne matlagingsteknologien regnes som den mest relevante, siden takket være den bevares alle fordelene ved ingrediensene..

For å få fantastisk kjøtt i ovnen med sopp og ost, må du gjøre følgende:

 1. Mariner svinekjøtt, storfekjøtt eller lam. Bland krydder med majones, sennep og ketchup (basilikum, koriander, karri, suneli humle og pepperblanding) og dryss med sitron / limejuice. La det trekke på et kjølig sted i 3 timer.marinade til kjøtt
 2. Skjær grønnsaker: sopp, tomater, løk, samt poteter (skiver kan stekes eller rå) og paprika.sopp tallerkener De to første produktene hakkes i tynne skiver, og løken hakkes i terninger. Riv 300 g ost.skiver tomatskiver poteter
 3. Emballasje av syltet svinekjøtt i folie. Pensle bladet med olivenolje. På hvert stykke kjøtt legger du panerte løk, paprika, poteter, tomat og soppskiver. Dryss med ost og pakk inn.pakk ingrediensene i folie
 4. Baking. Inntil den er ferdig stekt, bakes retten i mer enn en time. På 15 min. før du tar den ut av ovnen, må du pakke ut pakkene og drysse innholdet med ostespon. Tilsett dill eller persille hvis ønskelig.svinekjøtt med sopp i folie er klart

Det er nødvendig å feste hvert lag separat, men innen rimelig grunn, for ikke å overdrive det. Denne oppskriften ligner veldig på fransk kjøtt med sopp og tomater, men med noen forskjeller. Poteter og paprika fås utrolig i slike vakuumfolieposer. De mykner ved å absorbere all saften fra nærliggende ingredienser..

Disse rettene anbefales å serveres med dyr vin. Det vil bli supplert med å skive friske grønnsaker og en stor mengde friske urter. Forsterket fersk vil være siste touch av denne idyllen.

Ruller eller eskimoer

svinekjøttruller med soppDenne godbiten kan brukes både som et høytidsmåltid og som et dagligmåltid. Vertinnen trenger 1 til 2 timer for å forberede slike miniatyrer. Svinekjøttruller med sopp blir saftige hvis fyllet fortynnes med frukt. Epler eller pærer avgir en enestående aroma når de bakes. De skiller også ut fruktsukker, som er både sunt og deilig..

For å glede dine nærmeste med slike eskimoer, må du:

 1. Gjør forberedelser, som for koteletter, deretter salt og pepper dem.hakk svinekjøttet og slå av
 2. Stek finhakket champignon (honning agarics, kantareller, boletus), tilsett løk i terninger. Hell til slutt i eple- / pærebitene og la det småkoke på svak varme til det er mykt. Rør blandingen med 50 g smør.stek sopp
 3. Legg et lag fyll på koteletten (rå), brett den tett.legg soppkjøttet på kjøttet
 4. Legg rundstykker på en ildfast form (mal vegetabilsk olje over hele området). For at svinekjøtt bakt med sopp skal være saftig, må det smøres sjenerøst med majones på alle sider..ruller smør med saus og stek
 5. Stekes i opptil 40 minutter ved t = 180-200 ° С.
 6. Dekk rundstykker med ost de siste 15 minuttene.revet ost

Når de avkjøles litt, trekker du dem forsiktig med en kinesisk pinne eller en annen skarp gjenstand. Dette kan gjøres hvis “klientene” er små barn. De vil elske denne deilige iskremen. Dette trikset fungerer bare når rullene ikke er veldig store..server rundstykker til bordet

Kokte egg og urter vil også bli brukt i fyllet. Noen husmødre steker først rullene i en stekepanne, dypper dem i panering og sender dem deretter til ovnen. For at de ikke skal falle fra hverandre, festes de med tannpirkere..

I potter

svinekjøtt med sopp i gryterFørst må du ta deg tid til emnene. Dette er en ganske arbeidskrevende prosess. Du kan lage appetittvekkende kjøtt med sopp i gryter innen 1-3 timer. Det første trinnet er:

 1. Hakk kjøtt, løk, poteter, sopp og 3 fedd hvitløk. Riv ost og gulrøtter.Ingredienser
 2. Stek først kjøttet, og la deretter roseren koke i strimler. Forbered løk og gulrøtter og sopp separat. Pak alle disse ingrediensene i separate beholdere..
 3. Legg nederst i hver gryte: svinekjøtt, noen grønnsaker og smak til med hakket hvitløk. Legg et lag av de resterende soppene og potetene, dryss med urter.fyll gryten med kjøtt og sopp
 4. Hell alt med buljong / vann og fyll med smør (1 ts). Topp med mozzarella eller parmesan, smurt med majones.smør med majones

Svinekjøtt med sopp og ost tilberedes i ovnen i 60 minutter eller mer over middels varme (180 ° C). La grytene avkjøle i et kvarter før servering.. svinekjøtt med sopp klar til å spiseDenne retten kombineres med kefir eller ferske kålsalater. Agurker, tomater og ruccola vil gjøre en fantastisk fest for en slik godbit..

Salt og pepper hvert lag for seg. Bare kjøtt er verdt å krydre.

Stew -alternativ

Ingenting gleder en manns hjerte og mage mer enn en kjærlig kones lapskaus med sopp. Men presentabel spiller en viktig rolle i denne saken. Hvis selv den deiligste maten ser dårlig ut, kan ektefellen nekte å spise den helt..

For å unngå et slikt resultat er det nødvendig å utføre de viktigste teknologiske prosessene riktig, nemlig:

 • Skjær 1 kg svinefilet i mellomstore biter;hakk svinekjøtt
 • stek dem i en stor mengde fett til det dannes en kobberskorpe;stek kjøtt
 • på dette stadiet, tilsett hakket løk, honningssopp og gulrøtter;tilsett sopp
 • salt og pepper;
 • når alt er stekt nok, hell i 250 g rømme / fløte og la det småkoke (etter koking) i 7 minutter;hell rømme
 • til slutt, dekorere med lyse greener.

Om ønskelig kan du bruke tomatsaus, som er veldig enkel å tilberede. Stek løk og gulrøtter separat og bland dem med 1 ss. l. mel, krydret med tomatpuré (dessertskje). tomatsausHell gradvis i kaldt kokt vann / buljong til det er jevnt. Etter å ha kokt, la det småkoke i en skillet i 15 minutter. Til slutt, smak til hovedretten med saus.

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta